Herkku-puhelin
Glada Wappen
Anne95Dee

Joulu juhlista jaloin, vappuna kontataan. Tai niinhän se on ollut menneinä vuosina. Perinteen mukaan oli tänäkin vuonna varauduttu vuokraamalla yhteinen kokoustila saunoineen kaveriporukalle, ja kokoonnuttiin jälleen kerran samoin naamoin juhlimaan Suomalasta Työtä. Ne kenellä sitä oli. Työttömiä ja ikuisia opiskelijoita on kuitenkin suurin osa porukasta. ; )

Edellisvuosista oppineena juhlatoimikunta eli minä ja pari muuta oli liikkeessä jo hyvissä ajoin ennen sovittua kellonlyömää hankkimassa viimeiset tarvikkeet, kuten kaikenmoiset serpentiinit ja pakolliset ilmapallot. Toimikunnan miespuolinen osasto jalkautui ravitsemusliikkeisiin (=Alko), ja kilisevin muovikassein varustautuneena tapahtui siirtymä juhla-alueelle jota sitten alettiin sisustaa vapputunnelmaan. Poikien viritellessä saunaa ja tyttöjen laitellessa ruokatarpeita esille jäi minun tehtäväkseni heitellä serpentiinit koristeiksi (miksi aina lyhyin kaikista saa kaikki paskahommat joissa joutuu kurkottelemaan ja kiipeilemään tuoleilla) sekä puhallella ilmapalloja ("no kun sulla on isoimmat keuhkot … naurua”). Miksi en koskaan tajua ostaa ilmapallopumppua? Valmista kuitenkin tuli, ja siirryin nurkassa olevan takan viereen linnoittautumaan iltaa varten. Puita ei ollut, vaikka hormi muuten olisikin toiminut, mikä sinällään oli ehkä hyvästä – tuli ja juopuneet uutta teinikauttaan elävät kolmekymppiset ei liene hyvä yhdistelmä, mutta oli siitä se etu että uskalsi polttaa sisällä kunhan muisti avata hormin pellit ja istua takan vieressä.

Hiljalleen alkoi juhlakansa valua paikalle, jotkut hiukan enemmän valmistautuneena kuin toiset. Itsekin olin taas kaivanut kiristäen ja uhkaillen ja lahjoen veljeltäni haalarit lainaan, vaikka omista opiskeluista on jo jokunen tovi vierähtänytkin. Vappuna nyt vaan kuuluu olla haalarit. Tunnetusti Mustanaamiohan liikkuu kansan parissa kuin kuka tahansa. ; )

Haalareitten alle olin sonnustautunut mustaan verkkobodyyn, joskin iltaista baariinjalkautumista varten mukana oli vaihtovaatetta farkkujen ja poolopaidan muodossa. Mustat rintsikat näkyivät verkon läpi kaikelle kansalle, mutta haalarit olivat muuten yllä, joten kun hiukan avasi haalareiden vetoketjua oli tulos kiitettävän tuhma ja vihjaileva.

Kun sitten kaikkien todettiin olevan paikalla, oli ohjelmassa enää yksi muodollisuus: siivousryhmän epäkiitollinen valinta. Pitkää tikkua vetämällä ryhmä saatiin kasaan, ja niinhän siinä kävi, että sinnehän minäkin jouduin. Eipä tarvitsisi vaatteita vaihtaa. Baarin jälkeen ei juuri riittäisi kuntoa enää palata siivoilemaan jälkiämme, joten muiden mennessä olisi jäätävä paikalle ja toivottava että ehtisi ajoissa mukaan.

Ilta sujui mukavasti kavereiden seurassa, ja alkoholia väärinkäytettiin huomattavissa määrin. Osa oli kuitenkin viisastunut, ja kohtuus näytti olevan sisäistetty asia. Sauna oli miellyttävä vaikka pieni olikin, ja mukavasti yhteydessä itse ”kokoustilaan” joten kun eteisen ovi jätettiin auki sai saunavuorokin olla jutuissa mukana silloin kun ei löylyssä istunut. Ja kuten aikaisempinakin vuosina, saunominen oli toisaalta kiusallista tuntiessani useaan otteeseen useita silmäpareja liimaantuneena tisseihini, mutta kuitenkin samalla kiihottavaa ja pienessä laitamyötäisessä ihan hauskaa sekin. Toisaalta on hupaisaa katsella kundien vaivaantunutta oloa niiden yrittäessä kohdistaa katsettaan jonnekin missä ne eivät hyökkää silmiin. Myönnän että omakin katseeni viipyi kyllä useampaankin otteeseen miespuolisten kollegojen vyötärön alapuolella. Saunomisten jälkeen seurasi ruokapuoli, ja sen jälkeen kun astiat oli pohjia myöten tyhjennetty perunasalaateistaan ja nakeistaan alkoi olla jo sen verran myöhä että anniskelulaitokset avasivat ovensa huuruiselle vappukansalle.

Remuryhmän sitten hajaantuessa baariin piti innokkaimpia jo herätellä jotta pääsisivät mukaan.

Siivousryhmä jäi pällistelemään sekasortoa muiden hävittyä rientoihinsa. Minä ja kolme kundia, joista oikeastaan vain kaksi, Jouni ja Make, oli siivoamassa ja kolmas jäi solidaarisuuden eleenä kavereitaan kohtaan. Tosin hänen kansallisluottamuksensa oli sillä hetkellä sitä luokkaa, ettei häntä varmaan mihinkään sisään olisi huolittukaan.

Siivous oli kuitenkin tällä kertaa odotettua helpompaa, ja pullonpohjia tyhjennellessä homma sujui aika rattoisasti. Meno yltyi melko riehakkaaksi, ja jossain vaiheessa nauha pätkäisi. Kun sitten taas tajusin asioista jotain, havaitsin, että tyhjiä pulloja keräsi muovisäkkiin kundi asunaan pelkkä kravatti ja vappunenä, toinen sukka perintökaluissaan ja pipo päässä sekä minä pelkkää serpentiiniä kaulassa roikkuen. Neljäs apurimme oli autuaasti unten mailla eteisen matolla kuorsaten äänekkäästi. Sammuneelle oli tietenkin tradition vaatimana piirustettu kirkkoveneitä ja muita sensukuisia olioita pitkin naamaa ja puettu kengät vääriin jalkoihin sekä käännetty takki väärinpäin päälle. Peilistä huomasin omassakin otsassani lukevan mustalla piirretyn tekstin ”HORO”. Onneksi oli kuitenkin kajalia joka lähti pois, eikä tussi niin kuin yleensä.

Enää ei edes kehdannut hävetä alastomuuttaan tajutessaan asiat, sillä oli kuitenkin jo melkoisen aikaa pyöritty alasti heitellen jätteitä roskiin. Jatkettiin siis loppuun asti syntymäasussa vappukoristein. Viimein kaikki saatiin järjestykseen, ja päästiin silmäämään loppusaldoa. Jäljelle jäi paketti sienisalaattia, muutama karjalanpiirakka ja makkarapaketti, sekä puolikas Koskenkorva ja muutama oluttölkki. Aikamme tuumailtuamme todettiin, ettei mihinkään kannata enää mennä, joten kun kerran seuraavaan puoleenpäivään asti oli aikaa olla, niin yöpyisimme paikan päällä. Ruuat ja viinakset pantiin tarjolle ja lähdettiin uudemman kerran saunaan.

Pesutapahtuman jälkeen istuttiin saunan eteisessä joka oli kivan kodikas. Paneloitu seinä, kulmasohva ja neliskanttinen sohvapöytä. Kundit istuivat pyyhkeet tiukasti vyötäisillään, mutta viinapiru oli Anneen jo sen verran iskenyt, että lojuin sohvassa rohkeasti ilman rihman kiertämää ja poltin kielloista huolimatta röökiä.

- Älkää mua ujostelko, kyllä Rajamäen likka on ennenkin kyrvän nähnyt pystyssä!

Nauru täytti pienen huoneen, mutta pian pyyhkeet lensivät syrjään ja humala teki tehtävänsä kaikille kolmelle.

- No, näyttäskö Rajamäen likka pojille vittua noin niinkun vastalahjaks?

- Vai pillun pojat haluu nähdä … kattokaa sitten …

Nojasin taaksepäin sohvassa ja nostin jalat sohvalle, reidet levällään. Kundeille tarjoutui hyvä näköala ajeltuun jalkoväliini. Levitin huulia sormilla ja katsoin alta kulmien kundeihin.

- No, onko mieluinen?

Molemmat myöntelivät epäselvästi ja Jounin elin oli jo uljaasti pystyssä kohti kattoa sojottaen.

Make, melkoisesti suuremman aisan päässä oli vasta puolitangossa. Yhä huulia levittäen painoin hitaasti keskisormea sisääni. Hetken hyväilyn jälkeen kuumotus levisi jalkoväliini, ja nesteeni lähtivät liikkeelle. Sormeni pääsi vaivatta liukumaan kosteaan reikään.

- Pojat näyttää ihan siltä että panettaisi.

Lisää epämääräistä nyökyttelyä ja mutinaa.

- Pyytäkää nätisti, sammalsin ja imin sormeani ja ristin jalat.

- Jumalauta, eikä kumeja mukana …

- Ei maailma niihin kaadu … mä syön pillereitä … kyl mä teidät tunnen sen verran että tiedän mistä tulla ampumaan jos teistä jonkun taudin saa.

- No, jos kerran oot sitä mieltä …

- En, kun lämpimikseni höpötän … nyt nussitaan!!

Jouni istahti viereeni sohvaan ja Make istui pöydälle eteeni. Jouni tarttui rintoihini hiukan epäröiden, mutta tuntiessaan kovat nännit sormissaan rohkaistui ja leipoi niitä kohta ammattilaisen ottein. Make tarrasi lujasti hiuksiini ja veti minua itseään kohti.

- Vai nussitaan … no, ota huora kyrpä suuhun!

Nousin kontilleni sohvalle, ja Maken ohjaamana suuri paisuva elin liukui suuhuni. Jouni veti käteni selän taakse ja piteli niistä samalla kun toisella kädellä alkoi kiusata ajeltua, märkää ja turvonnutta pilluani. Make piteli minua kaksin käsin päästä kiinni ja upotti kookkaan kankensa kurkkuuni.

- Ota kaikki … kurkkuun asti!

Huuleni osuivat karvoitukseen, ja näykkäisin kalun juurta hampaillani. Make murahti yläpuolellani ja piteli minua paikoillaan. Puuskutin sieraimet levällään ja tunsin miten kuola täytti suuni. Suuri kalu kurkussani paisui täyteen mittaansa ja Make alkoi naida suuhuni. Sormet pillussani alkoivat tuntua kielletyn hyvältä, ja kohta huoneen täytti kuolainen litinä ja kurkustani pakenevat inahdukset. Välillä Make veti kalunsa ulos suustani ja valtava kuolarihma valui sen perässä sohvapöydän mustalle pleksipinnalle. Muutaman kerran jälkeen Make halusi jo tositoimiin. Hän istui sohvaan ja nosti minut syliinsä. Naukaisin kun suuri kova mulkku pakotti pilluni levälleen, mutta koostaan huolimatta liukui sisään hyvin rasvattuun kolooni. Maken aloittaessa syvät työnnöt oli Jounin vuoro tarjota kyrpäänsä imettäväksi. Pienempää kalua oli helpompi upottaa juurta myöten suuhun, ja Jounikin selvästi nautti tilanteesta. Ei tainnut olla kotona tyttöä joka ottaisi samalla lailla suuhun. Kauaa ei Make jaksanut samaa asentoa, kun hän jo nosti minut satulasta ja painoi selälleni pöydälle. Kuolasta limainen pleksi tuntui inhottavalta ensiksi, mutta pian siihen tottui. Pääni roikkui reunan yli, ja Make yllytti Jounia naimaan suuhuni.

Suostuin, koska Jounin aseistus oli sitä kokoa ettei hän saisi tungettua sitä liian syvälle tässäkään asennossa. Minulla on ennestään huonompia kokemuksia ottaessa isoa kalua kurkkuun tuossa asennossa, joten jos tilanne olisi ollut toinen, olisin voinut pistää vastaankin. Make nosti jalkani ylös, ja Jouni tarttui sääriini taivuttaen jalkani niin levälleen kuin vain sai, samalla painaen kalunsa syvälle nieluuni. Make painoi ensin turpean terskan sisääni, ja sitten survaisi rajusti koko mitalta pohjaan asti. Alkoi raju nussiminen joka olisi varmasti kuulunut ulos asti, jos ei oltaisi oltu kaksi kerrosta maan alla. Kauaa ei Jouni enää kestänyt katsella kun Maken paksu ja suonikas sonninkyrpä painui pilluuni tissieni hyllyessä puolelta toiselle. Syvän karjahduksen saattelemana Jouni purki paineensa naamalleni. Tai siihen hän yritti, mutta Maken rajussa käsittelyssä heittelehdin puolelta toiselle sen verran että iso osa roiskui pitkin pöytää. Se osa mikä osui, ryöppysi tisseilleni ja valui siitä pitkin mahaa ja kylkiä. Pöytä alkoi tuntua limaiselta selkäni alla. Hien ja sperman haju alkoi tunkea nenään.

Make lopetti, ja kiepautti minut ympäri.

- Älä lopeta … mä haluun … lisäää ….

- Saamas pitää! Levitä pakaroita!

Tein työtä käskettyä, ja Make painoi minut kontilleni eteensä. Tunsin kovan kalun vasten anustani, johon se hitaasti alkoi upota sulkijalihaksen vastustelusta huolimatta. Huusin kivusta kun paksu kyrpä työntyi suoleeni, mutta pian rentouduin ja pilluni limoista kiiltelevä kulli alkoi aurata itseään syvemmälle sisääni.

- Runkkaa vittuasi …

Työnsin sormet sykkivään pilluuni, ja aloin runkata tahdissa suolessani kulkevan kullin kanssa. Tunsin paksun kalun välilihan läpi, ja samalla tunsin miten loppu alkoi häämöttää.

- Jatka … syvemmälle … Anne saa … tulee … kohta!!!!

- Tule vaan lutka! Tule niin että tuntuu!

- Joo … anna … HHHHHHHH ….

- Huuda!

- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

- Sano kun sulta tulee! Make murisi korvaani upottaessaan suonikkaan halon juurta myöten kuumaan suoleeni. Äänestä oletin että hänkin oli lähellä.

- Joo … jaksa … vielä … ihan kohta … Anne saa … Anne sa.. AAAAAAAAAAAAAA

- Huuda ”Anne tulee” kun saat!

- Jooooo OOOOOO … anna mulle ….anna …. Mä haluun sun mällit suoleen …paina … kohtaaa …AAAAAAAHHHH

Make painoi toisella kämmenellä rajusti ristiselästäni ja toisella vetäisi lujasti hiuksista taaksepäin. Taivuin kaarelle ja samassa laukesin keskisormi ja nimetön rystysiä myöten pillussani. Korahdin kaulani taipuessa ja koko ruumiini vavahteli.

- ANNE TULEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

- Hyvä tyttö!

Make vetäisi itsensä ulos suolestani ja pakotti kalunsa suuhuni.

- Maista persettäsi! Ime mällit suuhun!

Lutkutin minkä pystyin. Haukoin henkeä ja silmissä kipinöi. Lopulta Make painoi minut selälleni ja runkkasi suurta paaluaan kasvojeni edessä kunnes palkitsi minut ryöpyllä kuumaa paksua spermaa jota roiskui kasvoilleni ja lensi kaaressa tisseilleni ja mahalleni. Jäimme kaikki kolme huohottamaan ja keräämään voimia. Hiki ja mälli haisi jo varmasti koko saliin. Suljin silmät ja yritin saada hengityksen tasaantumaan. Sitten tunsin miten joku tarttui reisiini ja levitti niitä. Jouni oli palannut ja näytti taas taisteluvalmiilta.

- Ei me nyt vielä lopeteta … kun kerran sanoit että nyt nussitaan, niin nyt saat niin että tuntuu!

Niin sitten meni se vappuyö naimisen merkeissä. Sain useamman kerran, ja kun vihdoin lopetettiin, oli joka reikä varmasti tyydytetty. Pesulla olisi pitänyt käydä mutten jaksanut. En jaksanut juuri muuta kuin kaivaa haalarin taskusta puhelimen ja asettaa herätyskellon aamuksi. Sitten uni jo veikin.

Aamulla herätessä oli tunne melkomoinen. Alasti, pikkukrapulassa sohvapöydällä maaten, yltäpäältä spermassa ja näkyipä sitä olevan melkoisesti levinneenä pöydälläkin. Kurkkuun sattui, mutta se lieni enemmän röökin syytä. Pillua ja persettä pakotti, joten yön urheilusuoritus pysyi kyllä tuoreessa muistissa. Mutta poikien avustuksella sain siistittyä sekä itseni että pöydän säälliseen kuntoon. Onneksi ei sentään nussittu sohvassa, siitä olisi ollut jo paljon hankalampi saada roiskeita pois. Olen kyllä aivan varma että pleksiinkin jäi jonkinlainen rasvatahra, mutta tuskinpa sentään. Kolmas tero joka oli sammunut eteiseen oli poissa kun hänen oloaan aamulla tarkastettiin, joten eiköhän kaikki ollut siis kunnossa. Oli kyllä jättänyt jälkeensä lapun jossa ilmaisi mielipiteensä meistä hyvin alatyylisin sanoin. Lisäksi oli kehotus nussia jossain muualla kuin yleisissä tiloissa ihmisten nähden ja kuullen. Viimeiset silaukset ja vaatteiden oikominen, ja alettiin olla valmiina poistumaan. Poikettiin vielä aamukahvilla läheisellä huoltamolla kunhan pystyin kävelemään siihen malliin ettei kaikille ollut heti selvää mitä minulle oli tehty edellisyö, ja suunnistettiin kukin omiin koteihinsa omia teitään toteamalla ”ensi vuonna uusiksi”.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute