Herkku-puhelin
Tarjoilijatyttöä
heebo

Olin kesällä lomalla yksikseni tuolla Latviassa Riigan kaupungissa. Hotelli oli aivan meren rannalla ja siellä liikkui mitä ihanimpia naisia uskomattomilla kropilla varustettuna. Jo ensimmäisenä iltana iskin silmäni baarin tarjoilija tyttöön hän oli pitkä ja hyvän kropan omaava tumma tyttö. Rohkaisin mieleni ja menin jututtaan tyttöä. Tytön englanti ei ollut parasta mahdollista mutta juttuun tulimme. Kerroin hänelle nimeni ja missä asioissa liikuin tällä alueella. Tyttö kertoi nimensä ja ikänsä kertoi että hänen isänsä omistaa hotellin ravintoloineen päivineen. Tytön vastuulla oli tuo ravintola. Hänen nimensä oli Veronika ja ikä 22 vuotta.

Veronika kertoi ettei ehdi seurustella töidensä takia hän oli baarin johtaja ja tarjoilija. Hän tekee kaikki muut paitsi kokin ja tiskarin työt baarissaan. Veronikalla oli pitkä tumma tukka kiinteät pystyt rinnat ja mukavan pieni pyöreä pylly. Kysyin Veronikalta monelta baari menee kiinni. Hän vastasi että kahden maissa suljetaan. Kysyin häneltä että lähdetäänkö vähän diskoaan johonkin loppuyöksi. Yllätyin kun hän suostui ja sanoi että lähdetään kahdelta diskoon. Menimme diskoon ja huomasin että tyttöhän osaa tanssia. Hän keinutti itseään ihanasti edessäni ja tunsin että hieman kiihotuin. Loppuyöstä hän uskalsi jo tulla tanssimaan aivan minuun kiinni ja hieroi itseään minua vasten. Kullini rupesi seisomaan täysiä ja hänen oli pakko huomata se.

Olimme lähdössä diskosta kun Veronika tuli ja suuteli minua kiimaisesti. Kysyin häneltä että mennäänkö minun huoneeseeni yöksi. Veronika suostui ja tilasimme taksin. Suutelimme taksissa koko matkan ja hieroin hänen rintojaan paidan läpi. Päästyämme huoneeseen Veronika rykäisi housuni alas ja istui sängyn reunalle .Hän tarttui pakaroihin kiinni ja veti lantioni kiinni naamaansa. Veronika otti kullini käteensä ja alkoi runkata sitä ja lipoi kielellään terskaani. Hieroin hänen hiuksiaan ja naamaansa käsilläni. Tyttö imi kulliani aivan posket lommolla. Tunsin että kohta kuti lähtee jos ei hiljennetä tahtia. Vedin itseni irti tytöstä ja kaadoin tytön sängylle. Suutelin häntä kaulalle suulle ja hieroin rintoja. Otin Veronikalta tuon topin pois päältä ja alta paljastui mustat rintsikat ja ihanat rinnat. Rintsikat vielä pois ja aloin suuteleen rintoja. Näykin nännejä jotka olivat aivan kovat. Siirryin alemmas ,suutelin vatsaa ja navan seutua ja aloin aukomaan hänen housujaan. Vedin vetskarin auki ja nykäisin housut alas. Alta paljastui mustat stringit. Suutelin hänen häpykumpuaan stringien läpi ja tyttö ynisi hiljaa. Siirsin stringejä sivuun ja nuolin hellästi klitorista.

Tyttö voihki ja kiemurteli allani kieleni leikkiessä tytön pillussa. Nousin tytön päälle ja aloin tunkemaan kullia tytön pilluun. Se upposi sinne pikkuhiljaa aloitin työnnöt.Veronika huohotti ja nylkytti itseään minua vasten. Hänen märkä pillunsa litisi minun yhtyessä häneen. Vaihdoimme asentoa siten että Veronika meni kontilleen eteeni ja pääsin työntymään häneen takaapäin. Se tuntui taivaalliselle .Veronika pyöritti lantiotaan ja huusi ja huohotti jotain latviaksi. Taoin häntä takaapäin ja kassini hakkasivat Veronikan persposkia. Tunsin että kuti oli lähdössä ja vedin kullin ulos pillusta ja Veronika nappasi kullin suuhunsa ja imi kuin viimeistä päivää. Tunsin kun satsi lähti kohti Veronikan suuta ja tyttö vaan lutkutti ja sperma valui suupielistä. Kun kullini oli aivan löysä Veronika päästi sen suustaan ja lysähdimme sängylle huilaamaan. Nukahdimme ja heräsimme puoliltapäivin ja kävimme suihkussa pesimme toisemme ja Veronika lähti avaamaan baariaan. Olipa ihana loppuloma ja nyt olen tuossa hotellissa hommissa ja asumme tämän tytön kanssa yhdessä Riigan keskustassa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute