Herkku-puhelin
Seksiä ilman sanoja
shimura

Tämän tarinan piti toteutua, kahden tuntemattoman kohdata ja toteuttaa....

Ehkä vielä joskus "tapaamme"...

Naisena, joka tiesin mitä tahdoin alkoivat ravintola iltojen tuttavuudet ahdistaa. Samat lupaukset ja tunnustukset ... en minä niitä kaivannut vaan yksinkertaisesti hyvää seksiä ilman mitään sitoumuksia, ilman pahaa oloa. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta lähes mahdotonta..

Sitten tutustuin sinuun.. tuntemattomaan, se alkoi viestistä jonka oli tarkoitus saavuttaa aivan joku muu. Siihen vastasit ja siitä se lähti. Kului kuukausia vaiko menikö siinä vuosi? Rakensimme tarinan, fantasian jonka tahdoimme toteuttaa.

Sytytin silkkinen kimono ylläni kynttilöitä huoneeseen. Avasin ikkunan, josta kantautuva liikenteen melu herätti minut ajatuksistani. Ei enää ollut, kuin hetki kun sinun piti saapuvan. Olimme sopineet ettemme sano sanaakaan toisillemme, toteutamme pikku fantasiamme kuin näytelmän jonka käsikirjoituksen olemme yhdessä laatineet ja kumpikin omassa halussaan harjoitellut.

Istun sängyn reunalla kuullessani oven avautuvan. Huoneen hämärässä erotan sinut .. Saavun luoksesi, riisun takkisi ja tartun käteesi. Tönäisen sinut istumaan sängyn reunalle ja alan riisuua kimonoa yltäni samalla tanssien, hyväillen.. Esittelen rohkeasti itseäni sinulle, tarjoan vartaloani. Lanteitani keikuttaen pysähdyn samettisessa korsetissani eteesi, nautin katseestasi siitä paistavasta kiihkosta. Löydät taskustasi veitsen jolla leikkaat pikkuhousuni rikki samalla riisuen ne pois.

Kaadan sinut selällesi sängylle nojautuen päällesi. Hyväilen sormillani kasvojasi, näykin huuliasi... kaulaasi.

Avaan solmiosi ja nappi napilta avaan paitasi samalla nuollen rintaasi, näykkien kovettuneita nännejäsi.

Riisun paitasi ja sidon kätesi ranteistaan solmiollasi sängyn päätyyn kiinni. Nyt olet minun.

Istahdan lanteittesi päälle ja tunnen kuinka kalusi painaa kovana takamustani, hieron itseäni sitä vasten.

Hyväillen rintojani korsetin päältä ja samalla hieron märkää vakoani kiihottuen enemmän ja enemmän nähdessäni sinun tyydyttämättömän halusi.

Laskeudun alemmas ja näykin kohoutumaa housujesi päältä. Avaan vetoketjun ja etsin ihanan kyrpäsi, se sujahtaa esiin vetoketjun välistä niin halukkaana.

Hitaasti suukotellen kyrpääsi ja hieroen pallejasi tyydytän sinua. Riisun housusi pois ja tartun pakaroihisi upottaen kynteni niihin. Avaan reisiäsi ja imaisen kyrpäsi suuhuni samalla puristellen pakaroitasi. Tunnen ihanan sykkeen suussani ja tunnen kuinka sperma alkaa valua suuhuni. Nielen ja nautin mausta...

Nousen antamaan sinulle suudelman ja saat maistaa itseäsi. Asetan itseni viereesi asentoon jossa näet minut esteettä. Puristelen rintojani, hivelen pilluani kunnes tunnen orgasmin lähestyvän.. siihen minun täytyy lopettaa vaikka koko vartaloni huutaa sitä viimeistä hipaisua. Kyrpäsi värähtelee kiihottuessasi katselemisestani ja nousen päällesi selkä sinuun päin. Tartun kyrpääsi ja se sujahtaa vaivattomasti märkään vakooni. Aloitan ratsastuksen ihanalla elimelläsi kunnes tunnen säkenöivän tunteen sisälläni.. ihana orgasmini. Yhä kiihkeämmin jatkan nousua ja laskua kyrpäsi päällä kunnes laukeat räjähdysmäisesti sisääni. Nousen ylös ja tunnen kuinka ihana lämmin spermasi valuu hitaasti ulos vaostani. Työnnän sormeni sisääni ja kastan sen spermallasi. Hyväilen kostealla sormellani huuliasi ja suutelen sinua. Avaan ranteitasi sitoneen solmiosi.

Tartut solmioosi ja ranteisiini. Sidot ranteeni ja nyt on sinun vuorosi... tehdä minulle hyvää.

(tarinamme ei pääty tähän)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute