Herkku-puhelin
Naisopettajani rakastui isoon kyrpääni
Markus

Olin ollut koulusta viikon verran pois flunssan takia, ja palattuani ihmettelin kun vähän väliä joku aina kertoi, että Liisa sanoi sitä ja tätä ja antoi uusia oppimistehtäviä. Kuka ihmeen Liisa? Asia selvisi minulle harvinaisen nopeasti. Lukioomme oli tullut uusi opettaja, joka oli kuulemma erittäin upea ja kaunis nainen ja vielä kaiken lisäksi erittäin elegantti ja hillitty. Liisa oli ollut jo vuosia sitten aiemmin lukiomme opettaja, mutta oli siirtynyt kauppaopistoon ja ammattikorkeakouluihin opettajaksi. Naisrehtorimme oli nyt pyytänyt hänet takaisin kehittämään koulumme opetussuunnitelmia.

Seuraavana päivänä näin Liisan, kun hän tuli käytävälle luokasta ja meni opettajahuoneeseen. En enää ihmetellyt, miksi kaikki puhuivat hänestä. Hän oli upea sanan varsinaisessa merkityksessä. Hänellä oli mustat hyvin istuvat liituraitahousut, korkokengät ja valkoinen paita. Kun hän käveli käytävällä, minun oli pakko lähteä hänen jälkeensä, ja lumoutuneena katsoa, miten hänen päärynänmuotoinen perseensä värähteli joka askeleella kun hän tyynen rauhallisesti käveli paperipino sylissään. Apua! Hänen kroppansa oli uskomattoman upea ja sopusuhtainen. Tunsin hänen ihanan parfyyminsa tuoksun, joka ei jättänyt minua rauhaan.

Seuraavana päivänä olin hänen tunnillaan, ja hän kertoi meille ylioppilaskirjoituksista ja niihin valmentautumisesta. Tunnin loputtua ja tuli luokseni ja kysyi jotain siitä, että olin ollut viikon sairaana. Vastasin hänen kaikkiin kysymyksiinsä myöntävästi ja hajamielisesti, koska hänen ihana läheisyytensä sekoitti pääni kokonaan. Sen verran sain tolkkua, että minun pitää perehtyä monisteisiin, jotka hän oli jakanut viime viikolla. Hän lupasi antaa ne myös minulle.

Liisan näkeminen ja hänen tuoksunsa sekoittivat päänuppini kokonaan ja aloin haaveilla seksistä hänen kanssaan. Masturboin ahkerasti joka ilta, ja kuvittelin millainen ihana vittu hänellä olisi. Kuvittelin, että Liisa on sängyssä selällään ja jalat levällään polvet koukussa, kun asetun suutelemaan hänen klitoristaan. Kuvittelin, että hän vetää pienet punaiset häpyhuulensa auki ja avaa vitunsilmänsä, kun asetan pitkän, paksun ja isoterskaisen kyrpäni vitunsilmään. Kuvittelin, miten Liisa kiemurtelisi, kun nuori ja kiimainen iso kyrpäni panee hänen litimärkää ja kaikenkokenutta vittuaan niin, että häpyhuulet vain heiluvat kuin perhosen siivet.

Pari viikkoa meni nopeasti, ja aloin viihtyä hänen tunneillaan entistä enemmän. Hän oli ottanut selville, että otan koulun aika tosissani ja että olen ottanut vain parhaita arvosanoja kaikista kursseista. Hän tuli taas tunnin jälkeen luokseni, ja sanoi uskovansa loistavaan menestykseeni ylioppilaskirjoituksissa. Hän tuoksui hurmaavan ihanalta ja olisin halunnut pussata häntä heti. Apua! Hän kyseli, että aionko ehkä pyrkiä yliopistoon. Hän kertoi valmentaneesta hakijoita eri korkeakouluihin ja varsinkin kauppakorkeakouluun. Aivan odottamatta, kesken keskustelumme, hän kysyi jos voisin perjantaina illalla tulla auttamaan häntä uuden taulun ripustuksessa, kun hän ei saa sitä yksin kiviseinään laitettua. Lupauduin heti ja kysyin osoitetta. Hyvä, että jalkani eivät pettäneet altani.

Odotettu perjantai-ilta tuli kuin varkain, ja huomasin seisovani vanhassa kerrostalossa Liisan oven takana. Hän avasi oven ja otti päällysvaatteeni. Hän tarjosi minulle kahvia ja konjakkia ja istuskelimme mukavasti mustalla nahkasohvalla. Asunto oli iso kuin palatsi, huoneet olivat korkeat ja huonekalut täysin modernia design-tyyliä. Kaikesta näki, että Liisa oli tyylitaituri ja huippufiksu. Liisalla oli tiukat liituraitahousut ja mustat korkokengät ja musta toppi. Hänellä oli punaisiksi lakatut kynnet.

Kun kysyin sitä taulua, joka pitäisi laittaa seinälle, hän sanoi ettei sillä ole kovin kiire, ja se voidaan helposti laittaa vähän myöhemmin. Sitten Liisa kertoi nuorena olleensa partiossa ja osaavansa monia hyödyllisiä taitoja. Esimerkiksi erilaiset solmut ja sitomiset olivat hänen vahvin osaamisensa. Hän kysyi, halusinko näyttää miten murtovaras tehdään vaarattomaksi ja sidotaan parempaa taltea varten. Sanoin, että olisi kiva nähdä miten kaikki tapahtuu.

Liisa nousi yllättäen nopeasti ylös ja käski minut myös seisomaan. Seiso siinä! Älä liiku! Nopeasti hän veti sohvatyynyjen välistä leveät mustat silkkinyörit ja yhdessä silmänräpäyksessä käteni olivat selän takana tiukasti sidottuina. Miltä tuntuu!? Uskotko, että osaan taltuttaa isommankin tuhmeliinin!? Mitä?

Siinä seisoin avuttomana. En tiennyt mitä ajatella. Liisa sanoi, että ei ole hyväksi että katselen siinä sen näköisenä. Samasta sohvatyynyn välistä hän otti mustan leveän kankaan ja alkoi sitoa sillä silmäni peittoon. En nähnyt mitään, en voinut liikuttaa käsiä.

Liisa tuli lähemmäksi, ja kuulin hänen hengityksensä, joka oli hieman kiihtynyt ja hän nieleskeli. Tunsin kun hän vähitellen painautui yhä lähemmäksi minua ja antoi käsiensä liikkua hitaasti niskastani vyötärölle. Hän laittoi kätensä vyölleni ja alkoi avata sitä hitaasti keskeyttäen aina välillä. Välillä hän hyväili kasvojani ja painoi huulensa omilleni. Siinä vaiheessa kiimainen himoni kasvoi ja tunsin, miten kyrpäni jäykistyi ja esinahka luiskahti pois terskan päältä. Liisa huomasi sen asetti kätensä uudelleen alemmas ja veti vyöni pois ja veti housuni nilkkoihin. Stringini hän veti alas saman tien ja käski nostaa jalkojani, jotta huosut saadaan kokonaan pois. Sitten seisoin siinä kädet sidottuina, iso ja paksu kyrpäni kiimaisesti pystyssä ja panovalmiina. Tunsin miten spermaa alkoi tulla tippoina kyrvänsilmään. Liisa kosketti kyrpääni ja sanoi sen olevan tosi iso ja himoittava. Liisa otti kyrpäni suuhunsa ja valitti, ettei terska tahdo mahtua hänen pieneen ja siveään opettajansuuhunsa. Hän kosketti taitavasti kielellään kyrpääni ja veti jo ennestään kireää esinahkaani vieläkin kireämmin taakse.

Liisa otti pois silmäsiteeni ja sitoi sillä jalkani nilkoista yhteen, etten päässyt kävelemään senttiäkään. Sitten hän meni sohvalle istumaan ja katseli minua. Hän kävi keittiössä ja toi sieltä kuohuviinipullon ja avasi sen ja kysyi jos minullekin maistuisi lasillinen. Kyllä kiitos. Hän tuli luokseni lasi kädessään ja auttoi lasin huulilleni ja antoi minun juoda koko lasillisen. Sitten hän suuteli minua pitkään ja hartaasti ja polvistui uudelleen imemään kivikovaa kyrpääni. Sitten hän taas meni toiseen huoneeseen, ja palasi kohta päällään vain mustat sukat, sukkanauhaliivit ja mustat korkokengät. Hän asettui sohvalle ja levitti reitensä ja koukisti polvensa ja käski katsoa vittua. Hän oli ajellut vitunkarvat kokonaan pois, ja hänen pienet häpyhuulensa olivat riettaan punaiset ja aika isot, sellaiset, jotka roikkuvat viisi senttiä ulkopuolella. Sitten hän levitti sormillaan pienet häpyhuulensa ja otti esille valtavan kokoisen klitoriksen, joka oli ainakin kuin puolet peukalon pituudesta. Klitorisen pää oli terävä kuin kissankyrvässä. Liisa alkoi hitaasti hyväillä heiluvaa klitoristaan, joka silmin nähden kovettui ja tuli entistä suuremmaksi. Minulta tuli koko ajan spermatippoja kun katselin Liisan ihanaa masturbointia.

Liisa avasi käsisiteeni ja jalkasiteeni, ja pyysi, että suutelisin häntä suulle ja sitten klitorikseen. Toteutin hänen toiveensa ja polvistuin sohvan ääreen. Sitten vaihdoimme asentoa ja kokeilimme 69-asentoa. Koko huone täyttyi nautinnon äänistä ja Liisan hurmaavasta parfyymista. Työnsin isopäistä kyrpääni Liisan suuhun kuin puolihullu, ei vaan kuin täyshullu, ja huohotin kiimassa kuin ori. Liisan unelmaperse oli kasvojeni päällä ja nuolin hänen irstaanpunaista vittuaan täydellisessä hurmiossa. Liisa nytkytti vittuaan kuin sekopäinen ja huusi saatanaa ja perkelettä koko ajan ja ylisti, että kyrpäni suurin ja komein mitä hän on koskaan nähnyt.

Seis, tai saamme orgasmit!! Liisa pyysi, että mennään sänkyyn ottamaan kunnon orgasmit, siellä olisi parempi panna. Liisa asettui selälleen, ja pyysi, että imisin vielä kerran klitorista. Samalla työnsin kaksi sormea vittuun sisälle, ja Liisa voihki ja kiemurteli riettaassa kiimassa. Laita koko käsi vittuun! Saatana, perkele, jumalauta mikä kyrpä sulla on!! Saatanan saatana. Kyrpäni seisoi kuin sorkkarauta, kun aloin sovittamaan kättäni Liisan vittuun. Laitoin sormeni suppuun ja yritin hitaasti työntää sitä vittuun sisälle. Tunsin, miten Liisan vitunsuu venyi ja venyi, kun käteni vähin erin luiskahti vittuun rannetta myöden.

Pane perkele!!! Pane saatana!!!! Liikuta sitä idiootin kättäsi nyt jumalauta!!! Aloin liikuttaa kättäni kiihtyvällä vauhdilla ja Liisan perse alkoi kohoilla sängystä ja muutaman työnnön jälkeen Liisa alkoi huutaa suoraa huutoa ja kohotti koko vartalonsa kivettyneeseen kaariasentoon, jolloin vain hänen jalkateränsä ja päänsä olivat sängyssä kiinni. Sitten hän lysähti ja alkoi itseä kovaäänisesti ja otti kyrpäni suuhunsa ja masturboi sitä kuin mielipuoli.

Nyt rakkaani, laita iso kyrpäsi vittuuni ja ota kunnon orgasmi!!! Hän levitti vittunsa ammolleen uudelleen, ja asetin valtavan terskani vitunsuulle. Työnsin sen hitaasti sisään, ja Liisa alkoi uudelleen huohottaa ja kohottaa peresettään. Työnsin rytmikkäästi ja nautinnollisesti muutaman minuutin, mutta sitten tunsin orgasmini ensimmäiset terveiset enkä enää kyennyt pidättämään laukeamistani. Sanoin Liisalle, että kohta tulee.

Jumalauta, perkele, anna kyrpää syvälle vittuun!!! Liisa oli rytmissä mukana ja upotti kyntensä perseeseeni kun veti minua syvemmälle vittuunsa.

Sitten se tuli. Laukesimme molemmat samaan aikaan ja Liisa päästi uudelleen saman kiimahuudon ja kivettyi kaariasentoon. Liisan vittu sai kauhean kouristuksen ja sen tuntui kyrvässäni kuin rautapihdit olisivat puristaneet sitä.

Vähitellen viilennyimme ja rauhoituimme. Suutelimme toisiamme pitkään ja hellästi ja lojuimme sängyssä monta tuntia kuohuviiniä maistellen. Liisa kertoi pitävänsä minusta ja, että oli heti kiinnittänyt huomiota minun fiksuun ja miehekkääseen tyyliini.

Liisa on 59-vuotias ja minä olen 19-vuotias ja olemme ihastuneita toisiimme. Olemme siirtäneet taulun ripustusta loputtomasti eteenpäin tulevaisuuteen, sillä salaiset kiimahimomme ovat vieneet ajan- ja suhteellisuudentajumme. Nautimme toisistamme. Liisa on eronnut jo vuosia sitten, ja oma tyttöystäväni jätti minut, kun sai vihiä mahdollisesta seksisuhteesta. Liisan kanssa tapailemme säännöllisesti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute