Herkku-puhelin
Vappupano
RD

Olin viettämässä opiskelijavappua vieraalla yliopistopaikkakunnalla jossa vappua perinteisesti vietetään hieman normaaliakin yliopistopaikkakunnan vappua pidempään. Pari päivää oli tullut humalassa haalarit päällä pyörittyä erilaisissa juhlissa kunnes tapahtui tämä mistä ajattelin teille kertoa.

Istuin kavereitteni kanssa opiskelija-asuntojen nuotiolla. Kello alkoi olla varmaan jotain keskiyön seutuvilla, vaikka ajan taju olikin muutaman päivän juhlimisen takia hieman sekaisin. Jossain vaiheessa tajusin käyväni silmäpeliä vastapäätä istuvan mustiin haalareihin pukeutuneen tytön kanssa. Minulla oli joku hämärä mielikuva että olin jutellut tuon tytön kanssa viime päivien aikana jossain juhlissa. Ei vaan voinut olla varma.

Aikansa nuotiolla istuttuaan tyttö nousi ja lähti kohti erään talon rappukäytävää. Se sattui olemaan sama rappu missä asui kaverini jonka luona olin yötä. Kulautin viinipönttöni jämät kurkusta alas ja sanoin nopeasti kaverilleni että käyn kämpällä täyttämässä pulloni. Sain häneltä avaimet ja syöksyin tytön perään. Pääsin sisään samalla oven aukaisulla tytön kanssa ja kävellessämme rappusia ylös kolmanteen kerrokseen missä kaverini soluasunto oli, selvisi että tyttö asui samassa kerroksessa. Tyttö tuntui olevan ihan mukavassa nousuhumalassa, ihan niin kuin minäkin ja jäimme kolmannen kerroksen tasanteelle höpisemään humalaisia juttujamme.

Tytön piti kuitenkin käydä asunnossaan ja sattumalta hänenkin oli tarkoitus täydentää juomavarastoaan. Hän avasi oven ja pyysi minut sisään, ja minähän tietysti seurasin tyttöä. Istahdin keittiön penkille kun tyttö alkoi täyttämään Mehukatti-pönttöään kotiviinillä. Ja sitten tyttö istahti minun viereeni samalle penkille. Painautuen tiukasti minua vasten.

Tytöllä oli ihan söpöt kasvot ja pitkä ruskea tukka ponnarilla. Vartalosta ei haalareiden takia osannut vielä oikein sanoa mitään. Haalarit pystyvät parhaimmillaan ja pahimmillaan peittämään vartalon muodot. Rohkaistuin ja kiersin käteni tytön vyötärölle jolloin hän painautui vielä tiukemmin minua vasten. Liukkaan haalarin liike omaani vasten tuntui hyvältä. Tyttö käänsi kasvonsa minua kohti ja katsoin tilaisuuteni koittaneen. Suutelin varovasti tytön huulia. Hän selvästi vastasi suudelmaani josta tuli pitkä ja nautinnollinen. Hän kääntyi minua kohti, tarttui minua niskasta ja jatkoi kiihkeää suudelmaamme. Tämä tuntui niin hyvältä että kaluni alkoi osoittaa elämän merkkejä.

Tyttö sanoi yllättäen, "panettaa, nussitaanko?", johon en mitenkään voinut vastata kieltävästi. Siirryimme tytön huoneeseen ja halasimme suudellen vielä haalarit päällä. Tempaisin kuitenkin itseni irti ja aloin repimään haalareitani pois päältä ja tyttö seurasi esimerkkiäni. Pian olimme molemmat alasti ja totesin tytön vartalon olevan ihan mukiin menevä. Kyllä tuota panisi selvin päinkin.

Tyttö kävi sängylle selälleen ja minä tulin hänen päälleen suudellen hänen rintojaan. Käteni hakeutui reisien väliin josta hivutin kättäni ylöspäin kohti karvakumpua. Karvoitusta oli selkeästi siistitty ja pillu oli jo kostunut. Hän sanoi kuitenkin että "olen jo ihan valmis, anna vaan nyt sitä kyrpää". Sattumalta kyrpänikin oli jo ihan valmis panohommiin. Tyttö nousi sängyltä ja kaivoi haalariensa taskusta kortsun jonka oli saanut ystävällisen ylioppilaskunnan ansiosta. Samanlaisen vekottimen olin itsekin kerännyt talteen. Istuin sängylle kun tyttö alkoi viritteämään kortsua kaluni päälle. Operaatiossa kävi kuitenkin onnettomasti, tytön kynnen raapaistua kortsuun reiän. Onneksi minulla oli kuitenkin vastaava kortsu jonka rullaaminen kaluni päälle onnistui paremmin.

Tyttö kävi taas selälleen sängylle ja minä nousin hänen päälleen. Tyttö ohjasi kaluni pillun huulille ja minä työnsin varovasti ja vaivatta kyrpäni sisään ja pohjaan asti. Pillu tuntui mukavan liukkaalta ja tiukalta ja aloitin vauhdikkaan naimisen. Suutelin tytön rintoja ja tyttö huohotti ja nosti lantiotaan työntöjäni vasten.

Yhtäkkiä kuulin omituisen äänen ja arvasin mitä oli tapahtunut. Vedin kaluani ulos tytön pillusta ja kurkistin kullini suuntaan. Kortsu oli revennyt. Ei nyt oikein meinannut panohommat onnistua. Vedin kyrpäni kokonaan ulos ja kerroin tytölle mitä oli tapahtunut. Muitta mutkitta tyttö sanoi että "no ei mahda mitään, sitten panet mua perseeseen."

Tyttö kaivoi laatikosta ihan oikean liukuvoiteen. Ei tainnut olla ensimmäistä kertaa ryhtymässä anaalihommiin. Hän levitti voidetta kalulleni vedellen esinahkaa pari kertaa viekoittelevasti ja lisäsi liukastetta myös peppureiälleen. Hän kävi polvilleen sängylleen nostaen pyöreän peppunsa houkuttelevasti tyrkylle.

"Varovasti sitten sisään". Tähtäsin kullini tytön peppureiälle ja aloin varovasti työntämään kyrpääni tuohon tiukkaan ryppyreikään. Lopulta terska nuljahti sisään ja tyttö ulvaisi. Kysyin että onko kaikki kunnossa ja hän vastasi että "joo, anna mennä vaan." Työnsin kyrpäni hitaasti pohjaan asti ja mietin että on se kummallista, tässä sitä vaan tyttö jonka nimeä en edes muista tarjoaa minulle persettään "ensi treffeillä".

Perse tuntui mukavan tiukalta ja tartuin kiinni tytön pakaroista. Aloin jyystämään hitaasti edes takaisin. Tyttö huohotti ja ulisi äänekkäästi ja pyysi lisää vauhtia. Melkoinen tapaus. Aloin kiihdyttämään tahtia. Liukuvoide tuntui toimivan hyvin ja kullini syöksyi suolessa vaivattomasti. Tyttö työnsi persettään minulle ja lantioni läiski tytön pakaroita vasten. Pakarat hytkyivät mukavasti ja peppu puristi kaluani uhkaavan tiukasti.

En kestäisi enää kovin kauaa joten aloitin tiukan loppukirin. Otin tytön vyötäröistä kiinni ja vedin ja työnsin niin nopeasti kuin pystyin. Tyttö ulisi, ähkyi ja murisi, hiki valui ja huohotin. Lopulta tuntui että enää ei mahda mitään. Painoin itseni tytön persettä vasten ja kullini alkoi syöksemään kuumaa spermalastiaan syvälle tytön perseeseen. Karjaisin nautinnosta kun kullini sykki toisen kerran, kolmannen kerran, neljännen kerran ja lopulta sekosin täysin orgasmin voimasta.

Kun aloin taas tajua jotain ympäröivästä maailmasta tajusin makaavani tytön päällä kyrpäni edelleen tytön perseessä. Suutelin tytön kaulaa ja tyttö käänsi kasvonsa minua kohti. Suutelimme kunnes nousin ylös ja katsoin tytön perseestä sängylle valuvaa spermavanaa.

Jäin tytön luokse yöksi ja otimme aamulla vielä toiset krapulaiset anaalipanot. Kännykässä oli monta vastaamatonta puhelua ja tekstiviestiä. Kaverini ei ollut päässyt kotiinsa nukkumaan koska avaimet olivat minulla.

Vapun jälkeen lähdin takaisin kotipaikkakunnalleni, enkä vieläkään tiedä tämän tytön nimeä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute