Herkku-puhelin
Kun tyttö seksiä sai...
Pupunen

Seksi on ollut osa elämääni jo ties kuinka kauan. Sen voin sanoa, vaikka vasta vajaat kaksi viikkoa sitten menetin neitsyyteni. Olen aina ollut, tavalla tai toisella, kiihkeä, villi luonne.

Ensimmäiset kokeiluni eivät tietenkään vedä vertoja sille, mitä viimeisen puolentoista kuukauden aikana olen kokenut, mutta sen ikäiselle se oli uutta, olihan se tavallaan kiellettyä. Naapurinpojan kanssa leikimme tuhmia leikkejä salaa, mikä teki asiasta vielä jännittävämpää.

Vasta, kun olin tullut täysikäiseksi, herätin miesten mielenkiinnon jutuillani, olivat ne sitten kasvokkain kerrottuja tai tekstimuodossa, kuten täällä monesti olen tehnyt. Mutta kesti aikansa, ennen kuin saatoin fyysisesti kokeilla taitojani.

Ensimmäinen kertani miehen kanssa sängyssä ei ollut kuitenkaan kehuttava. Koska mies itsekin oli kokematon, ei touhusta tullut juuri mitään. Hän kosketteli ja hyväili minkä taisi, muttei saanut minua orgasmiin asti. Loppuun asti en suostunut, sillä en tuntenut itseäni tarpeeksi kiihottuneeksi. Myöhemmin mies, turhautuneena, runkkasi käydessään suihkussa.

Puolitoista kuukautta sitten tapasin miehen hieman epätavallista kautta; mobiilichatissa. Asuimme samassa kaupungissa, joten tapaamisen sopiminen ei ollut vaikeaa. Ensimmäisenä iltana istuimme autossa pimeällä rannalla, kuuntelimme musiikkia ja mies lopulta suuteli. Suudelman lomassa hänen kätensä tutkivat vartaloani, sytyttäen himoni ensimmäiset liekit.

Palattuamme asunnolleni jatkoimme suudelmia ja koskettelua, muttemme menneet pidemmälle. Vasta kahta päivää myöhemmin tapasimme uudestaan ja hyväilymme vain etenivät. Noin viikossa olimme jo sängyssä.

Ensimmäisinä viikkoina vain tutustuimme toistemme vartaloihin, hieroimme, hyväilimme, koskettelimme ja maistelimme. Mies opetti minut tyydyttämään oikealla tavalla käsin ja suulla, opin todella nauttimaan suihinotosta. Mies itse osasi hieroa minut orgasmiin aivan uskomattomalla tavalla, jokainen orgasmini oli edellistä voimakkaampi.

Kun oli kulunut kuukausi, tiesimme mistä todella pidimme, osasimme tyydyttää toisemme ilman yhdyntää, ja tunsin olevani valmis. Ensiyritys ei kenties ollut paras mahdollinen, mutta menetin silti neitsyyteni, ja tajusin haluavani lisää. Jokainen hetki, jona odotin miestä luokseni, olin halun ja himon syövyttämä.

Vihdoin hän taas soitti ovikelloani. Päästettyäni hänet sisään seisoimme eteisessä hetken.

-Mitä sä haluat? kysyin viettelevästi.

-Arvaa, hän vastasi ja hymyili.

Painoin vartaloni häntä vasten ja suutelimme intohimoisesti. Hänen kielensä härnäsi omaani, kädet sivelivät selkääni hitaasti. Sitten menimme makuuhuoneeseen. Nousin sänkyyn hänen edellään, hän painoi minut selälleni ja jatkoi suutelemista. Mies painautui vartaloani vasten levittäen jalkani ja hieroi lantiotani omallaan.

Kauaa eivät vaatteemme pysyneet päällä, hän maisteli ja hyväili rintojani ahnaasti. Se tuntui niin ihanalta, etten voinut olla huokailematta ääneen. Hänen kätensä työskenteli jalkovälissäni, joka oli jo valmiiksi märkä.

Hän nousi polvilleen jalkojeni välissä, hieroi kovaa kulliaan hetkisen ja nosti jalkani olkapäilleen. Oikean kohdan löytäessään hän hitaasti työntyi syvälle märkään pimppaani ja alkoi naida. Hetki hetkeltä vauhti kasvoi, se tuntui uskomattoman ihanalta enkä olisi halunnut lopettaa. Ikäväkseni mies kuitenkin tuli aika pian, laueten vatsalleni ja kasvoilleni.

Makasimme sängyssä jonkin aikaa, itse vielä halusta hulluna. Vähitellen aloin hyväillä miehen kalua, joka jäykistyi melko pian uudestaan. Nousin polvilleni hänen vierelleen, hieroin ja runkkasin ihanaa pamppua ja otin sen pään suuhuni. Imeskelin ja nuolin sitä jonkin aikaa, annoin kalun liukua kokonaan suuhuni ja hieroin palleja toisella kädelläni toisen hieroessa juurta. Miehen huokaukset ja lantion nostelu vasten kasvojani kiihottivat minua entisestään. Sitten mies veti minut haarojensa luota ja painoi taas selälleni.

Nyt hän tuli taas päälleni, nosti jalkani koukkuun rinnalleni reidet erillään ja alkoi takoa kovaa ja syvälle. Huohotin ja voihkin, niin ihanalta tuo kova kulli sisälläni tuntui. Nautintoa ei taaskaan ikäväkseni kestänyt kauaa ja hän laukesi taas vatsalleni ja kasvoilleni.

Halusin yrittää vielä kerran, mutta mies ei jaksanut. Makasimme sängyssä puolisen tuntia, kunnes mies alkoi tehdä lähtöä väsymyksen takia. Totta kai olin turhautunut, sillä en ole aikoihin saanut kunnon orgasmia itsekseni.

Seuraavana päivänä, jolloin en edelleenkään ollut saanut orgasmia, päätin käyttää pornoa apuna. Eikä kauaakaan kun olin taas aivan märkä, en voinut olla koskematta itseäni. Vartissa kerkesin antamaan itselleni kolme voimakasta orgasmia, joita ilman olin edellisenä iltana jäänyt.

Tapaan edelleenkin kyseistä miestä seksin merkeissä, vaikkakin liian harvoin omasta mielestäni. Kerran viikossa on liian vähän, sillä olen kiimassa suurin piirtein joka päivä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute