Herkku-puhelin
Playa del Inglesissä talvilomalla
eki

Olin lähdössä talvilomalle Kanarialle viime talvena maaliskuun alussa ja tarkoitus oli golfata kaiket päivät, olihan siellä tosi hyviä golf-kenttiä yllin kyllin tarjolla. Ensimmäisenä päivänä bungalovini vieressä oli aivan lähellä hyvä rata ja mailat mukaan ja palloa lyömään. Pelasin iltapäivään saakka ja huomasin olevani nälkäinen. Päätin lopettaa siltä päivältä ja lähdin etsimään ravintolaa ja hyvää ruokaa. No, ruokaahan siltä saarelta löytyy ja vatsa täynnä maleksin katua ja päätin poiketa yhteen hämyiseen paikkaan oluelle. Paikka oli katutasoa alempana ja sisällä oli hämärää ja viileää. hain tiskiltä olueni ja istuin pöytään juomaan. Asiakkaita oli melko vähän siihen aikaan, mutta läheisessä pöydässä istui tosi hyvännäköinen nainen. Tummat pitkät hiukset, kevyt meikki kasvoilla, hän istui sääret ristissä ja näin kauniin säären minihameen alta. Hän sytytti savukkeen ja hörppäsi viinilasista. Nostin katseeni ja nyökkäsin tervehdykseksi ja hän vastasi. Join olueni ja lähdin huoneistooni lepäämää. Olin aikonut yökerhoon illaksi. Päiväunet tekivät poikaa ja Päätin katsastaa ensiksi Tiffanyn, se oli suomalaisomistuksessa ja siellä oli melko täyttä iltakymmeneltä. Pääsin sisään ja sain paikan pöydässä ja tilasin juomani ja aloin silmäillä ympärilleni, kun huomasin saman naisen, kun iltapäivällä, istuvan viereisessä pöydässä. Taas tervehdin ja hän hymyili ja nyökkäsi tervehdykseeni.

Espanjalainen orkesteri soitti kansainvälistä musiikkia ja hitaan kappaleen tullessa päätin pyytää naista tanssimaan. Kävelin hänen vierelleen ja kysyin tanssimaan. hän nousi ja menimme lattialle. lattia täyttyi pian ja olimme aika tungoksessa ja aloin jutella. Hän ei suomea puhunut, vaan vastasi saksaksi. Sanoin saksani olevan melko onnetonta ja vaihdoimme englantiin, jota molemmat osasimme. Hän oli 3 viikkoa lomalla, asui Berliinissä ja oli jo viikon ollut. Sanoin olevani 2 viikkoa. Hänen rintansa painautuivat vartaloani vasten ja tanssimme ääneti. Tanssin loputtua pyysin hänet omaan pöytääni, olisi kiva jutella. Ilokseni hän suostui ja haki lasinsa ja istuutui viereeni. Ilta kului ja tilasin meille pari viinilasillista ja tanssimme hitaita. Aloin kiinnostua tästä naisesta, tanssiessamme tunsin miten hän painautui kiinni minuun. Puolenyön aikoihin tanssimme hidasta kappaletta ja tunsin hänen kätensä niskassani. Hän siveli niskaani ja painoi poskensa kiinni omaani ja hyräili. Vedin hänen vartalonsa kiinni omaani ja hän suuteli poskeani. Huulemme kohtasivat siinä tanssilattialla ja kiedoin molemmat käteni hänen ympärilleen. Kysyin haluaisiko hän lähteä kanssani bungalowiini käymään. Hän puristi kinua ja sanoi, mennään heti. Kävelimme, koska matkaa ei ollu paljon ja halailimme ja suutelimme tämän tästä. Kaluni oli hälytystilassa ja reagoi pullottamalla lahkeessa.

Huoneeseen päästyä, olimme kiinni toisissamme. Hän siveli etumustani ja minä availin hänen puseroaan. Hame valahti alas ja tartuin pikkuhousun kuminauhaan ja silloin tunsi jotain outoa.Hänen jalkovälissään ei ollutkaan kostea vako valmiina, vaan tunsin kalun pullottavan ja se oli puolikova. Irrottauduin ja olin aika hämmästynyt. Hän kiitehti kertomaan, että oli transvestiitti ja oli hormonihoidossa ja hormonien vaikutuksesta hänelle oli kasvanut oikeat rinnat ja hän oli muuttunut naiseksi muuten, paitsi hänellä oli miehen elin vielä paikallaan. Hän astui lähelleni ja sanoi, että minun pitää ottaa hänet naisena. Olin ajatellut rakastelua koko illan ja jotenkin halut oli pinnassa ja vastasin hänen suudelmaansa. Pian kierimme sängyllä, eikä yhtään tuntunut, että suutelisin miehen kanssa. Hän kävi vessassa ja otti laukkunsa mukaan ja viipyi hetken. Sitten hän viehkeästi sipsuttaen tuli viereeni sänkyyn ja otti kondomipaketin laukustaan ja avasi sen. Viettelevän hitaasti hän alkoi rullata kumia kivikovan kaluni päälle. Suutelin samalla hänen rintojaan ja hän kierähti päälleni ja asetti kaluni peräaukolleen ja alkoi hiljaa istua kaluni päälle. Hän oli vessassa laittanut jotain liukastetta peppuunsa ja kalu liukui sisään aika helposti. Niin tiukassa reiässä en vielä ole ollut. Hän sain terskani sisäänsä ja hiljaa kaluni painui syvemmälle. Hän aloitti ratsastuksen ja kun kaluni painui sisään kuului maiskahduksia, jotka lisäsivät kiimaani. Sitten hän nousi, että ainoastaan terska oli sisällä ja alkoi supistajalihaksillaan lypsää kyrpääni. Se oli jotain ihmeellistä ja tunsin miten minulta alkoi tulla. Vavahtelin orgasmini tullessa ja tunsin siementen purskahtavan kyrvästäni kondomiin.

Joka sykäyksellä Kyrpäni tuntui purkavan laavaa ja tajuntani sumeni hyvänolon tunteen vyöryessä lävitseni. Hän jatkoi lypsämistäni ja pian kaikki sperma mitä palleissani oli oli kondomissa. Kaluni alkoi pikkuhiljaa veltostua ja nostin hänet pois päältäni. Käänsin hänet selälleen ja kumarruin hänen kalunsa puoleen ja otin sen suuhuni ja aloin hiljaa imeä, Hänen kalunsa koveni suuhuni ja pian tunsin vavahtelut ja imaisin pari kertaa ja otin kalun suustani. Spermaa purkautui kalusta kädelleni ja hän kiemurteli orgasmissaan.

Olimme ne 2 viikkoa tiiviisti yhdessä, makasimme yhdessä ja vietimme kaiken aikamme toistemme seurassa. Naimme ahkerasti ja useissa paikoissa, kiihottavin paikka oli rantahietikolla, kun kävimme yöllä uimassa ja rakastelimme aivan vesirajassa.

Loma loppui aikanaan kummaltakin, mutta kesälomaa odottelemme molemmat. Menen Berliiniin häntä tapaamaan ja odotan kiihkolla kesää ja yhteisiä rakasteluhetkiä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute