Herkku-puhelin
Morsiamen ryöstö
Bestman

Olin bestmanina kaverini häissä. Morsiankin oli vanha tuttu, itse asiassa entinen panokumppanini. Häissä oli myös perinteinen morsiamen ryöstö. Minä ja kaksi muuta kaveria kaapattiin morsian hääpaikalta. Hääjuhla pidettiin vanhassa maatalossa ja minä vein morsiamen aittaan odottelemaan tilanteen selviämistä. Muista rosvoista toinen tarkkaili lunnaiksi vaaditun ohjelmanumeron edistymistä ja toinen toimi viestintäupseerina eli hänen oli tarkoitus soittaa kännykkääni kun morsian voidaan palauttaa sulhaselle.

Sekä minä että morsian oltiin hääjuhlan edistyessä nautiskeltu silleen sopivasti boolia joten olimme mukavalla juhlatuulella. Morsian oli, kuten asiaan kuuluu, kaunis. Vaalea pitkä tukka oli muotoiltu näyttävään kampaukseen, meikkiä oli sopivasti tuoden esiin kasvojen parhaat puolet ja morsiuspuku oli pitkä vartalonkaaria myötäilevä mekko.

Istuimme aitan pöydällä ja juttelimme niitä näitä ja muistelimme menneitä. Puheet siirtyivät pikkuhiljaa yhteisten panojemme muisteluun ja morsian sanoi että "mutta nyt aion omistautua vain miehelleni" ja hymyili. Menin hieman hämilleni kun hän jatkoi "vaan pitäisikö sitä vielä kerta kiellon päälle". Kysyin että "mitäh häh?" ja vastaus "no jos sitä vielä yhden kerran saisi vierasta" vakuutti minut siitä että en kuullut väärin.

Kohta istuinkin pöydällä morsiamen seisoessa edessäni suudellen minua. Käteni vaelsi hänen vartalollaan mutta lopulta päätyivät pepulle. Puristelin pakaroita ohuen mekon läpi. Toinen käteni tutki pepun seutua mekon ohuen kankaan läpi ja päättelin että hänellä oli päällään melko pienet stringit. Kovettunut kaluni painoi morsianta vasten saaden sen kovettumaan entisestään. Hänen kielensä vaelteli suussani ja kädet pöyhivät tukkaani.

Hän irtautui minusta ja alkoi kokeilla nivusiani. Todettuaan kaluni olevan hengissä, hän aukaisi housujeni sepaluksen ja kaivoi kaluni esiin. Morsian kumartui ja imaisi punaisilla huulillaan kullini pään suuhunsa. Nojasin taaksepäin ja aloin nauttimaan viimeisestä suihinotosta mitä tuon naisen oli tarkoitus minulle koskaan antaa. Hänen päänsä nousi ja laskeutui hitaasti nivusillani ottaen kullini sisään suuhunsa. Välillä hän nuoli kielellään kyrpääni koko pituudeltaan ottaen pian taas koko komeuden suuhunsa.

Mutta pian hän lopetti ja ajattelin että nyt on minun vuoroni käyttää suutani mutta morsian kävikin nojaamaan pöytää vasten ja nosti nilkkoihin asti ulottuvan häämekkonsa vyötärölleen, otti stringinsä pois ja pyllisti minulle sanoen haluavansa nyt kyrpää. Tarkastelin tuota kaunista näkyä. Häämekko vyötärölle käärittynä toi esiin upean perseen. Valkoiset stayupit ja upeat korkokengät nostivat pepun ryhdikkäästi esiin. Pillu oli ajeltu kokonaan karvattomaksi.

Kokeilin sormellani pillua. Tämä morsian tuntui olevan valmis naitavaksi, pillun kosteus ainakaan ei estänyt. Astuin hänen taakseen, tartuin molemmin käsin pakaroihin ja työnsin kyrpääni suurin piirtein pillun suuntaan. Hän ohjasi kädellään kullin pään pillun huulille ja työnsin hitaasti sisään. Aivan pohjaan asti.

Arvelin että aikaa ei ole hukattavaksi joten aloin saman tien nussia tuota juuri naimisiin mennyttä naista nopein vedoin. Tilanteen outous kiihotti meitä molempia ja morsian huohotti vähintään yhtä äänekkäästi kuin minäkin. Sanoin että en kestä kovin kauaa ja hän vastasi että se on varmaan ihan hyvä, koska kohta meitä varmaan odotellaan jo takaisin hääjuhliin. Pian alkoikin tuntua siltä että kohta ei ole enää paluuta ja kysyin että minne saan laueta. Morsian vastasi että anna tulla vaan ja tämä olikin sitten liikaa. Samalla nimittäin kuuma spermalastini alkoi ruiskua tuon vasta vihityn naisen pilluun. Työnsin kaluni aivan pohjaan asti ja annoin kaluni sykkiä loppuun asti tuossa pyhässä paikassa.

Samalla kännykkäni alkoi soida, häävieraat olivat suorittaneet lunnaiksi vaaditut temput ja rosvojoukko oli suostunut palauttamaan morsiamen sulhaselleen. Sanoin että tulemme pian ja aloimme hirveällä kiireelle siistiytyä juhlaa varten soveliaaseen kuntoon. Morsian pyyhkäisi suurimmat roiskeet pillun seudultaan ja ehosti pikaisesti meikkiään. Poskilla oli luontaista punaa aiempaa enemmän, mutta siitä tuskin on haittaa.

Näin morsian oli saanut vierasta kyrpää jo ennen hääyötään. Myöhemmin illalla tanssitin morsianta ja hän sanoi että on joutunut jo muutaman kerran käymään vessassa sperman valuessa pillusta reisille. Stringit olivat jo menneet sen sileän tien. Viimeisin mitä asian tienoilta koskaan puhuttiin oli yhteinen sopimuksemme "tästä ei sitten puhuta". En siis tiedä myöskään vaikuttiko tämä mitenkään hääyön viettoon.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute