Herkku-puhelin
Rakas vaimoni
Maso

Olin aluksi vaimolleni ensimmäinen mies. Pian avioliittomme alussa huomasin kiihottuvani kun ajattelin rakkaan vaimoni antautuvan vieraan miehen pantavaksi. Tämä oivallus on parasta mitä minulle on sattunut seksin alalla, tunnen suurta kiihkoa tästä vielä vuosien jälkeenkin. Aloin suostuttelemaan vaimoani tähän leikkiin. Kerroin, että on tärkeää että vaimollani on muitakin miehiä elämässään kun on nuori ja tarpeet ovat kovat. Vuoden verran siinä meni kun vaimoni lopulta kertoi, että nyt hän haluaa vieraan kalun sisäänsä. Suunnittelimme, että hän menee lähiravintolaan tanssimaan. Kun sopiva mies hakee tanssimaan pyysin vaimoani painamaan lantiota miehen kalu vasten niin varmistuisi miehen kiinnostus rakkaaseen vaimooni. Vaimoni laittoi minihameen päälle ja valkoiset saappaat jotka ylettyivät polviin. Olin jo hirvittävässä kiihkossa koko päivän kun odotin iltaa jolloin toiveeni toteutuisi. Kun lähdön aika koitti kysyi rakas vaimoni olinko varma asiasta. Kerroin, että juuri tätä haluan, suutelin vaimoani lähtiäisiksi ja pyysin häntä tekemään minut onnelliseksi. Laiton vielä sormeni pikkuhousujen sisään jotka olivat jo nyt märät ja pillu tuntui liukkaalta ja kostealta. Imin sormeni putaaksi rakkaan vaimoni eritteistä. Pyysin, että hän antaisi miehen naida paljaalla kullilla jos mies vain suostuu.

Alkoi pitkä odotus ajattelin, että kun tulee ravintolan sulkemisaika ja vaimoani ei kuulu kotiin niin silloin varmistuu, että vaimoni saa vihdoin vierasta kyrpää. Eikä häntä kuulunut tiesin toiveeni toteutuvan. Olin niin kiihkossa, että en voinut olla runkkaamatta Spermat lensivät kasvoilleni ja rinnalleni sellaisella paineella, että ei koskaan ennen.

Odotin vaimoani alastomana kyrpä pystyssä. Ja vihdoin ovi aukeni vaimoni tuli kotiin tukka sekaisena ja niin kiihottavan näköisenä. Syöksyin hänen kaulaansa ja suutelin intohimoisesti vaimoani joka juuri tuli vieraan miehen sylistä. Kysyin rakas saitko vierasta ja hän sanoi saaneensa ja alkoi itkeä niin tunnekuohun vallassa vaimoni oli. Halusin heti tietää paniko se mies paljaalla näin hän oli tehnyt. Ihanaa rakkaalla vaimollani oli vieraat nesteet sisällään. Kiihkon vallassa riisuin vaimoni alastomaksi. Vaimoni pyysi päästä pesulle, sanoin, että ei missään tapauksessa halusin nuolla miehen nesteen suuhuni. Voi taivas miten hyvältä vaimoni nesteet ja vieraan sperma maistuivat taivaalliselta.

Vaimoni kertoi miehen vieneen hänet hotellihuoneeseen, riisuneen aivan alastomaksi. Mies oli lauennut vaimoni pilluun kolme kertaa ja joka kerta lauetessa suudellut ja työntänyt kielen vaimoni suuhun syvälle. Miehen kulli oli jonkin verran isompi kun minulla ja se oli tuntunut hyvältä. Vaimoni oli pyytänyt työntämää kyrvän syvälle sisään ja pitämään paikoillaan, että saa tuntea sen sisällään. Vaimoni oli saanut yhden hyvän orgasmin. Hän kertoi pidelleensä miehen pakaroista kun orgasmi tuli. Työnnyin rakkaan vaimoni kosteaa vittuun se tuntui väljältä kun vieras mies oli sen nussinut kolme kertaa mutta niin taivaallisen hyvältä vittu tuntui. Vaimoni runkkasi samalla klitoristaan kun raivon vallassa nussin vaimoani. Vaimoni sai runkkauksen vuoksi valtavan laukeamisen, hän suorastaa huusi täyttä kurkkua. Olin tosi onnellinen ja kerroin vaimolleni kuinka paljon rakastin häntä.

Myöhemmin kun vaimoni otti vierasta säännöllisesti tuli kahdet rehvit samaan aikaan. Pyysin, että tekosyyllä hän kertoisi ensimmäiselle miehelle että aikaa ei ollut paljon ja niin tämä mies nussi vaimoni välittömästi autossa. Vaimoni tuli kotiin jossa odotin sängyssä alastomana ja vaimoni istui kasvojeni päälle. Vieraat sperma valuit suuhuni miten ihanalta sperma maistuu ja sen maku säilyy kauan suussa. En saanut nussia vaimoani kun hänellä oli jo kiire seuraavan miehen luokse josta hän palasi aamulla väsyneenä ja naitua. Ja sitten oli minun vuoroni.

Vieraita miehiä on kymmeniä ehkä joskus toiste niistä. Erikoisempia kaluja on sattunut vaimolleni, eräällä oli niin suuri terska, että se ei mahtunut suuhun ja toisella miehellä oli niin pitkä kyrpä että vaimollani oli vatsa kaksi päivää kipeä. Se mies oli nussinut vaimoani takaapäin autossa, halusi varmaan, että kyrpä menee syvälle.

Rakas vaimoni sanoo, että on kiva olla haluttu kun miehet käyttävät häntä. Ja itselleni tämä on parasta mitä voi olla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute