Herkku-puhelin
Kotiopetusta
Boy Wonder

Kädet hikoillen ja täristen soitan ovikelloasi. Emme ole tunteneet vielä kauaa, ja olethan muutenkin minua pari vuotta vanhempi ja selvästi kokeneempi. Tulet avaamaan oven päälläsi ihanan seksikkäät pitsiset alushousut ja täydellisen kokoisia rintojasi korostavat rintaliivit. Hymyilet aivan uskomattoman suloisesti ja kiihottavasti ja pyydät tulemaan peremmälle. Ehdin saada hädin tuskin kengät jalasta kun työnnät minut vasten seinää ja alat suutelemaan kiihkeästi. Menen hieman hämilleni, mutta toivuttuani olet jo riisumassa vaatteitani. “Mä haluan opettaa sulle vähän juttuja”, sanot. Hyväilen pitkiä, lähes mustia hiuksiasi kun suutelet vatsaani ja alat riisumaan housujani. Kaluni seisoo jo aivan jäykkänä kalsareissa. Alat hyväilemään sitä ja hivutat kalsarini hiljalleen pois. “Ohoh, ollaanpas sitä jäykkänä”, sanot hiukan virnistäen. En saa vieläkään sanaa suustani. Otat kullini suuhusi ja huokaisen mielihyvästä. Nuolaiset kuitenkin vain pari kertaa ja lopetat heti. “Myöhemmin”, vastaat kysyvään ilmeeseeni.

Menet makuuhuoneeseen ja seuraan perässäsi ihaillen ihanasti keikkuvaa persettäsi jota pakaroita myötäilevät pikkuhousut vielä peittävät. “Nyt on mun vuoroni riisua sut”, saan vihdoinkin sanotuksi. Painaudun kiinni selkääsi ja päästät pienen huokauksen kun jäykkä kaluni koskettaa sinua takaa päin. Alan suudella kaulaasi ja hiuksiasi. Tunnustelen rintojasi rintaliivien läpi, ja hyväilen kovettuneita nännejäsi samalla hieroen sinua takaapäin kalullani. Hengityksesi alkaa kiihtyä, olet selvästi kiihottunut. Otan rintaliivisi pois ja alan hyväilemään rintojasi. Toinen käteni alkaa siirtyä alaspäin kohti jalkoväliäsi. Sivelen pikkuhousujesi etumusta, joka on aivan märkä. Työnnän käteni housujesi sisään, jolloin voihkaiset hieman. Hieron toisella kädelläni pilluasi ja toisella rintojasi kun samalla hierot persettäsi kulliani vasten. Lopulta kumarrun polvilleni ja alan riisumaan pikkuhousujasi. Pyllistät samalla todella seksikkäästi. Olet nyt aivan alasti, ja hyväilen sinua hetken joka puolelta.

Yhtäkkiä otat jotain hyllyltä ja pyydät istumaan. Laitat minut istumaan viereiselle tuolille, ja yllätyksekseni laitat minut käsiraudoilla kiinni tuolin takana olevaan pöydänjalkaan. “Sanoinhan että haluan opettaa sulle jotain”, sanot. “Mä haluan että sä katot mun tyydyttävän itseni tossa sängyllä ja ottavan opiksesi. Saat kokeilla sitten itsekin”. Menet sängylle makaamaan jalat levällään ja alat hyväilemään itseäsi. Aloitat sivelemällä häpyhuuliasi ja klitoristasi katsoen minua samalla seksikkäästi silmiin. Toisella kädelläsi hyväilet rintojasi ja nännejäsi. Hetken päästä alat huokailemaan yhä kiihkeämmin. Työnnät ensin yhden sormen sisääsi ja kohta toisenkin. Kuulen selvästi kuinka märkä pillusi litisee. Siirrät toisen kätesi klitoriksellesi ja alat koventaa tahtia. “Aaah, aaaahhhh, mä tuun kohtaaaaahhh”, vaikeroit. Lopulta saat uskomattoman orgasmin ja näen kuinka värähtelet sen voimasta. Kullini seisoo jo uskomattomassa tanassa, mutta käteni ovat edelleen sidotut.

Siirryt luokseni ja avaat käsiraudat. “Toi oli niin hyvä orkku että haluan toisenkin. Tällä kertaa on sun vuoro. Katotaan opitko mitään.” Menet taas sängylle makaamaan ja vedät minut päällesi. Alan suudella sinua kiihkeästi suulle, kaulalle, rinnoille, edeten alaspäin. Suudellessani häpykumpuasi alat jälleen voihkimaan kiihotuksesta. Kiusoittelen sinua ensin nuolemalla aluksi sisäreisiäsi ja nivusiasi, mutta lopulta siirryn posliiniksi ajellulle pimpillesi. Nuolen aivan märkää vakoasi koko pituudelta ja vaikeroiden pyydät lisää. Siirryn klitoriksellesi ja työnnän sormeni pilluusi. “Lisää, lisää”, huokaiset, ja työnnän sisääsi toisenkin sormen. Olet aivan kiimassa ja nuolen nesteitäsi todella ahnaasti. Siirryn suutelemaan sinua jälleen rinnoille ja suulle, sormieni tehdessä edelleen töitään pillussasi. Olet jo lähellä orgasmia ja katson sinua silmiin aivan lähietäisyydeltä samalla kuunnellen kiihottavaa voihkinaasi. Yhtäkkiä tartut kaluuni ja alat runkata sitä yhtä kiivaasti kuin minä sinua. Saat valtavan orgasmin, ja tunnen kuinka pillusi sykkii sormieni ympärillä. Samalla tulen minäkin, en enää kestä taitavaa runkkaustasi, vaan tulen vatsallesi ja rinnoillesi. Makaamme hetken aikaa päällekkäin huohottaen ja toisiamme suudellen. “Sähän osaat jo vaikka mitä”, sanot, ja virnistän takaisin.

“Noin taitava poika ansaitsee palkinnon”, sanot vetäen minut taas istumaan tuolille ja pistäen käsiraudat takaisin käsiini. Alat nuolemaan kaluani, eikä aikaakaan kun se on jälleen tanassa. Hyväilet samalla kiveksiäni, ja meinaan jo melkein tulla uudestaan, mutta vetäydyt juuri oikealla hetkellä. Seisot hetken edessäni kiusoitellen ja saan hetken ihailla sinua. Sitten tulet istumaan hajareisin syliini ja ohjaat kaluni kiimasta sykkivään pilluusi. Voi kuinka lämpimältä ja hyvältä se tuntuukaan. Työnnät itsesi aivan minuun kiinni, siten että naamani on rintojesi välissä. Alat pikkuhiljaa keinuttaa lantiotasi sylissäni. Katsot minua silmiin ja voihkit samalla kiimaisesti. Alat kiihdyttää tahtia ja märkä litinä kuuluu selkeästi, vaikka molemmat voihkimme todella äänekkäästi. “Oih, ooiiihhh, aaaahhhh, tuu mun sisääni”, vaikerrat, ja minähän teen työtä käskettyä. Saan mielettömän orgasmin ja lastini purkautuu sisääsi valtavalla voimalla. Tunnet sen ja saat samalla itsekin, täristen orgasmin voimasta sylissäni. “Sähän olet ihan luonnonlahjakkuus”, sanot. “Kyllä se johtuu enemmänkin siitä että mulla on noin hyvä opettaja”, vastaan virnistäen. Hymyilet takaisin ja onnistut taas näyttämään uskomattoman söpöltä.

Tämä oli ensimmäinen tarinani. Lähettäkää palautetta niin saatan kirjoittaa jatkossakin ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute