Herkku-puhelin
Naapurin leskirouva
santeri

Olin silloin 18-vuotias kun tämä juttu tapahtui ja se oli eka kertani naisen kanssa. Oli onnekas sattuma, että onnistuin pääsemään naapurini rouvan pimpille ja hänen opetuksensa on ollut suurena apuna myöhemmin.

Olin abiturientti ja luin kokeisiin, taisi olla englannin sanoja, kun ovikello soi, vanhempani olivat töissä. Kirosin ja menin avaamaan oven. Siellä oli naapurin rouva, siinä 55 ikäinen, sen mies oli kuollut muutama vuosi aiemmin. Tervehdin ja hän kysyi, oliko isäni kotona. Vastasin isän olevan iltavuorossa ja äidin tulevan siinä puoli kuuden aikoihin. Hän oli joskus aiemmin saanut isältä apua lämpökattilan korjaukseen ja nytkin oli kuulema poltin sammunut. Isä oli opettanut minullekin lämpökattilan salat, joten tarjouduin aviksi, olihan se vaihtelua lukemiseen ja jos osaisin korjata vian, osaisin auttaa samalla.

Naapurin pannuhuone oli ahdas ja avaisn polttimen ja huomasin suuttimen olevan likainen. Puhdistin sen ja se auttoi, poltin heräsi eloon. Naapurin rouva (Maija) oli iloinen ja sanoi minun olleen hänen pelastajansa, joten hän halusi välttämättä keittää kahvia minulle. Sanoin olevani huono kahvin juoja ja maija kertoi olevan myös kokista ja uusia munkkeja, jos haluaisin. Sanoin munkkien olevan suurta herkkuani, joten menimme sisälle. Maija loihti eteni vadillisen munkkeja ja kokista ja kävi viereemi pirttipöydän penkille. juttelimme ja tunsin Maujan reiden ja oman reiteni tapaavan. Pidin reiteni paikallaan ja tunsin Maijan reiden painuvan omaani vasten lujempaa. Maija oli varsin rehevä ja aika, en sanoisi lihava, mutta melko pullukka, rinnat varsinkin olivat tosi isot. Minulla alkoi olla vaikeuksia olla rennosti, olin tietoinen Maijasta ja katseemme kohtasivat. Maija sanoi elämän olevan yksinäistä ja hän kaipasi seuraa. Sanoin, että hänen pitää ottaa uusi mies, jolloin hän totesi, ettei kukaan enää ole kiinnostunut niin lihavasta naisesta, kuin hän oli.

Vastasin ääni väristen hänen olevan tosi komea ja seksikäs, olin katsellut häntä monesti kasvimaalla, kun hän oli askaroinut siellä. Maijan reisi oli kiinni omassani ja kaluni alkoi koveta. Meni syteen tai saveen laskin käteni Maijan reidelle. Maija katsoi minua ja laski oman kätensä käteni päälle ja kysyi haluanko rakastella hänen kanssaan, hän ei ollut miehensä kuoleman jälkeen ollut saanut kertaakaan, ja halusi miestä. Haluni oli valtava, Maijan isot rinnat olivat edessäni ja laitoin toisen käteni Maijan rinnalle ja puristin. Maija kaappasi minut syliinsä ja suutelimme. Tule hän komensi ja veti minut makuuhuoneeseen. Kaaduimme sänkyyn ja kaivoin puseron alta rinnat näkyviin. Rintaliivit auki ja ne valtavat rinnat olivat edessäni. Aloin nuolla niitä ja imin nänneja ja suutelin niitä. Maija availi vetoketjuani ja sai kaluni käteensä. Olin mitannut munani seisokissa ja 18,5 cm aisani oli kovana Maijan käsittelyssä.

Riisuimme molemmat nopeasti alasti ja Maija kävi selälleen ja levitti rehevät reitensä ja sanoi, että tule sisään, puretaan nuoren miehen paineet, ennenkuin aletaan rakastella kunnolla. Kyrpäni seisoi sinipunaisena ja Maija tarttui kädellään ja ohjasi minut pillulleen. Turpeat häpyhuulet avautuivat ja painoin kaluni ihanaan kosteaan onkaloon. Taivas, miten hyvää se teki. Aloin liikutella munaani ja nautinto alkoi kasvaa. Maija katsoi minua ja sanoi, että anna tulla sisälle, pumppaa vaan kaikki siemenet sisälle, poistetaan enimmät paineet heti. aoin naida tuota naista. En miettinyt enää Maijan lihavuutta, allani oli nainen, jonka sisässä olin ja painelin himokkaasti munaani Maijan pilluun. Sitten alkoi kaluni nytkähdellä ja hyvänolon aalto meni päästä varpaisiin. Laukesin Maijan sisään ja kalustani purkautui spermaa sykäyksinä Maijan pilluun.

Maija tarrasi minuun ja veti kiinni itseensä. Olin ollut eka kertaa naisen kanssa ja kokenut jotain ihmeellistä. Kaluni nytkähteli vielä Maijan pillussa ja nousin käsieni varaan ja sanoin Maijalle sen olleen parasta, mitä olin koskaan saanut ja kokenut. vedin kaluni pois Maijasta ja kävin Maijan viereen makaamaan. Lepäilimme puolisen tuntia ja kaluni alkoi nousta uudestaan. Rakastelimme Maijan kanssa hartaasti ja pitkään, kestin nyt kauemmin ja Maija huokaili allani ja alkoi täristä. Rehevät reidet alkoivat vapista ja vatsa alkoi vavahdella. Maija tarrasi kiinni pakaroihini ja veti minut sisäänsä ihan kokonaan ja alkoi huokailla kovaa. Sitten Maija käänsi päänsä poispäin ja huokaisi lujaa AAAAAAHHHHHH. Tunsin, miten pillu alkoi supistella. Aloin olla itsekin lähellä orgasmin, joten painelin lujaa kaluani Maijan pilluun ja laukesin toistamiseen samaan märkään luolaan. Olimme molemmat saaneet, Maija makasi allani posket punottaen ja totesi sen olleen hiton hyvää seksiä. Samoin, totesin ja Maija tokaisi, että toivottavasti tämä ei ole viimeinen kerta. Sanoin haluavani häntä aina, kun se vaan on mahdollista.

Olen nyt 31-vuotias perheenisä, ja Maijakin on jo vanhentunut ja lähestyy jo 70 vuotta, asun samassa kaupungissa ja vieläkin käyn Maijaa tapaamassa, tosin harvemmin, mutta rakastelemme vieläkin kiihkeästi, ei ikä ole himoa tappanut Maijaltakaan vaan sama ihana kostea pillu ottaa kaluni huomaansa. Nainen on haluttava vanhanakin, eikä ainakaan Maijan päällä ajattele ikää, vaan alla on nainen, joka haluaa, ja jota halutaan.

Siinä tarinani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute