Herkku-puhelin
Mökkeilyä 2
oskari

Tyttöjen lähdettyä päätimme suunnata kalaan. Otimme juomia ja makkaraa mukaan koska tarkoitus oli kalastaa koko päivä. Kala ei kuitenkaan ollut syönnillä ja palasimmekin mökille joskus viiden maissa. Hakkasimme halkoja liiteriin ja välillä pidimme oluttaukoja. Kehuskelimme kilvan kirsiä ja samalla odottelimme hänen saapuvan. Joskus kymmenen aikaan laitoimme saunan lämpiämään. Menimme saunomaan mutta kirsiä ei näkynyt. Epäilimme ettei hän tulekaan, kunnes joskus puoliltaöin saunan oveen koputettiin. Ovesta astuikin saunan lämpöön johanna jolla oli yllään todella niukat bikinit ja kädessä lähes tyhjä likööri pullo.

Johanna kertoi kirsin joutuneen lapsenvahdiksi ja kotimatkallaan kirsin kertomus edellisestä illasta oli herättänyt hänen himonsa. Johanna tuli väliimme istumaan, juttelimme niitänäitä ja joimme olutta. Olin hieman varovainen hänen suhteensa, eihän eilenkään ollut mahdollisuuksia. Yllättäin johanna kuitenkin kysyi etteikö pojille blondi kelpaakaan ja samassa hän antoi kiihkeän suudelman. Jatkoin suutelua samalla puristellen hänen todella isoja kiinteitä rintoja. Pauli siirtyi laudetta alemmaksi ja levitti johannan jalkoja. Pienessä, juuri pillun peittävässä kankaassa näkyi selvästi märkä alue jota pauli alkoi silitellä. Johanna ynähteli, vatkasi kovaa kyrpääni ja levitti jalkojaan lisää.

Revimme bikinit hänen päältään, imin todella suuria nännejä paulin nuollessa märkää tavaraa. Pauli nousi, sovitteli hetken kyrpänsä päätä pillun suulle ja alkoi työnnellä sisään. Ihailin johannan kasvoja, täydellisen kauniit, samalla nousin niin että johanna sai huultensa väliin kyrpäni. Imu oli todella kovaa eikä mennyt aikaakaan kun laukesin syvälle hänen suuhun. Pauli kiristi tahtiaan, siirsin käteni johannan pillulle ja aloin klitoriksen hyväilyt. Johanna alkoi täristä ja voihkia äänekkäästi. Sitten sai pauli, hän örähteli ja laski lastinsa syvälle johannan sisään. Hetki oli hiljaista kunnes pauli vetäytyi johannan jalkojen välistä spermanoro poistuvaa elintä seuraten. Koska oma kyrpäni seisoi jälleen olin kärppänä paikalla. Aloin sovittaa kaluani noruvaan pilluun, johanna oli todella tiukka mutta kuitenkin niin liukas että ensi työntö meni heti pohjaan asti.

Pauli tarjosi veltostuvaa kaluaan johannalle joka ottikin sen heti huultensa väliin. Äänekkäästi paulin kyrpää lutkuttaen johanna alkoi tulla toistamiseen, tunsin hänen supistelut kyrpäni ympärillä ja samassa lasti irtosi. Pumppasin kuin kani joka työnnöllä pohjaan asti ja tuntui ettei mälli lopu ollenkaan. Viimein rauhoitumme, peseydyimme, kävimme uimassa ja vielä löylyissä. Johanna kysyi että mentäisiinkö mökin puolelle kun siellä on niin hyvät sängyt ja lähti hihitellen saunasta. Lähdimme välittömästi hänen peräänsä. . .

Jatkoa myöhemmin.

Saa kommentoida.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute