Herkku-puhelin
Rakas vaimoni 3
maso

Vielä tämä yksi tarina seksielämästämme.Vaimoni kanssa muistelemme vanhoja ihania kokemuksia,ja kirjoitamme taipumuksistamme muille samoista asioista pitäville. Vaimoni on vaalea hoikka nuorempana tietenkin tyttömäisen hoikka.Hän on kiltin ja vaatimattoman näköinen .Ulkopuolinen ei uskoisi mikä seksuaalisuus on kätkettynä rakkaaseen vaimooni.Itse olen 182 cm 85 kg ristiverinen harrastan paljon urheilua joten vartaloni on sopusuhtainen.Jonkin kerran olen kuullut vieraan naisen joka on ollut sängyssämme sanovan vartaloani hyvän näköiseksi. Meillä on ollut joitakin kertoja vieras mies sängyssä. Omalta kohdaltani nautinto on jäänyt saamatta runsaan alkoholin käytön vuoksi .Nyt olen ollut vuosia raittiina ja siltä ajalta ei ole vielä vieraita miehistä kokemusta.Eräänkin kerran tuttavaperheen mies lähti meille jatkoille,kerroin hänelle suoraan.Naidaan vaimoani yhdessä.Kun alottelimme vaimoni riisumisen oli mies sanonut ,että kaikki on sallittua en sitä humalatilalta kuullut. Ja sekö on harmittanut jälkeenpäin .Kaverini nussi vaimoani ja minä hyväilin samalla kaverini kalua takaapäin . Olisin halunnut rakastella kunnolla kaverini kanssa.Se tilaisuus meni.

Minusta lähetyssaarnaaja asento on kaikkein kiihottavin.Kun näin ,että rakas vaimoni makasi selällään hoikat jalat levällään ja vieras mies työntyy tasaiseen tahtii vaimooni, hän suuteli koko ajan vaimoani ja vaimoni puristeli miehen takapuolta. Jotenkin tässä asennossa vaimoni antauttuu vieraalle täysin ja suuteleminen on niin henkilökohtaista ,että sekin kiihottaa valtavasti.Parasta silloin oli minulle kun sain nuolla vaimoni vitun juuri nussimisen jälkeen silloin spermaa ei mennyt yhtään hukkaan vaan sain kaikki suuhuni.Ihanaa nestettä.

Erityisesti pidän vaimoni vitusta vaalen karvoituksen takaa paljastuu runsaat häpyhuulet kun katson levitettyä vaimoani vähän kauenpaa näyyttää alappää fantastiselta hoikassa vaimossani .

Ennnenkuin aloimme tämän harrastuksen heti avioliiton jälkeen vaimoni kertoi kiihottuvansa ajatuksesta ,että nussisin häntä sivullisen yllättäessä meidät. Teimme niin ,että metsässä jossa oli marjastajia otimme viltin mukaan riisuimme alasti ja odotimme kun ihmisiä tuli lähelle.Meidät nähtiin ja vaimoni sai mahtavat orkasmit.Kerran juhannuksena keskellä päivää leirintäalueella vaimoni pyysi kyrpääni teltassa niin ,että teltan aukko jätettiin vaimoni nautti suunnattomasti ja hän äänteli niin ,että lähelläoliat kuulivat.

Kerran nussin vaimoani kerrostalon ylimmällä tasanteela seisaaltaan niin ,että tulimme nähdyksi.Kun joskus aikaisemmin rakensimme oli isäni auttamassa asuimme ja nukuimme samassa pienessä huoneessa .Kerran vaimoni halusi kyrpääni peiton alla kun hän oli kiihottunut siitä että isäni oli viereisessä sängyssä .Sitä en olisi halunnut mutta en voinut kieltää vaimoltani sitä nautintoa .Yritin tehdä sen mahdollisimman hiljaan .Ekä siitä tullut puhetta jälkeenpäin.

Vaimoni on ollut ystävättärensä luona useamman kerran niin ,että on ollut kaksi paria ja vaimoani on nussittu samssa sängyssä missä muutkin olivat.Vaimoni saan näistä parhaat orkut, kun muut katsovat.Yhdellä kertaa oli vaimollani 19 vuotias kaveri , vaimoni kertoi sillä olleen erittäin kova kyrpä sellaista ei ollut ennen sattunut.Niin kovin sillä oli seisonut.Se tyyppi oli nussinut vaimoani ties kuinka monta kertaa sinä yönä. Kun miehet olivat lähteneet menin hakemaan vaimoani .Vaimoni ystävätär pyysi minua makuhuoneeseen katsomaan sänkyä , voi taivas miten paljon siitä nuoresta miehestä oli lähtenyt nesteitä vaimoni nesteiden lisäksi.Kysyin tältä naiselta voinko käyttää sänkyä vaimoni kanssa .Sain luvan nuolin lakanaa ja vaimoni vittua työnnyin vaimooni eikä kestänyt kauan kun laskin omat nesteet vaimon vittuun ystävättären katsoessa .Puhuin nussiessani koko ajan kuinka rakastan vaimo sinua ja kuinka haluan sinun antautuvan vieraille miehille. Tämä lisää minun nautintoa. Tämä vaimoni ystävätär tietää kaiken meistä joten sitä ei tarvitse salata.Kun vaimoni on saanut vierasta ja minä yhdyn perään ei minun tarvitse olla huolissani jos laukean joskun nopeasti koska vaimoni antaa melken aina orkasmin tulla vieraalle kyrvälle.

Silloin kun asuimme keskustassa oli meidän asunnossa omalla sisäänkäynnillä yksi huonen.Keksimme ,että vaimoni kertoi miehille ,että hänellä on paikka mihin voi mennä siitä lähtien nautintomme lisääntyi kun nussiminen tapahtui senän takana.Kaikki eivät uskaltaneet sinne tulla.Pyysin vaimoani iskemään paikkakunnalta miehen jonka tunsin ulkonäöltä se kiihotti minua entisestää kun näin miestä usen kaupungilla. Hän nussikin vaimoani useaan kertaa ja kun oli ukkomies piti suunsa kiinni.Muuten vaimoni otti vaan tuntemattomia jotka olivat muualta.

Odotin ikkunasta katsoen koko illan kun vaimoni iski tätä miestä ravintolasta.Ukkomies oli siitä hyvä ,että hän ei voinut olla kauan joten minä pääsisin nopeammin hänen jälkeensä nauttimaan vaimoni käytetystä vitusta.Vihdoin he tulivat kävelivät käsikkäin kadun poikki tämä mies ei tiennyt että asuimme siinä talossa ei ainakaan silloin.Sydän hakkasi valtavasti kun kuulin heidän menevän sisälle olin aivan alastomana kyrpäni seisoi ja sain ponnistella kaikkeni ,että en olisi runkannut.En kuullut nussimista kun väliseinät ovat niin paksut siihen huoneeseen mutta kuvittelin sitäkin enempi.Vaimoni kertoi jälkeenpäin miehen riisuneen hänet aivan alastomaksi ja sitten itsensä . Mies oli kysynyt saako hän laskea sisään .Vaimoni oli sanonut ,että sitä hän haluaa.

Vaimoni oli pyytänyt miestä suutelemaan häntä pitkään ja erityisesti kielisuudelmia niin ,että sylki vaihtuu suussa.Vaimoni mielesta suuteleminen tekee aktista paljon henkilökohtaisemman ja se lisää kiihotusta.Ihan kaikki miehet eivät nuole vittua muttä tämä mies oli halunnut oli nuollut pitkään niin että vaimoni oli sanonut ,että hän ei halua laueta näin vaan kyrpä sisällä , miehet kuulema pitävät tällaisista karkeista sanoista.Miehet poikkeuksetta haluavat ,että vaimoni ottaa kyrvän suuhun ja imee sitä niin tämäkin mies. Tämä mies oli nussinut vaimoani jossakin erikoisessa asennossa niin ,että vaimoni oli lauennut monta kertaa peräkkäin . Vittu oli tullut araksi orkasmien jälkeen vaimoni oli pyytänyt keskeyttämään vähäksi aikaa .Olin korva seinässä koko ajan ja senverran kuulin kun rakas vaimoni sai orkasmeja senverran huusi hurmiossaan.

Lopulta mies oli laskenut lastinsa vaimoni vittuun .Eikä hän odottanut uutta seisomista oli kait kiire kotiin . Hän pyysi vaimoni työnumeron sopivat uuden tappamisen.

Katsoin ikkunasta kun mies poistyi , laitoin aamutakin päälle ja käytävän kautta menin nopesti vaimoni luo .Vaimoni tiesi mitä haluan hän makasi alastomana jalt levitetynä tukka sekaisin ja hiki kiilsi iholla voi mikä suloinen näky .Vaimoni sanoi ole hyvä tässä vaimosi on käytettynä. Halusin vielä katsoa häntä muutaman metrin päästä se oli niin ihana näky.Kiihotusta lisäsi kun tiesin kuka oli nussinut rakkaan vaimoni.Sperma oli jonkinverran valunut niin .että sitä oli valunut peräaukolle tiesin ,että nuolemisen jäjkeen työntäisin kieleni rakkaan vaimoni peräaukkoon ja saisin sitäkin myskin makua suuhuni.Isot vitun huulet olivat tosi rivon näköiset mutta niin ihanat kun niissä oli sperman ja vitun nesteet.Syösyin vitun kimppuun ja nuolin vimman vallassa miehen nesteitä voi taivas miten sperma maisttuu hyvältä .Lopulta työnnän kyrvän vaimonn väljään vittuun se tuntuu väljältä aina vieraan jäljiltä mutta niin ihanlta.Vaimoni runkkaa samalla itselleen laukeamisen ja minä lasken siemeneni sisään .Myös omat spermat nuolen vaimoni vitusta .Vaimoni halusi pissalle sanoin että älä pese äläkä pyyhi haluan nuolla sinut puhtaaksi niin paljon rakastan sinua.Nuolin koko hänen alapäänsa ihania makuja vitusta ja peräaukosta.

Tämä kirjoittelu on saanut meidät hormoonit jylläämään . Joka vaatii aikanaan purkautumista.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute