Herkku-puhelin
Enon vaimo, loppuosa
minä

Palasimme mökille käveltyämme siinä kolmisen tuntia. Raijan poskien hehku oli laantunut, hän valitteli spermojeni valuvan ja alushousujen olevan aika limaiset.

Enon huomasin olevan melko tukevassa tuiskeessa, oli vieraillut pullolla ahkerasti sillä aikaa. Raija hymyili ja kuiskasi meille tulevan ihana ilta tai yö ja salaa puristi minua pakarasta. Haluan sinua valtavasti, sanoin Raijalle. Menimme mökkiin sisään ja eno hoippui perässämme. Raija alkoi touhuta ruokaa, olihan jo myöhäinen iltapäivä. Autoin Raijaa ruuanlaitossa ja aina ohimennen hipelöimme toisiamme, kun enon silmä vältti.

Iltaseitsemältä Raijan käytyä saunassa, hän huuteli olevan meidän vuoro. Eno oli kuin olikin sinnitellyt jotenkin tolpillaan ja raahasin hänet mukaani saunaan. Pukuhuoneessa oli vielä sama viskipullo ja eno otti ja tarjosi minulle saunaryyppyä. Otin kulauksen ja eno joi melkein puoli pulloa samalla istumalla (ei ollut oppinut mitään). Minulle se sopi, halusin taas lakanoiden väliin Raijan kanssa. Mentiin saunaan ja sama toistui kun edellisellä kerralla, eno sammahti saunaan ja taas raahasin hänet pukuhuoneen sohvalle. Kävin uimassa ja laitoin pyyhkeen vyötäisille ja kävelin ylämökkiin. Ovella pudotin pyyhkeen lattialle ja Raija luki kirjaa sohvalla. Sanoin enon sammuneen taas ja meillä on aikaa toisillemme. Kävelin Raijan eteen, katsoimme toisiamme, minulla alkoi veri virrata kaluun ja se alkoi lupaavasti nousta.

Raija laittoi kirjan pois, katsoi jo seisovaa munaani ja huokasi, miten se on ihanan iso ja komea ja tarttui siihen kädellään ja nousi ja menimme sänkyyn. Riisuin Raijan yöpaidan ja kietouduimme toisiimme, suutelimme kiihkeästi ja kumarruin alemmas Raijan rinnoille ja aloin nuolle nännejä vuoronperään. Välillä imin nänniä ja pyörittelin kielelläni nännitarhaa. Raija oli silmät kiinni ja sanoi sen tuntuvan hyvälle. Käteni eksyi Raijan jalkoväliin ja etusormella sivelin häpyhuulia. Sormeni hakeutui huulien väliin ja liukui sisälle. Raijan pillu oli märkä ja liukas ja emättimestä sivelin liukastetta klitorikselle ja aloin pyörittää sitä. Raija levitti reitensä ja pääsin esteettä hankaamaan klitorista. Raija tarttui kaluuni ja hieroi terskaa. Aikani häntä kiihotettuani Raija puuskahti, tule sisään, haluan jo. Nousin Raijan päälle, asetin kaluni noitten ihanan turpeitten huulien väliin ja äärettömän hitaasti, kuin kiusoitellen aloin työntyä Raijan kosteaan onkaloon. Painoin hitaasti kaluni pohjaan ja vedin yhtä hitaasti pois. Pyörittelin lantiotani ja painelin kaluani kuin kiusoitellen sentti kerrallaan allani olevaan kiimaiseen naiseen. Raija tarrasi pakaroihini ja alkoi nostella lantiotaan vastaan. Raijan huokailut muuttuivat kovemmiksi ja hänen lantionsa alkoi tehdä naimisliikettä.

Tahtimme alkoi hitaasti kiihtyä, painelin jo kaluani sisään, ulos tosin vielä rauhallisesti, olinhan päivällä lauennut Raijaan ja kestin nyt paremmin. Raijan huokailut muuttuivat huohotukseksi ja hän silmät kiinni keskittyi pelkästään naimiseen. Raija alkoi puuskuttaa, tunsin miten vatsa alkoi vavahdella ja hän alkoi täristä. Kiihdytin tahtia ja Raija huokaili allani äänekkäästi. Sitten Raija nosti lantionsa omaani vasten ja käänsi päänsä poispäin ja alkoi vimmatusti nostella lantiotaan omaani vasten. Huomasin Raijan olevan laukeamassa ja nain kovaa pari kiivasta työntöä. Raija lakkasi liikkumasta ja jännittyi allani ja hän alkoi voivotella ja , äkkiä päästi kiljahduksen joka varmasti kuului ulos asti ja tarrasi minuun ja tunsin miten pillu tiukkeni kaluni ympärillä. Raija ynisi orgasmissaan allani ja vapisi kuin horkassa. En ennen tiennyt sellaisia orgasmeja olevankaan, ennen kuin näin. Raijan pillu supisteli kaluni ympärillä ja painelin kaluani Raijaan kiimaisena. Tunsin siementen lähtevän liikkeelle ja munani alkoi supistella ja laskin spermani Raijan sisään. Makasimme päällekkäin kauan, Raija viimein suuteli minua suulle ja huokasi sen olleen ihaninta mitä oli koskaan kokenut. Sanoin hänen kiljaisseen sen verran lujaa, että jos ulkona oli joku, kuuli kyllä. Raija nauroi ja sanoi sen jonkun sitten ainakin tietävän miltä kuulostaa, kun nainen laukeaa oikein kunnolla. Vedin kaluni pois Raijasta, hain paperia kummallekin ja siivosimme aktin eritteet.

Seuraavana päivänä minun piti lähteä jo puoliltapäivin ajamaan kotia kohti ja illaksi takaisin Haminaan RUK:hon. Eno heräili aamulla ja aloitti oluella päivänsä ja sanoi kesäloman alkavan heilla juhannuksesta. Selitti juomistaan sillä, että pitihän kesäloma aloittaa kunnon nollauksella. Sanoin ymmärtäväni ja sanoin meidän viihtyneen Raijan kanssa mainiosti keskenämme. Eno tuumasi sen olevan mukava kuulla. Raija hymyili ja vinkkasi silmää minulle.

Lounaan jälkeen Raija lähti viemään minua veneellä takaisin autorantaan. Kävin veneeseen ja Raija starttasi veneen ja kotimatka alkoi. Istuin Raijaa vastapäätä ja kun pääsimme näkymattömiin Raija vähensi kaasua, katsoi minuun , sitten omiin jalkoihinsa ja alkoi avata reisiään. Raija nosti hanmeen helmaa ja levitti reitensä. Raijalla ei ollut mitään hameen alla, minulla oli suora näköyhteys Raijan pilluun. Nielaisin, Raija kumartui puoleeni sa sanoi antavansa minulle vielä lähtiäislahjan. Raija ohjasi veneen pieneen lahdelmaan ja huomasin sen samaksi, missä olimme kävelyretkellä rakastelleet. Kiireesti vene maihin ja samaan venevajaan. Raija nojasi pöytään ja availi hameensa nappeja. Minä riisuin housuni ja kyrpäni nousi tanaan. astuin Raijan eteen ja hän otti kalustani kiinni ja ohjasi sen häpyhuultensa väliin. aloin painaa kyrpääni Raijan kosteaan luolaan. Suutelimme samalla, Raija tarrasi olkapäihini ja minä otin Raijan pakaroista kiinni. Raija nosti jalkansa ylös ja kietoi jalkansa ympärilleni. Aloin puskea kiivaasti munaani tuohon tiukkaan kosteaan onkaloon . Tahti kiihtyi ja tunsin miten minulta alkoi tulla, en mahtanut mitään. Huoahdin äänekkäästi, kun sain orgasmin, kalu alkoi sylkeä siementä sarjana Raijan pilluun. Kuuma väristyksen aalto kävi läpi ruumiin. Olin jo lauennut, mutta kaluni ei vielä ollut veltostunut, vaan nain Raijaa kiivaasti. Olin märkänä hiestä, kun puskin munaani Raijaan. Pian Raija alkoikin vapista ja sai oman orgasminsa. Suutelin Raijaa ja pukeuduimme.

Viimein pääsin autolleni ja Raija pyysi minua käymään kesäloman aikana uudestaan heidän mökillään. En kerinnyt kesäloman aikana sinne , mutta syksyllä pääsin. Silloinkin pääsimme lähempään kanssakäymiseen kaksistaan, eno tosin oli selvin päin silloin, mutta huonojalkaisena ei viitsinyt kävelyreissuja tehdä, kuten me Raijan kanssa, ja venevaja tuli tutuksi silloinkin muutaman kerran.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute