Herkku-puhelin
Pariskuntien vesileikit
ErotiChat

Oli mitä ihanin päivä. Keltainen aurinko paistoi kuumasti ja uin yksinäni hopeisessa valtameressä valkoisten aaltojen keskellä. Äskettäin olin ottanut aurinkoa maaten kultaisella hietikolla vihreiden palmujen varjossa, mutta mennyt sitten taas takaisin uimaan. Ei kukaan muu ollut uimassa, olin yksin.

Tai ainakin toivoin saavani olla yksin. En sittenkään ollut, sillä samassa näin erään nuoren miehen tulevan luokseni. Tunnistin hänet poikaystäväkseni. Hän käveli suoraan eteeni ja kaatoi minut veteen. En vastustellut häntä hänen ryhtyessään imeskelemään tissejäni ja nännejäni.

Nautin siitä tosi paljon. Samalla mies hieroi kyrpänsä päätä tussunkarvojani vasten ja tunsin miehen ihanien spermapisaroiden kostuttavan karvani. Oikein nautin tästä. Hyväillessään molemmin käsin tissejäni ja nännejäni mies samalla ahneesti suuteli huuliani. Aivan yhtä ahneesti vastasin hänen suudelmaansa.

Käännettyään minut ympäri mies runkkasi kyrpäänsä peppuuni. Tissini ja nännini roikkuivat valtoiminaan, mutta en välittänyt siitä yhtään. Annoin kaiken vain tapahtua yhtään vastaan panematta. Huohotin ääneeni nautinnosta miehen vain jatkaessa nussimistaan.

Samassa näin parin muunkin pariskunnan tulevan uimaan. En silloin vielä tiennyt meidän kaikkien päätyvän yhdessä mitä ihanimman ryhmäseksin vieteltäväksi. Pariskunnat tulivat luoksemme ja aivan ensi töikseen tytöt rupesivat suutelemaan huuliani sekä hipelöimään kaunista vartaloani.

Ahnaasti minä ja tytöt suutelimme toistemme huulia. Se oli jotakin aivan uskomattoman ihanaa, etenkin, kun tytöt ja minä vielä siinä samassa hipelöimme toistemme tissejä ja nännejä. Miehet nussivat meitä: yksi vittuun, toinen perseeseen ja kolmas suuhun, kukin sekä omaa ystävätärtään, että toista naista, niin, että kaikki saivat kaikkia ja kaikkea.

Tytöt ja minä puristelimme toinen toistemme tissejä ja hypistelimme toinen toisemme nännejä. Se oli mitä ihaninta. Kaiken aikaa miehet nussivat vittujamme ja perseitämme ja välistä tytöt ja minä imaisimme spermoja miesten kyrvistä. Olimme aivan näännyksissä, mutta silti halusimme jatkaa.

Ja jatkoimmekin. Sekä minun että tyttöjen pitkät, hajallaan olevat hiukset olivat likomärät ja vettävaluvat meidän rakastellessamme miestemme kanssa meressä, mutta emme nyt välittäneet hiuksistamme yhtään mitään. Niin oli oltavakin, niin kuului olla. Heittelehtiessämme suuntaan ja toiseen miesten kanssa rakastellessamme niin tyttöjen kuin minunkin pitkät, hajallaan olevat hiukset vain takertuivat vartaloihimme. Hiuksistamme välittämättä minä ja tytöt vain jatkoimme kiihkeätä rakasteluamme yhdessä miesystäviemme kanssa.

Miehet puristautuivat meitä vasten jokaisen kyrpä meidän kunkin vitussa. Spermat roiskahtivat klitoriksiimme ja sitten miehen runkkasivat meitä perseisiin. Huohotimme ja voihkimme ääneen nautinnosta miesten pumpatessa spermaa perseisiimme.

Samalla miesten kädet kopeloivat meidän kaikkien tyttöjen tissejä ja nännejä. Tytöt ja minä voihkimme ja miehet karjahtelivat survaistessaan kyrpiään tissiemme väliin. Spermat lensivät ja karvoituksemme olivat aivan litimärät. Koko ajan tytöt ja minä hypistelimme toistemme tissejä ja nännejä, sekä hyväilimme toinen toistemme vartaloita. Viimein miehet vetäytyivät pois, mutta eivät yhteiset seksileikkimme vielä suinkaan tähän päättyneet.

Miesten runkatessa toistensa kyrpiä me tytöt nuoleskelimme toistemme karvoja, vittuja ja klitoriksia. Oikein ihanaa se vain tekikin. Imeskelimme toistemme tussunkarvoja ja oikein lipsuttelimme kieliämme toistemme pilluissa.

Samalla meidän kaikkien kädet hieroivat toinen toistemme tissejä ja nännejä ja toinen toisemme perseitäkin me hieroskelimme. Hiuksemme olivat likomärkinä ja vettävaluvina kietoutuneet vartaloidemme ympärille ja me hieroimme toistemme selkiä litimärkien hiustemme lomitse. Ahnaasti me suutelimme toistemme huulia ja huohotimme ääneen nautinnosta. Imeskelimmekin toinen toisemme tissejä ja nännejä ja nuoleskelimme toinen toistemme vartaloita. Oli ihana olo.

Kyrvät spermaa tihkuen miehet saapuivat takaisin luoksemme. Olimme kaikki suu auki odottamassa, joten miehet tietysti työnsivät spermaa tihkuvat kyrpänsä suoraan suihimme. Imimme miesten kyrvistä kaiken sperman suihimme ja nielaisimmekin spermat.

Toiset miehet vetäytyivät pois ystävättäriensä suista ja tulivat suoraan minun luokseni. Ottaessani nyt erästä miestä suuhun minun täytyi avata suuni niin suureksi, että aivan teki kipeätä. En välittänyt siitä, tärkeintä oli saada tätä miestä suuhun.

Hän jäi suuhuni toisen miehistä työntyessä alleni. Tuo toinen mies survaisi kyrpänsä vittuuni ensimmäisen miehistä yhä lutkuttaessaan kyrpäänsä suussani. Eräs aukkoni oli vielä vapaa, mutta ei kauan, sillä hyvin pian oli kolmas miehistä survaissut kyrpänsä perseeseeni. He kaikki pumppasivat spermojaan sisuksiini ja tunsin oloni aivan märäksi.

Yhä vain miehet runkkasivat spermojaan sisuksiini: yksi suuhuni, toinen vittuuni ja kolmas perseeseeni. Tytötkin tulivat luokseni ja miesten runkatessa kaikkia reikiäni yhtaikaa hypistelin tyttöjen tissejä ja nännejä. Ahnaasti tytöt myös imeskelivät tissejäni ja nännejäni miesten vain jatkaessa runkkaamistaan.

Orgasmit olivat aivan mahtavat. Äkkiarvaamatta miehet laukesivat sisuksiini aivan yhtäaikaisesti, joten en voinut muuta, kuin vain ottaa heidän spermat sisuksiini. Suuhuni minua runkanneen miehen spermat nielaisin, muiden spermat täyttivät vittuni ja perseeni aivan kokonaan.

Kuumissamme ja kiimoissamme me kaikki värisimme ja vavahtelimme mitä hekumallisimma ja kiihkeimmän orgasmin kourissa. Yhtäkkiä miehet vetäytyivät pois minusta. Kääntäen meidät tytöt selällemme niin, että meidän pitkät hiuksemme kastuivat aivan kokonaan likomäriksi miehet survaisivat kyrpänsä tissiemme väliin runkaten rajusti.

Ihanat spermat ruiskahtivat nänneillemme. Oikein puristimme tissimme miesten kyrpiä vasten saaden nänneillemme aina vain lisää ihania spermoja. Kiihkeän tunnelman vallitessa me tytöt hieroskelimme toistemme litimärkiä hiuksia selkiämme vasten tissimme ja nännimme aivan likomärkinä spermasta. Orgasmit seurasivat toistaan - emme voineet muistaa koskaan kokeneemme mitään näin ihanaa, saatikka ihanampaa.

Huokaisimme ääneemme nautinnosta kaiken viimein päättyessä kokonaan. Pariskunnittain me vielä syleilimme ja suutelimme toisiamme ja miehet nuolivat tyttöystäviensä tisseille ja nänneille roiskahtaneet spermat. Uidessamme yhdessä me ajattelimme, että tuskin missään olisi koettu näin ihanaa ryhmäseksiä.

Varmastikin me joskus taas sekstailisimme yhdessä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute