Herkku-puhelin
Rakas vaimoni 2
Maso

Olimme vaimoni kanssa harrastuksessamme edenneet niin, että estot olivat kadonneet. Vaimonikin oli yhä innostuneempi ottamaan vierasta miestä. Asuimme pienessä kaupungissa jossa tien toisella puolella oli tanssiravintola josta vaimoni kävi hakemassa miehiä. Näin ikkunasta kun illan päätteeksi vaimoni lähti miehen kanssa naitavaksi. Vaimoni oppi näyttämään kiinnostuksensa sopivalle miehelle niin että homma hoitui helposti. Yllättävän usein miehet halusivat riisua vaimoni alasti vaikka yhdyntä tapahtui autossa.

Eräs ukkomies joka tapasi vaimoani useamman kerran ei suostunut nussimaan kun kumin kanssa. Pari kertaa hän nussi vaimoni autossa. Kun hän oli heittänyt kumin ulos kävimme vaimoni kanssa sen hakemassa. Menimme kotiin riisuimme alasti makasin sängyllä selällään sain kuulla kuten aina miten vaimoni oli otettu. Sen päätteeksi vaimoni kysyi miten haluan spermat, hänen vitun kautta vai suoraan suuhun. Pyysin suuhun Vaimoni leikkasi päästä vähän pois ja pursutti lastin avoimeen suuhuni. Sitä tuli iso lasti kun mies oli varautunut panemaan vaimoani. Tunkeudun vaimoni ihanaan vieraan nussimaan vittuun suutelin vaimoani sperma levisi huulillemme ja nielin loput. Tässä vaiheessa vaimoni avitti omaa laukeamistaan runkkaamalla koska hän oli jo saanut vieraan kanssa laukeamisen. Nussittu rakas vaimoni ja ihana lasti miehen eritettä parempaa en voisi saada.

Kerran vaimoni tuli yllättäen kesken tanssi illan käymään kotona ääni täristen hän kertoi löytäneensä miehen joka pyysi vaimoani lähiseudun lomamökkiin. Ilman muuta sanoin. Vaimoni sanoi, että siinä on vaan yksi mutta niitä on kuuden miehen seurue ja ne asuvat samassa mökissä, ovat kursseilla. Ilman sen enempää miettimistä pyysin vaimoani menemään ja sanoin, että anna niille kaikille. Hyvä on sitä minäkin haluan siitä olen haaveillut salaa sanoi vaimoni. Halasin vaimoani sinä teet minut onnelliseksi rakas tämä on ihanaan. Jäin odottamaan kiihkoissani taas tulisi pitkä yö. Minun oli pakko runkata niin kovaksi painne oli noussut kullissa. Olimme sopineet, että jos miehistä ei löydy ajokuntoista niin lähden vaimoani vastaa aamulla seitsemän aikaan. Vaimoni oli kertonut miehelle , että hän on minun luvalla naitavana.

Vaimoni kertoi jälkeenpäin, että hän oli mennyt miehen autoon etukäteen ennen kuin muut tulivat. Mies oli nussinut parkkipaikalla vaimoni ensi kerran. Perille saavuttuaan normaalin seurustelun jälkeen mies oli vienyt vaimoni makuhuoneeseen riisunut ja työntynyt vaimoni vittuun. Hetken nussittuaan hän oli kysynyt vaimoltani saavatko muut tulla katsomaan, vaimoni antoi luvan. Miehet pyydettiin sisään eräs sanoi nouse pois päältä tutkitaan rouvan paikat. Miehet levittivät vaimoni hoikat jalat levälleen tutkivat ja katsoivat rakkaani vittua. Vaimollani on runsaat häpyhuulet ilmeisesti miehet pitivät vaimoni alappäästä. Hänet käännettiin polvilleen takapuoli pystyyn ja kaukki herkät paikat oli miesten tutkittavana. Vaimoni kertoi olleensa niin kiihottunut kun voi olla ja sanoi miehille saatte tehdä minulle kaikkea. Miehet olivat halunneet, että vaimoni imee kaikkien kyrpää. Hän pyysi, että ne eivät laske suuhun kun hän ei siitä erityisesti pidä mutta sisälle saa laskea. Vaimoni kertoi että aina tuli uusi mies päälle kertoi sen olleen mahtavaa. Vaimoni oli saanut jossakin vaiheessa sarjan laukeamisia vittu oli tullut niin herkäksi, että hän oli pyytänyt hetkeksi keskeyttämään. Miehet olivat jatkaneet ties kuinka kauan toiset olivat katsoneet vierestä. Vaimoni oli pyytänyt miehet ottavat hänet yksi kerrallaan se tuntuu hänestä paremmalta. Eräällä miehellä oli ollut iso vatsa vaimoni kertoi lihavan miehen tuntuneen kiihottavalta. Kysyin oliko miehillä isoja kyrpiä kuulema keskikokoisia ei mitään erityisen suuria. Jonkun kyrpä oli tuntunut vatsassa asti kun vaimoni oli ollut melkein kaksin kerroin ja kyrpä meni pohjaan asti. Lakana oli ollut tosi märkä olisinpa saanut olla mukana. Olisin varmaan juonut kaikki nesteet.

Vaimoni ystävätärtä on pantu isolla joukolla luulen, että senvuoksi vaimoani on asia kiinnostanut.

Odotin kiihkoissani kotona ja vihdoin kuulin auton äänen kadulta vaimoni nousi autosta viiden aikaan amulla heilautti kättä ja tuli kotiin päin. Vaimoni tuli sisään tosi käytetyn näköisenä tukka sekaisin, seksi suorastaan pursusi vaimostani. Halasi ja suutelin vaimoani kerroin kuinka paljon häntä rakasta, kerroin kuinka hyvää seksiä hän minulle antaa. Pyysin että hän ei mene pesulle alapää maistui ihanalle vaimoni omat eritteet oli tallella ja jotakin miehistäkin oli jäljellä.

Laitoin liukastetta vaimoni vittuun ettei häneen satu vittu oli aivan punainen ja hellä kovasta käytöstä Vaimo kertoi, että hänellä oli mahtava nautinto miesten kanssa hän ei enään lauennut minun kanssa, oli saanut niin kovan käsittelyn. Pitkään vaimoni kertoi asiasta ja aina tuli uusia yksityiskohtia mieleen mitä hänelle oli tehty.

Olen viimeaikoina alkanut kiinnostumaan miehestä. Yksi kokemus on sain työkaverilta kaksi laukeamista suuhun eräällä reissulla. Ehkä saamme yhteisen miehen vaimoni kanssa joka kävisi meillä säännöllisesti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute