Herkku-puhelin
Työpaikkasuhde
marine

Olin juuri eronnut, kolmekymppinen villi ja vapaa mies. Noh, ainakin pidin itseäni ihan mukiinmenevänä kaverina jolle löytyi tarvittaessa naisseuraakin. Mielenkiintoista oli että työpaikkani naiset näyttivät kiinnostuneen minusta. Erityisesti nelikymppinen Ritva flirttaili ja hakeutui seuraani. Mikäs siinä, Ritvalla oli pitkät sääret ja melkoisen houkutteleva peppu, rinnatkin varsin mukavan kokoiset. Vikkelä ilmestys, pyöräili ja piti muutenkin kunnostaan huolta. Kiusoitteli minua, tuli huoneeseeni ja kyseli kuinkas nyt nuoren, eronneen miehen rakkauselämä kukoistaa, onko ketään kuka pitäisi hyvänä ja ties mitä. Tuntui sinällään varsin mukavalle, pidin Ritvan tuoksusta, ihailin aika kiinteää, suhteellisen isoa peppua jota hän kivasti keikutti käydessään luonani.

Flirttailin yhä vahvemmin hänelle, uskalsin jopa koskettaa häntä muka ohimennen kahvitauolla. Eräänä päivänä hänen muka tuodessaan papereita pöydälleni, hän nojasi pöytään niin että näin suoraan kaula-aukosta rintoihin ja tunsin hyvin vahvasti Ritvan hajuveden tuoksun. Koskin hänen käteensä ja kysyin olisiko hänellä aikaa vaikka tavata minua, töiden jälkeen tai jotain. Samassa Ritvaa meni ovelle sulki sen ja tuli eteeni, hieroi etumustani ja ehdotti että tulisin hänen kanssaan illalla lenkille. Hänen miehensä oli kuulemma mökillä ja lapsetkin jossain leirillä. Kaipasi seuraa, halusi jutella luottamuksellisesti ja silleen… Luoja, uskalsin hitaasti kokeilla Ritvan pakaroita, hyväilimme kuin teinit, hätäisesti ja jäin itse kalu kovana seisomaan huoneeseeni. Eipä tahtonut tulla töiden tekemisestä mitään sinä päivänä!

Ilta koitti ja sydän pamppaillen menin sovittuun paikkaan. Ritva saapui paikalle autollaan ja pyysi hyppäämään mukaansa. Hieman epäröiden menin mukaan juttuun, menimme hänen ystävättärensä luokse, ’ettei naapurit näe’ , mukavaan kämppään jossa Ritva aloitti heti riisumaan housujani. ’Haluan nähdä kalusi, toivottavasti se on isompi kuin omalla miehellä’, hän aloitti. Istuin sohvalla housut kintuissa kun tuo nainen aloitti imemään sellaisella innolla jota en olllut pitkään aikaan kokenut. Pallejani hyväiltiin, puristeltiin ja samassa tunsin kuinka sormi alkoi kaivautua peppuuni. ’Pidätkö tästä ja jos et pidä niin nyt on pakko ’ Ritva naureskeli kun kiemurtelin hänen otteessaan. Aika pian laukesin, ei moista kestä kovin pitkään kukaan.

Olin onnistunut avaamaan Ritvan paidan nappeja sen verran että olin ehtinyt kaivaa toisen rinnan esiin. `Nyt on sun vuoro’ sanoi Ritva ja alkoi riisuuntumaan edessäni. Ritva asettui kontalleen lattialle, pyllisti minuun päin ja kysyi pidänkö näkemästäni: Iso, vaalea perse edessä ja turpea pillu pilkotti keskeltä. ’Nuole mua’ kuului käsky. Rehevä, kookas perse ja nainen joka suorastaan vaatii panemista. Hetken nuoltuani lähes tulvivaa pillua saan ajatukseni kasaan ja kalunikin alkaa elpyä. Haluan panna Ritvaa takaapäin ja sinne se helposti solahtaakin. Hetken naituamme Ritva kysyy yllättäen haluanko panna häntä perseeseen. Herkullinen reikä on edessäni ja ihan kuin hetkessä kaluni olisi saanut mittaa lisää. ’Teethän sen hitaasti, en ole kokeillut pitkään aikaan’ soperteli Ritva. Märkä kullini seikkaili hetken ison perseen keskellä kunnes sain terskani pään sovitettua sisään. Olin pannut viimeksi exääni peppuun ja nyt oli tarjolla verevä nainen joka halusi itse! Upotin hitaasti kalun pohjaan, Ritva vikisi ja inisi, hoki saavansa vierasta kyrpää, kysyi pidänkö hänen perseestään ja pyysi olemaan paikoillani. Hitaasti aloin liikkumaan, Ritva hieroi kädellään pallejani ja äkkiä laukesin kuin tulivuori. Kaluni sykki lastin Ritvan herkulliseen peppuun ja lysähdimme lattialle yhtenä myttynä.

Kävimme suihkussa, juttelimme niitä näitä ja Ritva kertoi kuinka tylsäksi hänen elämänsä oli tullut miehen sairastuttua. Olin hieman hämmentynyt saamastani ’kohtelusta’ mutta lisää oli tulossa. Menimme tyylikkäästi sisustettuun makuuhuoneeseen, Ritva pyysi minut asettumaan selälleni sängylle, asettui kuusysiin päälleni ja aloitti kaluni hieronnan. Yritin keskittyä Ritvan pillun nuolemiseen mutta tunsin kuinka kaluani viedään. ’Nuole mua’ oli selkeä käsky ja jatkoin kuin henkeni hädässä Ritvan nuolemista. Samassa tunsin kuinka jotain kovaa tunkeutui peppuuni, sormet olivat selvästi vaihtuneet johonkin isompaan. Yritin hieman vastustella mutta Ritva jatkoi aloittamaansa. Tunne oli mieletön, nainen imee kalua rajusti ja samalla peppuuni työnnetään tekokalua. Räjähdin melkein heti ja onnistuin kiemurtelemaan alta pois. Ja taas suihkuun…

Tapailimme Ritvan kanssa puolen vuoden ajan, kokeilimme seksiä eripaikoissa ja eri tavoin. Pidin hänen peppuleikeistään, hän todella osasi ottaa miehen. Kerran hän ’lainasi’ minut ystävättärelleen, katseli itse vierestä kun rakastelimme. Heillä oli ollut joitakin lesbokokeiluja, muttei mitenkään vakavasti. Hänen miehensä sai tietää kuitenkin jostain että vaimolla oli muutakin seuraa. Tapaamisista tuli vaikeita, jatkuvaa salailua ja kikkailua joka johti tapaamistemme kuihtumiseen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute