Herkku-puhelin
Nuori Nainen 2
Varttunut ja Varattu

Jatkoa Nuori Nainen / Varttunut ja VarattuHitaasti riisuin sinulta vaatekappaleen vaatekappaleelta, suudellen jokaista kohtaa ihossasi, koskien sekä tallentaen sinut jo muistoihini ennen kuin edes ehtisimme erota - suljin silmäsi ja pyysin sinua nauttimaan antamastani, kun huuleni kiertyivät vasten kiinteänä sykkivää häpyäsi.

Maistoin sinut, tunsin sinut, kun kieleni upposi kosteaa syliisi – vuodatit naisellisuutesi vasten huuliani ja sammutin palavan janoni sinulla.

Maistuit kesälle, maistuit nuoruudelle, maistuit halulle ja halusit enemmän. Nostit jalkasi ylös avasit sylisi avoimeksi minulle, annoin kieleni kulkea klitorikseltasi halkaisten häpysi aina alas sykkivälle anuksellesi ja sitten takaisin, Avasin sormillani sylisi ja upotin hitaasti kaksi sormea sisääsi samalla nautinnollisesti nuollen jäykistynyttä klitoristasi,

Silmäsi painuivat kiinni, kätesi kiertyivät rintojesi ympärille – sormesi puristivat nännejäsi, kun vedin hitaasti sormeni ulos kosteutta tihkuvasta vaginastasi – siirsin sormeni anuksellesi ja hitaasti pyörittäen upotin etusormeni sulkijalihaksesi ohi sisääsi keskeyttämättä hetkeksikään häpysi imemistä – vartalosi kaareutui, tunsin käsieni alla alkavan värähtelyn, kun sulkijalihaksesi antoi hitaasti periksi sormeni edessä ja tunsin kuuman sekä sykkivän suolesi puristuvan tiukkana sormeni ympärille.

Vartalosi kiemurteli allani, lantiosi nousi ja laski, nait sormeani vasten ja halusit sen syvemmälle sisääsi - vapina sisälläsi kiihtyi, hengityksesi kävi katkonaisemmaksi ja lantiosi liikkeet rajummiksi, olit tulossa vasten kasvojani voimalla, kun huulesi avautuivat ja annoit purkautumisesi tulla tuhansina pieninä aaltoina, jotka kasvoivat yhä alati kiihtyvällä temmolla – kunnes huusit minua lopettamaan ja jatkamaan ja lopettamaan ...

Irrottauduin sinusta, kun vartalosi hervahti vasten vuoteen pohjaa – kohottauduin suutelemaan huuliasi ja silittämään hiuksiasi painautuessani vasten kuumana sykkivää kehoasi. Kietouduimme toisiimme ja annoin sinun hengähtää, sillä tunsit kovana sykkivän kaluni vasten silkin pehmeää ihoasi, kun sormesi kiertyivät kyrpäni ympärille nautinnollisen raukeasti. Runkkasit kyrpääni hitaasti alhaalta ylös, esinahkan liukuessa terskani yli - puristit kiveksiäni toisella kädellä, kun huulemme kohtasivat ja suumme kietoutuivat suudelmaan.

Hyväilin rintojasi, selkääsi – koskettaen jokaista neliösenttiä sinussa, kunnes käännyin selälleni ja nostin sinut päälleni. Ohjasit kaluni kiimaiseen, kosteaan vaginaasi – hitaasti painoit itsesi vasten minua, sentti sentiltä kaluni upposi sisääsi ja aloitit hitaan keinunnan ylläni. Kuin meren mainingit lyövät vasten kuumaa

hiekkasärkkää polttavan auringon alla, vartalosi vastasi vartalooni – laskit itsesi vasten minua ja ohjaisit rintasi kohden huuliani, otin varoen nännisi huulieni väliin ja kieleni leikki herkkyydelläsi.

Ilman aikaa, ilman paikkaa, ilman tiedostavaa olemusta jatkoimme yhä alati kiihtyvän nautinnon vallassa – rakastellen, kunnes kohottauduit ylös ja pyysit minua tulemaan sisääsi takaapäin. Asetuit polvillesi vuoteen reunalle ja minä astuin ylös, painoin kaluni hitaasti takaapäin sisääsi – otin hoikalta uumaltasi kiinni ja upotin jokaisen sentin kyrvästäni hitaasti sisääsi yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Sormesi kiertyivät kaluni ympärille alakautta, vedit minut ulos ohjasit kaluni kohden anustasi. Epäröin, mutta vain hetken ja painoin terskani vasten sykkivää sulkijalihasta, avasit itseäsi ja hitaasti kyrpäni painui sisääsi – rauhassa ja varoen, sinun painautuessa vasten lantiotani tunsin häpyäsikin tiukemman puristuksen kaluni ympärillä.

Kaluni upposi sinuun yhä uudelleen ja uudelleen, kiihtyvällä temmolla samalla, kun sormesi hieroivat alakautta märkänä valuvaa häpyäsi – sisään ja ulos. Kuinka kauniilta näytitkään, kun selkäsi kaareutui ja lähestyit orgasmiasi – tiesin, että en voi enää pidätellä vaan lisäsin kierroksia ja tunsin olevani kuin loppuun viritetyn koneen männän varsi, joka työntää mäntää sylinteriin kiihtyvällä tahdilla maalisuoran näkyessä kuljettajan visiirin alta. Lantioni hakkasi vasten kauniisti kaareutuvia pakaroitasi, kunnes en voinut pidätellä vaan huusin yhtä huutoa orgasmini ilmaan kyrpäni syöstessä spermaa syvälle suolesi pohjaan asti yhä uudelleen ja uudelleen sinun yhtyessä hetkeen saadessa oman nautintosi.

Kyrpäni supisteli samaan tahtiin suolesi kanssa, hengitystemme tasaantumaton huohotus täytti huoneen ja nautinnon makea tuoksu leijui ympärillämme, kun sanoit minulle: ”... rakas, tiedätkö – tämä oli tämän hetkisen elämäni paras kokemus!” ja huulesi kiertyvät vasten huuliani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute