Herkku-puhelin
Marjareissu
Apila

On Elokuun loppu. Ilma on vielä helteinen. Marjat ovat kypsiä, mutta en jaksa lähteä poimimaan, ennen kuin pahin kuumuus on haihtunut -ajattelen. Suunnittelen mustikoiden keräämistä ja kasaan tavaroita muutamaksi tunniksi. Kylmälaukku, sinne puhelin, tupakat, astioita marjoja varten, juotavaa, poimuri. Kun alkaa hieman viilentyä piristyn ja lähden katsastamaan vakiopaikat. Hirvikärpäsiä uhmaten puen päälleni vain lyhyen hellemekon, helpompi napata surisijat niskasta. Kunnon kengät ovat kuitenkin ihan pakko laittaa ja vedän maiharit jalkaan. Hetken mietin alushousuja, mutten viitsi lähteä enää hakemaan.

Hiekkatie on pölyinen, kun ei ole satanut ja hyppään mieluummin metsään kävelemään ja "oikaisen". Tuntuu mukavalta rämpiä ja kiivetä. Nautin hiljaisuudesta ja tuoksuista. Tunnen jo rentoutuvani luonnosta ja samalla kiihtyväni yksinäisyydestä ja voiman tunteesta, joka tulee aina kun patikoin. Tunnen aina, että joku seuraa minua, vaikkei niin olisikaan ja se saa minut kiihtymään. Kiipeän isolle kalliolle ja jään hengästyneenä ihailemaan maisemia. Oikeastaan tekisi mieli jäädä siihen ja istuudunkin hetkeksi.

Kaivan laukusta tupakan ja nautiskelen. Otan mukavan asennon ja katselen taivaalla purjehtivia pilviä. Nyt tunnen olevani yksin, enkä voi olla hipelöimättä ihanan pehmeää häpyäni. Silittelen ja kokeilen kosteutta, joka tuntuu olevan heti kunnossa. Kuin vahingossa sormeni liukuu vaginaan ja nautiskellen levitän liukastusta häpyhuuliini ja nupun päälle. Jatkan pyörittelyä, kunnes kuulen jotain ja säikähdän. Tumppaan tupakan, eikä mitään enää kuulukaan. Varmaan joku eläin. En kuitenkaan enää halua jäädä siihen vaan lähden eteenpäin.

Kävelen reippaasti ja joka askeleella häpyhuuleni hinkkaavat paisunutta klitoristani ja pian kosteus valuu reisiäni pitkin. Pyyhkäisen hameen helmalla haaroista ja sitten huomaan ihanat, jättiläismäiset mustikat. Heitän laukun olalta ja alan kerätä. Jatkan eteenpäin ja sitä mukaa astiat täyttyvät. Olen jo paikassa, missä en ole aiemmin käynyt ja yllätyn, kun siellä on metsälampi. Pesen kasvot kylmältä tuntuvalla vedellä ja huiskin vettä myös kaulalle, se viilentää mukavasti. Riisun myös kengät jalasta ja huuhtelen kuumottavat varpaani. Siinä vieressä käden ulottuvilla on herkullisen näköinen mätäs ja alan ahmia mustikoita suuhuni.

Huomaan, etten ole juonut mitään ja minulla alkaa olla jano. Olen juuri nousemassa, kun käsi painaa niskastani niin, etten voi nousta ja jalkani sidotaan vahvoilla reisillä. Pelästyn tosissani. Sanot: ”Arvaa kuka?” Sormesi tunkeutuvat sisälleni helposti ja alat liikuttaa niitä sisään ja ulos välillä hitaasti ja välillä voimakkaasti. En voi enää vastata, sillä haukon vain henkeäni säikähdyksestä ja alkavasta kiihkosta. Et päästä irti otteestasi ja joudun turvautumaan käsilläni maahan pysyäkseni pystyssä. Levität kosteutta tehokkaasti jalkoväliini juoksuttaen sormiasi klitoriksen päällä, upottaen välillä sisääni ja taas taaksepäin pakaroita kohden. Uudestaan ja. uudestaan. Kun työnnät peukalosi liukastettuun peräaukkooni, en voi enää kuin vaikeroida tuskissani.

Siinä orgasmin kourissa luulen jo saaneeni kaiken, mutta päästätkin irti otteesi ja hetken päästä kuuma kullisi painaa vakoani. Otat käsilläsi kiinni lantiostani, joka jo värisee ja painat hitaasti täydessä mitassa olevan kullisi päättäväisesti pohjaan. Märkyydestäni huolimatta se tekee tiukkaa, enkä tahdo saada henkeä, sillä tuntuu siltä kuin täyttyisin kokonaan! Painat silti vain syvemmälle ja syvemmälle, kunnes alat hitaasti vetää kulliasi ulos. Saan hengitettyä katkonaisesti ennen kuin alat työnnellä itseäsi voimakkaasti sisään ja ulos. Olin jo laukeamassa aiemmin, mutta nyt tuntuu, kuin tajunta hämärtyisi ja päästän eläimellisiä ääniä kourissasi. Kuulen voihkintasi ja sitten tunnen kuin kullisi räjähtäisi sisälläni ja tukahtunut ääni purkautuu kurkustasi. Jatkat vielä nopeammassa tahdissa ja lihakseni puristuvat rytmikkäästi ja voimakkaasti kullisi ympärillä, kunnes lauenneena kaadut päälleni. Olemme kontallamme mustikkamättäässä ja hengityksemme hiljalleen rauhoittuu. Kuiskaat: No, arvaatko? Vastaan, etten tiedä ihan varmasti.

Siinä vielä selkä rintaasi vasten otat käteni ja sivelet hellästi ja ennen kuin arvaankaan olet sitonut käteni selän taakse. Yritän nousta ja kääntyä, että näkisin sinut, mutta et anna, vaan nostat minut ylös, varmistat etten näe ja painat isoa mäntyä vasten. Painaudut kiinni minuun ja puun kaarna raapii ohuen mekon läpi rintojani. Sivelet kevyesti sormillasi ihoani ja näykkäilet niskaani ja kaulaani. Värisen. Kuin muurahaiset kävelisivät ihollani. Uhkaat, että jos avaan silmäni, niin työnnät ison kullisi pyllyyni ja lujaa. En uskalla katsoa, vaikka haluaisinkin ehkä niin tapahtuvan. Käännät minut ympäri ja vedät mekkoa alaspäin. Yritän tukahduttaa nautinnon voihkaisun, kun hipaiset "vahingossa" rintojani. Kiimani nousee uudestaan, kun sidot käteni puuhun ja samalla tunnen kätesi ja hengityksesi ihollani. Sitten ei tapahdu mitään.

Olen jo melkein avaamassa silmiäni ja peloissani siitä, että minut on jätetty yksin, kun sanot että kohta pääset taivaaseen ja nostat varovasti mekkoni helmaa. Se jää lantiolleni ja käsket levittämään jalkani. Tottelen halukkaasti. Tunnen hengityksesi häpyni päällä ja alan taas tuntea kosteuden lisääntyvän. Otat häpyhuulistani kiinni ja levität niitä. Klitorikseni sykkii jo piinaavasta odotuksesta ja valitan hiljaa. Sitten ikuiselta tuntuvan hetken jälkeen kokeilet sormillasi nuppuani. Se on kuin sähköisku ja putoan sidottujen käsieni varaan. Kielesi alkaa seurata mukana ja tunnustelet jokaisen poimun ja kohouman.

Työnnän lantiotani eteenpäin vaativasti ja kielesi löytää molemmat aukkoni. Pyörität kielelläsi ympyrää anukseni ympärillä ja painelet kovasti välillä. Haluan kullisi sisälleni, mutta et lupaa ja työntelet vain sormiasi vaginaani, aina yhden lisää. Kouristelen jo nautinnosta ja sitten vedät sormesi ulos ja työnnät yhden kerrallaan suuhuni. Maistan omat mehuni ja imeskelen kovaa sormeasi, kuvitellen sen olevan jotain muuta. Sitten laskeudut jälleen ja alat pyöritellä kieltäsi nuppuni päällä. En voi enää pidättää itseäni, kun kielesi pyörii hellästi ympäri ja taas vaativasti soittaa onnenkieltäni, vuorotellen. Painan häpyni kovaa suutasi vasten kun laukean sähisten ja voihkien. Et päästä hävystäni irti ja kuljetat kieltäsi hitaammin ja työnnät välillä litisevään aukkooni. Vavahtelen sylissäsi pitkään.

Nouset hitaasti ylös kasvojeni tasalle ja suutelet. Avaudun sinulle tyydytettynä ja tunnen voimissaan olevan kullisi etsivän ja löytävän. Puristelen kulliasi sisälläni vielä jälkimainingeissa ja myötäilen lantiosi vaativaa liikettä. Kuulen huohotuksesi ja kurkistan varovasti ripsien alta. Kasvosi viestivät nautintoa ja kasvolihaksesi välillä kiristyvät ja välillä voihkaiset ja murahdat. Sinua salaa katsellessani tahdon yhtäkkiä kullisi suuhuni, haluan antaa sinulle sen, mitä itse juuri sain. En voi pakottavalle halulleni enää mitään ja rukoilen päästämään käteni irti. Teetkin sen nojaten raskaasti minua vasten. Käännän sinut lievästä vastustelusta huolimatta ympäri ja otan ranteistasi kiinni. Imen ja kierittelen kieltäni ihollasi ja kerron kuinka paljon haluan sinut suuhuni. Epämääräinen ääni purkautuu kurkustasi ja otan sen myönteisenä vastauksena.

Nyt laskeudun vuorostani minä kontalleni. Ensin haistelen tuoksuasi, se saa minut kiihottumaan, enkä voi kauan hivellä huulillani kyrpääsi ja silkinpehmeää terskaasi, kun ahmaisen kullisi syvälle suuhuni. Lutkutan kielelläni ja imen kuin en olisi ennen saanut mitään näin hyvää . Pidän kullin juuresta kiinni ja alan hitaasti liu'uttaa sitä sisään ja ulos. Aina kun vedän kullia pois, se taas imeytyy voimalla syvälle kurkkuuni. En voi saada siitä tarpeekseni ja kiihotun itse lisää voihkaisuistasi ja urahtelustasi. Imen kulliasi eri asennoissa ja hivelen kädelläni kivespussejasi. Ne alkavat nousta kiihkosi noustessa. Otat hiuksistani kiinni ja painat päätäni aina kovempaa. Sitten tunnen tukahtuvani ja otan kullisi pois suustani ja vain suutelen terskasi päätä. Vilkaisen varovasti ylöspäin, jotta näkisin kuinka paljon nautit. Mutta nappaat minut syliisi, katsot kestämättömän himokkailla silmilläsi ja tunnen itseni kokemattomaksi teinitytöksi. Pidän minkä lupaan, sanot ja sili! tät kasvojani hellästi. Sitten työnnät minut maahan pehmeään sammalikkoon ja laskeudut päälleni vangiten katseeni omaasi.

Nostat jalkani olkapäillesi ja työnnät kullisi märkään vaginaani. Luulen jo, että jäät sinne, mutta hait vain liukastetta ja löydät nopeasti oikean osoitteen. Jännitän ja pelkään, mutta kun työnnät kullisi hitaasti, vähän kerrallaan pyllyyni, en voi olla voihkimatta uudesta nautinnosta. Yhä katseesi lukittuna silmiini, sanot että nyt mennään ja alat työnnellä kulliasi voimakkaasti sisään rentoutuvaan anukseeni. Huudan ja voihkin nautinnosta ja löydän vielä klitorikseni, jota painelen voimalla, kunnes laukeat kouristellen ja karheasti huutaen sisääni. Nyt katson sinua häpeilemättä ja nautin orgasmistasi. Vedät itsesi ulos ja jäät makaamaan vatsalleni. Siihen voisin jäädä ikuisiksi ajoiksi. Kun mieleni rauhoittuu, ajattelen että jos et makaisi siinä, uskoisin, että olisin vain kuvitellut kaiken.

Kun lopulta nousemme, olemme molemmat tahmeita eritteistä. Raahaudumme lähteelle ja peset minut hellästi kylmällä vedellä. Kahlaat pidemmälle ja sukellat pitkään, ja kun nouset, lähden uimaan luoksesi. Hymyilen typerän onnellista hymyä ja tutkailen piirteitäsi. Uin takaisin rantaan päin, mutta saat minut kiinni ja olet ennen minua rannassa. Katsot minua, kun nousen alastomana ja kylmän veden kiristämänä rannalle ja tunnen halua vietellä sinut, mikä ei siinä tilanteessa vaikuta mahdottomalta tehtävältä. Kuitenkin puen mekkoni takaisin päälleni ja juttelemme niitä näitä. Kerään tavaroitani ja istumme puettuamme vierekkäin mättäälle. Poltamme yhtä tupakkaa vuorotellen, ja kiitän painamalla pääni rintaasi vasten. Vastaat nostamalla leukaani ja suutelemalla kevyesti huuliani. Kun tupakka on palanut, lähdemme kävelemään yhdessä polkua pitkin. Ennen hiekkatietä lähdet eri suuntaan ja vain katseemme kohtaavat hetken erotessamme.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute