Herkku-puhelin
Eka kertaa
tj

Tero alkoi kertoa avovaimostaan, joka oli vierailulla äitinsä luona. Seksi oli hankalaa, koska avovaimo pihtasi tavaraansa kuin kruunun jalokiviä. Tero oli todella puutteessa ja oli jo harkinnut vieraissa käymistä. Sanoi monena iltana katselleensa pornoa ja runkannut siinä samalla kun avovaimo veti sikeitä makkarissa.

Kysyin millaisia videoita on ja Tero meni videoiden luo ja valitsi yhden, en voinut välttyä katsomasta Teron kiinteätä ja oudosti houkuttelevaa vartaloa kun hän kyykistyi videoiden eteen, housut kiristyivät tiukaksi reisien ja takapuolen kohdalta. Se oli oudolla tavalla kiihottavaa, voimakkaan näköistä.

Videolla oli neljä miestä ja yksi nainen ja naisella oli todella täysi työ avata kaikki aukkonsa, sillä miehillä oli tosi isot ja kiimaiset kyrvät, nainen nuoli niitä vuorotellen, nuoli samettisia palleja ja miesten piukkoja anuksia. Tero oli tullut takaisin sohvalle ja kateltiin lisääntyvän kiiman vallassa videoiden tapahtumia. Oma kaluni oli kivikovana ja vedin vetoketjun auki, sanoin Terolle, että samalla voidaan runkata kun kerta videollakin kundit saa tavaraa kiimaiselta huoralta.

Terokin avasi housunsa ja hänen 18-senttinen ylöspäin käyrä kulli melkein huusi nautinnosta päästessään vapaaksi!

Videolla alkoi myös toisenlaiset leikit samaan aikaan. Miehet olivat levittäneet huoran jalat ja alkoivat ajaa siltä pillukarvoja, paljon vaahtoa ja yksi miehistä höyläsi karvoja pois, muut katselivat vierestä, nuolivat naisen nännejä ja yksi kaveri oli työntänyt sormen naisen peräaukkoon. Pian pillu oli karvaton ja kaikki vuorotellen nuolivat posliinista vittua. Nainen ynisi ja valitti orgasmin partaalla.

Miehet työnsivät vuorotellen megapaalujaan naisen vittuun, joka tuntui ottavan kaiken vastaan nautinnolla.

Teron katse kääntyi vähän väliä mun jalkojen väliin ja joka kerta näytti, että sen oma kyrpä kasvoi kun näki miten vetelin rauhallisesti kyrpääni ylös ja alas. Sylkäisin käteeni ja kostutin terskan kiiltäväksi - se oli kieltämättä kiimainen näky!

Videolla nainen oli käännetty selälleen ja kädet ja jalat oli sidottu levälleen, miehet nuolivat koko vartaloa ja usein miesten kielet koskettivat toisiaan kiiman tiimellyksessä. Kaksi miehistä alkoi vaihtaa kunnon kielareita ja se näytti todella kuumalta.

Miehet nousivat naisen kasvojen yläpuolelle niin, että tämä näki mitä tapahtui! Vaaleampi kundeista polvistui ja alkoi nuolla kaverinsa kyrpää oikein kunnolla, se veti jalat erilleen jotta pääsi nuoleen palleja ja tiukkaa miehen reikää!

Tero oli lopettanut runkkaamisen ja katsoi suu auki mitä tapahtui - se oli merkki minulle, käännyin hieman ja laskin käteni Teron kovalle kalulle! Hän sai kuin sähköiskun ja alkoi nousta ylös - pääni sattui sopivalle korkeudelle ja ennen kuin Tero ehti ylös asti oli mulla suussa kivikova ja kuuma kyrpä! En päästänyt irti vaan otin Teroa kiinni molemmin käsin takapuolesta ja työnsin sen lantiota suutani vasten. Jatkoin kyrvän imemistä ja sitten Tero ei enää vastustanut. Tunsin kuinka mies antautui nautinnolle, jonka suuni tuotti. Tero alkoi hitaasti naimaan suutani pitäen molemmin käsin kiinni korvistani.

Videolla homma jatkui mutta meillä oli nyt muuta mielessä ja oma kiima tärkeintä. Päästin kyrvän suustani mäiskähtäen ja aloin nuolla samettisia palleja, jotka oli nousseet tosi tiukaksi palloksi Teron kyrvän juureen. Jatkoin alaspäin vaikka Tero yritti häpeillen estellä, kun kieleni tavoitti tiukan miehisen anuksen menetti Tero kokonaan itsensä hallinnan: "Vitun saatanan huora homo, nuole mun persettä perkele! Työnnä se vitun kiimainen kielesi mun perseeseen! Auuuh! Mieletöntä" Samalla hän kääntyi sohvalle selälleen ja nosti jalat ilmaan levälleen käskien mun jatkaa. Tein työtä käskettyä ja heittäydyin Teron jalkojen väliin, aloitin ihan alhaalta ja vedin kielen läpi persevaon palleille ja sieltä kyrpään saakka, ja uudestaan ja uudestaan, kasvoni olivat likomärät syljestä ja niin oli Teron jalkojen välikin.

Tero runkkasi samalla kyrpäänsä ja puhui niin irstaita, että niitä ei voi tässä toistaa!

Mulla alkoi olla vaikeaa olla laukeamatta mutta tiesin, että miesten miehenä Tero haluaa työntää kyrpänsä johonkin kuumaan, joten kun aloin varovasti kerjätä että saisin kovan kyrvän perseeseeni näin kuinka kiilto Teron silmissä hurjeni... "Haluat, että nain sun huorapersettä vai?" Haluat tuntea kuinka mies tunkeutuu pakaroidesi väliin ja tekee susta oman huoransa ja panopuunsa. Saatanan lutka nyt saat niin, että huomenna et kävele!"

Käännyin nelinkontin ja Tero oli jostain vetänyt esiin liukuvoidetta. "Laita itsesi valmiiksi Isännällesi lutka!" Sain voiteen käteeni ja avasin sen, levitin runsaasti voidetta sormiini ja levitin sitä tiukalle reiälleni Teron katsellessa kiimaisena, työnsin sormen sisääni jotta varmasti olisi tarpeeksi liukas - Tero ei tiennyt, että ei mua ollut koskaan mies nussinut!

Näky taisi olla aika kiihottava, koska Tero veti käteni pois ja alkoi itse hieroa liukastetta takapuoleeni samalla puristellen persettäni ja kiusoitteli reikää sormilla. Aloin pyörittää persettäni ja kerjäsin, että saisin kovan kyrvän sisääni!

Tero nauroi ja nimitteli mua todella irstaasti. Sitten tunsin kuinka kova terska työntyi tiukkaa reikääni vasten. Tero alkoi työntää elintään sisääni enkä ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa! Kipu oli aivan sietämätön mutta tätä olin halunnut niin pitkään, että nyt en antaisi periksi. Luulin, että halkean kahtia ja Teron kyrpä tulee ulos suuni kautta!

Tero varmaan tajusi, että olin tuskissani sillä yhtäkkiä tunsin kuuman suun ja kielen niskassani, hän hamusi huulillaan korvaani ja kuiskasi, että pian helpottaa, vielä hetki ja alkaisin nauttia siitä, että paras kaverini panee mua - hän nuolaisi mua kuin leijonauros ja värisin kauttaaltani, tunsin kuinka Tero hitaasti työntyi sisääni ja yhtäkkiä pahin oli ohi ja tunsin kuinka paine helpottui.

Hengitin helpottuneena ja rentouduin, Tero ymmärsi sanattoman alistumiseni hänen valtaansa ja nauraen alkoi naida kiimaista persettäni, sisään ulos sisään ulos, työntö työnnöltä se tuntui paremmalta ja tajusin, että tämä oli parasta mitä mulle oli koskaan tapahtunut. Olin löytänyt paikkani eikä se ollutkaan kyntämässä naisen vittua vaan mun paikka oli miehen (isolla M-kirjaimella) alla tarjoamassa itseäni!

Olin aivan sanaton, tosin siinä tilanteessa ainoa mitä tunsin oli Teron kyrpä, joka hitaasti mutta varmasti oli tekemässä mulle niin hyvää, että laukeaisin hetkenä minä hyvänsä.

Tero lisäsi vauhtia ja sitten tapahtui jotain uskomatonta, Teron kyrpä nousi sisälläni paikkaan, jonka olemassaolosta en ollut tiennyt - miehillä G-piste?!?!? Oli mikä oli mutta kun kyrpä joka työnnöllä koski sinne mun tarvi vain koskea omaa kyrpääni ja aloin laueta huutaen!!!

Tero tunsi, että laukean ja huusi, että perseeni kouristelee niin, että häneltä tulee kanssa! Käännyin nopeasti ympäri ja sain juuri kasvoni Teron kyrvän eteen kun sieltä alkoi suihkuta paksua valkoista spermaa! Ensimmäinen suihku osui poskeeni mutta kun toinen tuli mulla oli jo suu auki ja paksu hyvänmakuinen sperma täytti suuni. Tero kirosi ja huusi kuinka kiimaisen näköinen olin ottaessani kaverini spermat suuhuni! Hän polvistui viereeni ja nuolaisi oman spermansa poskeltani ja yllätyksekseni painoi huulensa huuliini ja vaihtoi omaa spermaansa suussani, kielet koskettelivat ja nuolimme toisiamme hurmiossa.

Kaikki voimat oli menneet ja siirryimme Teron sänkyyn nukkumaan. Aamulla kun heräsimme olimme ensin tosi noloina mutta Teron aamuerektio vapautti menon, nauraen kumpikin vein kasvoni kaverini jalkojen väliin ja otin aamuerektion suuhuni. Tero laukesi nopeasti suuhuni.

Jälkeenpäin olemme usein ottaneet koko homman uusiksi eikä Tero enää valita seksin puutetta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute