Herkku-puhelin
Saunahunajaa
Tiia Maria

Lauantai ilta, odotan sinun tulevan kotiin töistäsi, taas sinun on ylitöitä. Ruoka on jäähtynyt ja lapsetkin nukkuvat jo. Istuksin olohuoneessa katsellen televisiosta elokuvaa josta en tajua mitään, tieteiselokuvat kun ei suosikkeihini kuulu. Viimein ovi käy ja kuulen raskaan henkäyksesi. Riisut itsesi ja uupuneena kävelet keittiöön. Tulen luoksesi ja huomaan silmistäsi sinun olevan todella väsynyt. Kiedon käteni ympärillesi ja tarraat minuun kiinni. Pyydän sinua istumaan ja annostelen sinulle ruoan ja lämmitettyäni sen ojennan sinulle syötäväksi. Hiljaisuuden vallitessa syöt ja minä katson väsynyttä olemustasi. Kipaisen nopsaan laittamaan saunan päälle ja mietin mielessäni kuinka voisin helliä sinua. Syötyäsi siirryn syliisi ja painaudun ihan kiinni sinuun, olen kaivannut sinua vaikka et ollut poissa kuin yhden päivän, pitkän sellaisen. Hitaasti suutelet minua ja kiität maukkaasta ruoasta. Olemme kauan siinä sylikkäin kunnes valitat minun painaessa olkaasi. Kerrot sen alkaneen vihoittelemaan päivällä. Pyydän sinua kanssani olohuoneeseen ja asetut sohvalle hyvään asentoon nähdäksesi kymmenen uutiset televisiosta. Tulen viereesi ja autan sinulta puserosi pois. Hieron hieman olkaasi ja niskaasi.

Hymähdät, pidät kosketuksesta. Jo muutaman minuutin jälkeen lihaksesi rentoutuvat. Huomaan sinun haukottelevan ja mietin paninko saunan sittenkin turhaan päälle, mutta toki voinhan saunoa yksinkin. Seurattuasi uutiset nappaat minut kainaloosi ja kyselet päivän kulusta. Kertoilen jotain hyväillessäni sinun jäntevää ja lihaksikasta kroppaasi. Aurinko on tehnyt siitä kauniin ruskean ja ihailen kehosi jokaista yksityiskohtaa. Vilkaistuani kelloa huomautan sinulle saunan olevan lämpöinen ja jos jaksaisit kanssani tulla saunomaan. Hymyillen tulet perässäni pukuhuoneeseen ja riisut vaatteesi minun riisuessani omani mutta saman tien muistan unohtaneeni jotain ja kipaisen taas keittiöön.

Otan mukaani pari olutta ja kaapista kaivan hunajaa. Takaisin tullessani kuulen sinun olevan jo suihkun puolella. Lasken oluet siihen pöydälle ja seuraan luoksesi suihkuun. En voi vastustaa kiusausta vaan puristan kämmenelläni hellästi paljasta pakaraasi jota jännität heti. Säädät veden suht kylmäksi ja nykäiset minut suihkun alle. Kiherrän ja kehoni alkaa vapisemaan. Toteat jäähyn olevan minulle omiaan. Naurat. Kylmän tunne katoaa saman tien kun naurusi täyttää pesuhuoneemme. Hymyilen sinulle. Suljet suihkun ja yhdessä painumme saunan puolelle. Istahdat omalle tutulle paikallesi ja minä tulen yhä kiinni sinuun, jostain kumman syystä kaipaan läheisyyttäsi juuri nyt. Silittelet hiuksiani ja silmät suljettuina nautit lämpimästä saunasta hien alkaessa helmeillä ihollasi. Vaistomaisesti nuolaisen yksinäisen hikipisaran kädeltäsi. Maistut omalleni. Suutelen käsivarttasi hellästi muutaman kerran. Otan hunaja purnukan toiseen käteeni ja avaan sen. Katselet minua kummissasi mutta olet jo tottunut päähän pistoihini joten hymyillen odotat mitä tuleman pitää. Kaivan hunajaa hieman sormellani ja levitän sen kädelläni käsivarteesi nuolaisten sen sitten sulattuaan pois.

Huomaan hymyn huulillasi joten uskaltaudun levittelemään hunajaa rinnallesikin. Painat selkäsi kiinni kuumaan pihkaiseen seinään ja minä siirryn polvilleni viereesi voidakseni nuolla jokaisen pisaran hien sekaista hunajaa keholtasi. Hitaasti liikutan kieltäni makealla yläruumiillasi, huokaat. Et turhaan ilmeisesti. Lemmenseipääni jäykistyi siinä edessäni koko komeuteensa ja en voi vastustaa kiusausta tipauttaa siihen pientä pisaraa hunajaa jonka jälkeen nuolen senkin poissa. Yllätyn voimakkaasta reaktiostasi tarttuessasi kiinni minuun ja painaessa minut kiinni selkä lauteita vasten. Hurjana alat suutelemaan ja imemään rintojani, puret niitä villinä ja allasi vartaloni kiemurtelee tuskasta ja nautinnosta. Rukoilen sinua lopettamaan ja huomaan rintojeni olevan jo vereslihalla, olet kuin peto, et kuule minua. Huomaan silmistäsi hurjan palon ja tiedän ettei millään sanomisellani olisi väliä. Otat nyt omasi.

Alistuneena huokaan, suljen silmäni ja puren huultani etten huutaisi. Tiedän että rintani ovat pedon kynsissä. Puristelet niitä, puret yhä ja minusta tuntuu ettet edes tajua mitä teet. Käsilläsi painat jalkani levälleen painaen sisääni peniksesi. Lämmin märkä mättääni ottaa sinut vastaan litisten ja äänemme kaikuvat pienen saunamme tiloissa. Kuuma ilma alkaa olla vaikea hengittää, tunnen itseni hikoavan ja painan kasvoni olkaasi kiinni. Liikkeesi hidastuu ja uskon sinunkin huomaavan kuuman, miltei hapettoman ilman ympärillämme johon yhdistyy naimisemme äänet. Hiljaa vedät peniksesi ulos minusta. Alan nousemaan ylös kun painat minut uudelleen kovasti laudetta vasten. Inahdan. Painat kätesi kosteaan vakooni ja sormillasi hierot klitoristani, peukalosi kiihyttää minua pyöriessään klittani päällä saaden minut lopulta laukeamaan. Hierot nesteitäni vaollani ja omaa nestettäni kiiltelevät sormeni tuot huulilleni ja annat minun imeä ne pois. Nauttien maistan itseni sormissasi ja keimaillen imen ne puhtaaksi. Siksi ehkä yllätynkin enemmän yht äkkiä tuntiessani peniksesi painautuvan anaaliini.

Painan kynteni kiinni olkapäihisi ja puren hampaani yhteen etten huutaisi. Tiedät itsekin varsin hyvin kalusi olevan suuri ja painaessasi sen tiukkaan suoleeni tunnen kaikkien lihaksieni jännittyvän. Hitaasti alat naimaan anustani ja suoleni puristaa kyrpääsi aiheuttaen sinulle humalaisen tunteen. Hurmiossa painat itseäsi syvemmälle minuun. Siirryt parempaan asentoon polvillesi haaroväliini ja nostat jalkani olkapäitäsi vasten. Painat hampaasi kiinni reiteeni kiihdyttäen tahtiasi ja minä siirrän omat sormeni palleillesi ja hieron niitä työntöjesi lomassa. Kehoni alkaa vapista uuden orgasmin saapuessa ja onneksi sinunkin kehosi vavahtelee siten että pian purkautuisit suoleeni täyttäen sen spermallasi. Muutama villi työntö vielä ja karjahdat purressasi jalkaani niin että minua sattuu. Laukeat. Avaat silmäsi ja katsot minua silmiin. Katsot kehoani jonka olet purrut vereslihalle, sinertävän violetti yläruumiini saa sinulta vielä yhden huomion. Suutelet rintakehääni kerran ja painat pääsi rintojani vasten ja suljet silmäsi taas. Tiedän etten kauaa enää saattaisi hengittää saunamme tulista ilmaa mutta en pysty rikkomaan tätä hetkeämme. Kuiskaan hiljaa että Rakastan Sinua. Suljen omat silmäni ja olen onnellinen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute