Herkku-puhelin
Siisti sen olla pitää
kauris

Minulla on tapana pitää huoli avovaimoni Anitan seheivaamisesta. Sääri- ja kainalokarvojen ajamisen lisäksi siistin myös tietenkin hänen alapään karvoituksen. Minulla on aina vapaat kädet muotoilla alapään karvoitus mieleni mukaisesti. Jo suhteemme alkuajoista lähtien olen saanut tehdä sen. Anita sanoikin, että hän ei kyllä kerro sitä tyttöystävilleen, koska he olisivat siitä hänelle kateellisia ja haluaisivat varmasti samanlaisen käsittelyn kuin hän saa.

Sheivauksen jälkeen perinteeksi on jo tullut, että nuolen häntä takaapäin ja näin tarkistan, että pillu on varmasti hyvin ajeltu. Yleensä teemme sheivauksen saunomisen yhteydessä ja Anita on puoli-istuvassa asennossa ja antaa minun touhuilla alapäänsä kimpussa. Usein sheivatessani pitkitän nautintoa ajelusta, vain hivellen häpyhuulten reunoja muka tarkastaakseni kätteni jälkiä. Samalla katson miten hän silmät ummessa nauttii käsittelystäni. Lopussa näen miten hänen häpyhuulensa turpoavat ja klitoris paisuu paisumistaan. Siinä vaiheessa kyrpäni on noussut uljaaseen tanaan ja lemmennesteitä on erittynyt kyrpäni päähän.

Pyydän Anitaa kääntymään kontalleen ja aloitan hitaan nuoleskelun takaapäin ja aah, mikä ihana tunne on tuntea kielellä täysin karvaton tiukka pillu. Joka kerta, kun kieleni koskettaa Anitan klitorista, näen miten hänen peppureikänsä tekee pienen supistuksen, rentoutuen ja ikään kuin odottaen uutta kiihottavaa kosketusta. Pyydän nuolemisen ja ensimmäisen orgasmin jälkeen Anitaa kääntymään toisin päin, sillä nyt on vuorossa lisää orgasmeja hänelle ja tietysti minä haluan tuntea kyrvässäni Anitan tiukan pillun puristuksen. Ennen kuin työnnän kaluani hitaasti pilluun, teen mistä tiedän hänen nauttivan erityisesti.

Kostutan omalla eritteelläni hänen häpyhuuliaan ja kun eritteemme kohtaavat on liukkautta kuin talvisella ajotiellä. Omaan kohtalaisen kalun, omasta mielestäni. Anitan mielestä kaluni on tavallista kookkaampi, mutta taitaa olla niitä naisten juttuja. Joka tapauksessa hän on hullaantunut suonikkaaseen ja isoterskaiseen kaluuni, jollainen kuulemma oikean kyrvän pitää näyttää. Sitä minä rupean liu´uttelemaan hitaasti pitkin hänen häpyhuuliaan, siis todella h i t a a s t i. Anitan suusta kuuluu vaimeaa voihkintaa ja hän levittää entisestään jalkojaan. Hitaan vaiheen jälkeen lisään vauhtia. Otan kyrvästäni kiinni ja paukutan patukallani hänen klitoristaan.

Ulina alkaa voimistua ja hän vaatii minua tässä vaiheessa työntämään sitä isoa kyrpää sisäänsä. Piinaaminen jatkuu jälleen hitaalla liu´uttamisella. Vaatimukset kyrvän saamisesta kovenevat ja tiedän, että nyt on aika työntää sitä hitaasti perille. Meistä kumpikaan ei pidä mistään kanimaisesta panosta, vaan erittäin hitaasta, jolloin tunnemme toisemme sopukat todella hyvin. Tarinamme jatkuu fantasioillamme, jos sinä sitä haluat?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute