Herkku-puhelin
Opetuksia
Varttunut

Kertomukseni on suureksi osaksi fiktiivinen, mutta myös totuuden aineksia tarinasta löytyy.

Jo ollessani nuori äitini opetti minulle että ihmiset ja varsinkin miespuoliset ihmiset ovat himojensa varassa kulkevia eläimiä, joiden elämän päämääränä on penetraatio ja vanhempana tulin tämän hyvin huomaamaan. Kaikki olivat aina sen yhden asian perässä eikä puristuksilta vältytty. Vielä nykyäänkin ajatus karvaisesta ja sottaisesta kädestä puristelemassa minun jalkoväliäni, "tavaraa" saa minut likaisella tavalla kiimaiseksi ja joudun vetäytymään masturboimaan johonkin huomiota herättämättömään kolkkaan.

Muistan edelleen, vuosienkin kuluttua ensimmäisen kertani. Olin lähetetty piiaksi pieneen kärhämäläiseen maataloon, jonka vanhan ja hieman dementoituneen isännän huvituksiin kuului piikojen ja renkien kiusoittelu. Joskus hän saattoi hiippailla meidän tupaamme keskellä yötä ja heittää siemenensä meistä jonkun päälle ja muistan monet aamut, jolloin heräsin hiukset tahmeina.

Eräänä päivänä minut lähetettiin lypsämään lehmiä navettaan ypöyksin. Muut menivät peltotöitä tekemään ja oikeastaan järjestely sopi minulle vallan mainiosti. Navetan nuori sonni oli pahimmassa kiimassa ja vilkuilin sitä aina välillä syrjäsilmälläni puristellen kovakouraisesti Äpyli -nimisen lehmän utareita. Pikkuhiljaa tuntui, kuin jokin salaperäinen olisi saanut minusta otteen ja mielikuvitukseni alkoi laukata säädyttömiä polkuja.

Kuvittelin utareet suuriksi peniksiksi ja kiihdytin lypsyä. Alavatsani värähteli ja tunsin kostuvani. Katsoin sonnia, sen isoa elintä ja miltei pakahduin tähän tunteeseen, jota olin kaikki nämä vuodet pitänyt sisälläni. Halusin räjähtää siihen lypsyjakkaralle. Laitoin käteni polvelleni ja hivutin sitä ylöspäin reittä aistikkaasti ja hellästi. Suljin silmäni ja tunsin nautinnon tihkuvan elämäni alttarilla. Hyväilin itseäni pikkuhiljaa, hengitin katkonaisesti ja olin pyörtyä kiihkosta kunnes yhtäkkiä kuulin navetan oven narahtavan. Nousin sormeni yhä sisälläni seisomaan ja huomasin vanhan isännän.

Vanha isäntä myhäili minulle irvokkaasti ja huomasin hänen olevan juhlakunnossa, eikä hänen aisansa suinkaan ollut mikään pieni. Tulin siihen tulokseen, että hän oli ikkunan takaa nähnyt koko matkani kiihkon syövereihin. Sydämeni hakkasi kovaa ja tunsin kuuman veren virtaavan suonissani kun vanha isäntä käveli kohti minua ottaen verkkaisia askelia. Päästyään viereeni tunsin hänestä lehahtavan vanhuuden ja vahvan hien hajun ja olin menettää tasapainoni. Hän liikutti kättään pitkin minun reittäni ylemmäs ja ylemmäs, kunnes oli aivan kiihkoni portilla. Nojauduin kättä vasten ja me kumpikin tiesimme, mitä on tapahtuva.

Työnsin tärisevän käteni vanhan isännän avonaisesta sepaluksesta sisään ja melkein pelästyin kun tunsin tuon mahtavan, likaisen valtikan sormissani. En ollut milloinkaan pitänyt mitään vastaavaa kädessäni, ainoastaan kuullut moisista äitini irvokkaissa iltasaduissa. Isäntä painoi minut rajusti seinää vasten ja älähdin. Hän repi valkoisen paidan päältäni ja upotti hampaansa kaulalleni. Minä otin kaikilla käsivoimillani hänen valtikastaan kiinni ja pyörittelin etusormeani pitkin hänen tipoittelevaa terskannuppiaan.

Hän siirtyi kaulaltani rinnoilleni, hän imi kivikovia nännejäni ja huohotimme samaan tahtiin. Minä hankasin hänen aisaansa vasten tavaraani ja yritin saada häntä tunkeutumaan neitsyyteni kammioon. Hän ei kuitenkaan halunnut vaan etääntyi aina juuri kun olin saamassa vangittua hänet sisälleni. Juuri kun olin räjähtämäisilläni kiimasta tunsin miten hän vihdoin päätti työntyä kookkaalla valtikallaan minun syövereihini. Mielessäni kiitivät valon nopeudella ne hetket, jotka sisareni kanssa olimme sopimattomasti kesäyön kuumuudessa viettäneet heinäladossa ja pellolla ja kun olin kiihkossani kokeillut heinäseivästä sisääni. Mutta se heinäseiväs ei ollut mitään tähän verrattuna. Niin kuin henki minussa pihisee kuulin enkelikuorojen laulavan kauneinta lauluaan samalla, kun hän valtikallaan vyöryi edestakaisin sisässäni.

Hänen äänestään kuului intohimoa ja kiimaa, hän oli minun karjuni ja hän irvokkaasti rynni sisään ja ulos. Värisin kauttaaltani, hikipisarat helmeilivät otsallani ja mietin, etten varmasti milloinkaan tulisi saamaan samanlaista kyytiä kuin vanhalta isännältä, mutta päätin, ettei tämä olisi viimeinen kerta kun vanhan isännän mahtimelaa sisälläni uitettaisiin. Hänen penetroimistahtinsa kiihtyi kiihtymistään, tunsin nautinnon aaltojen vyöryvän ylitseni ja pian hänen nautintonsa äänet kasvoivat mahtavaksi mylvinnäksi ja ymmärsin, mitä äitini oli tarkoittanut puhuessaan miehistä voimakkaina, kiimaisina eläiminä.

Vielä hetken aikaa hän piti valtikkaansa sisälläni, kunnes hän veti sen pikkuhiljaa pois. Hämmästyin huomatessani, kuinka suuren lastin vanhaisäntä oli aikaiseksi saanutkaan. Hänen miekkansa oli aivan valkoisen siemennestekalvon peitossa ja minun sisästänikin valui sisäreisilleni tuota elämännestettä. Navetta tuoksui likaiselta seksiltä ja minä hymyilin vanhalle isännälle. Hän suuteli minua hellästi ja asteli ulos navetasta. Minä jatkoin lypsyäni raukeana ja tuskin maltoin odottaa seuraavaa kertaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute