Herkku-puhelin
Rakas vaimoni 4
Maso

Innostuimme vaimoni kassa näistä kirjoitteluista niin, että jatkamme yhden tarinan verran. Väkisinkin minun näkökanta korostuu kun toimin tässä kirjoittajana. Vaimoni on kertonut , että kun on miesten himoitsema ja haluttu on se puolet nautinnosta ja lisäksi vaimoni nauttii suunnattomasti kun miehet ovat kiimaisia ja tarvitsevat välttämättä vittua. Lisäksi hänen mukaansa tietoisuus siitä ,että miehillä on ehkä monenkin päivän spermalasti tyhjentymässä hänen vittuunsa. Joskus vaimoni kertoo ihastuneensa joihinkin miehiin .Niiden kanssa hän nussii useamman kerran .Kun vaimoni pitää joistakin miehistä erityisesti saa se minun kiihkoni nousemaan entisestään .Itse olen nykyisin sitä mieltä ,että pidän enempi siitä kun vaimoni nussii vierasta ilman minua. Se odotus ja kuvitelmat mitä rakkaalleni tehdään parasta aikaa saa sydämeni läpättämään . Ja kuinka ihanalta tuntuu kun ihan tavallisena päivänä vaimoni toteaa . Tekee vierasta niin mieli ,että pillua pakottaa. Olen toivonut , että olisin päässyt salaa katsomaan ja kuuntelemaan kun rakastani nussitaan se ei ole toteutunut ehkä ehkä toteudu koskaan. Sillon vaan näkisin ja kuulisin miten vaimoni antautuu ja mitä hän puhuu miehelle asioita mitä en kuulisi muuten. Minun oma kyrpäni on 16 cm ja keskipaksu. Siihen vaimoni vertaa kun hän kertoo minkälainen kyrpä häneen on työntynyt.

Kun mies alkaa asettumaan vaimoni jalkojen väliin hän haluaa itse ohjata kyrvän vitun huulille ja kun mies työntää kyrvän sisään ensimmäinen työntö tuntuu kuulema aivan mahtavalta . Usein vaimoni pyytää pitämään kyrvän hetken aikaa paikallaan syvällä vitussa . Näin hän kuulema aistii kyrvän parhaiten. Vaimoni mielestä 19-20 cm pitkä kyrpä on parhaan kokoinen se ei tee vielä vatsassa kipeää mutta täyttä hyvin vitun .Paksuutta saa olla vaikka kuinka paljon .

Erään kerran vaimoni tuli kaupungilta lauantaipäivänä. Kun hän tuli sisään hän ilmoitti posket hehkuen nuole minut minua on juuri nussittu. Voi mikä ihana yllätys sanoin rakkaalleni. Suutelin häntä suulle voi kuinka onnelliseksi tunsin itseni. Ennestään vaimolleni tuttu mies oli pakettiautossa nussinut vaimoni. Tällä kertaa se ei ollut sovittu tapaaminen .Riisuin kiihkoissani vaimoni alasti nuolin ensin pöksyt sitten ihanan nussitun vitun, laskin oman lastini rakkaaseen vaimooni.

Joskus pyysin , että kun minulla on jokin merkkipäivä en tarvitse muuta lahjaa kun oma rakkaani antaa minulle vieraitten nussiman vitun . Aina se ei onnistu järjestelyiltään kaksi kertaa olen saanut tämän ihanan lahjan .Eivät sukulaiset arvaa kun tulevat kylään miten vaimoani on käsitelty.

Kun vaimoni laittaa pikkupöksyt jalkaan missa on neppari haaroissa tiedän mitä siitä voi seurata .Vaimoni sanoi ,että joskus on tilanne missä ei voi riisua saa näistä pöksyistä vitun helposti esiin .Varsinkin kun vaimoni kiihottuu siitä että tulee nähdyksi kun häntä nussitaan . Nussimisen voi tehdä missä vaan seisaaltaan .Itse olen pyytänyt ,että hänellä on laukussa side joka estää sperman valumisen hukkaan näin minä olen saanut annokseni kotiin .

Eräällä turkin matkalla tapasimme miehen joka oli vaimonsa kanssa lomalla . Tämä mies tuli yksin illan päätteeksi huoneeseemme . Ajattelin ,että kun tänne tuli suutelin miestä suulle pitkään eikä hän vastustanut vaan vastasi suuteluun . Pyysin häntä ottamaan vaimoni. Riisuimme hänet mies asetti vaimoni selälleen jalat kaksinkerroin olkapäille ihana vaimoni vittu oli valmiina . Pyysin ,että saan asettaa kyrvän sisään mutta sitä ennen otin kyrvän suuhuni imin sitä ihanaa kyrpää . Se oli tosi hyvän näköinen oli vaalea ja paksu pituutta oli sama kun minulla. Se ihana kyrpä meni ohjauksesta sisään rakkaaseen vaimooni .Vitusta tuli paljon ihanaa eritettä kun mies työnsi tasaisesti sisään .Suutelin välillä vaimoani .Runkkasin vaimoni klitorista ja katsoin haltioituneena kyrvän uppoamista vaimooni. Kun mies alkoi laukeamaan kysyin saanko suudella miestä kun häneltä tulee työnsin kielen suuhun .Tuntui oudolta kun miehellä oli viikset.

Sitten odotin, vaimoni samassa asennossa kuinka sperma alkoi valua vitun huulien välistä . Mikä ihana maku siinä onkaan . Mies katseli vierestä kun otin vuorostani rakkaan vaimoni. Seuraavana päivänä mies olit kertonut eräälle poikamiehelle meistä. Tämä uusi mies lyöttäytyi seuraamme koko päiväsi.

Kysyin vaimoltani viedäänkö molemmat huoneeseen .Rakas vaimoni sanoi haluavansa .Tämä uusi mies oli lihavahko vaimoani se kiihottaa hän oli aika nuori ja valtava tarve saada vittua kun lomalla näkee joka puolella alastonta pintaa. Homma oli puhumatta selvä vaimo makasi alastomana jalat levällään vittu miesten tutkittavana ja nuoltavana . Istuin sängyn laidalla pidin vaimoani kädestä kun miehen nussivat vuorotellen . Kysyin rakas vaimo tuntuuko vieras kyrpä hyvältä. Toisella kädellä hyväilin miesten pakaroita. Miehet laskivat satsinsa vaimooni ja minä sain sperma annokseni.

Kun aina ei viitsi eikä halua vierasta Fantasioimme mieli selainen on kun puhumme ääneen kun meidät vihittiin ja oli häät .Hääillan aikana anoppini pyytää meitä sivuun ja sanoo ,että hän haluaa ikimuistoiset häät tyttärelleen .Anoppi vie meidät hotellihuoneeseen siellä odottaa appiukko ja tuttava mies joka on jo vanhempi ja lihava . Sillä miehellä on oikesti iso kyrpä olen nähnyt saunassa. Anoppini sanoo ,että hän haluaa vieraan nussivan tytärtään ensimmäisenä, vihittynä vaimona. Sanoin ,että vaimollani ei ole ehkäisyä anoppi sanoi ei nuorella vaimolla saakaan olla ehkäisyä .Anoppi riisuu tyttärensä ja tutkii tämän vitun . Toteaa samanlaiset pillun huulet kun hänellä. Mies on riisunut valtava kyrpä lähestyy morsianta anoppini käskee minun ohjata valtava kyrpä vaimooni. Hoikka vaimoni makaa avuttomana ison miehen alla .Mies laskee siemennesteet rakkaaseeni joka ei käytä ehkäisyä.

Samalla appiukkoni runkka minua ja laukean hänen käsilleen . Muuten se on totta, että appiukkoni halusi erään kerran saunaan miesten kesken heillä kotona . Oli kai suunnitellut alkoi hyväillä selkääni .Minä peräännyin se loppui siihen eikä siitä ole puhuttu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute