Herkku-puhelin
Naapuri
Pupunen

(Tämä tarina ei ole tosi, vain likaisen mieleni tuotosta)

Naapurissani, aivan seinän takana, asuu minua muutamaa vuotta vanhempi mies. Usein katselen miestä, kun tämä kävelee parkkipaikalla ohitseni tai istuu saunan jälkeen kerrostalomme grillikatoksen luona olutta juomassa pelkät farkut jalassaan.

Eräänä iltana satuimme rappukäytävään yhtä aikaa, mies oli jälleen tulossa saunasta, itse olin menossa varastoon. Miehellä ei ollut yllään muuta kuin farkut jalassaan ja kostea pyyhe hartioilla. Mies huomasi katseeni vaelluksen vartalollaan, väläytti seksikkään hymyn ja iski silmää.

Kun palasin varastosta ja pääsin ovelleni, mies avasi omansa ja kurkisti käytävään.

"Ei sulle maistuis Karjala? Mulle jäi viel pari pulloo eikä viitti yksin niitä juoda," hän sanoi. Kohautin olkiani ja sanoin tulevani viiden minuutin kuluttua. Mies nyökkäsi ja sulki ovensa.

Kiiruhdin siistimään itseäni, jo se, että mies oli aikaisemmin iskenyt silmäänsä katseilleni, sai minut kuumaksi. Vaihdoin kevyemmät vaatteet päälle, kenties tahallani hieman paljastavampaa, nappasin avaimet mukaani ja suljin asuntoni oven. Soitin miehen ovikelloa ja pian tämä tulikin avaamaan.

Mies oli edelleen yläkroppa paljaana, jalassa yhä tiukat, haalituneet farkut. Hän ohjasi minut olohuoneeseen ja toi olutpullon kummallekin. Istuimme sohvalla ja hörpimme juomaa, muttemme osanneet puhua mitään.

"Tota... sä et taida paljoo tossa pihalla viihtyä?" hän kysyi jonkin ajan kuluttua.

"Niin no, en mä vielä täältä kovin montaa ihmistä tunne, etten keksis syytä miks istuisin siellä," vastasin naurahtaessani. Mies nyökkäili hieman poissaolevana ja siirsi katseensa paljaalle säärelleni.

"Sä oot vasta ajellu sääres," hän sanoi yhtäkkiä.

"Mitä sitte?" kysyin hieman hölmistyneenä.

"Ei ku ajattelin vaa.."

"Mitä?"

"No... vaikka et oisko jostai muualtaki ajeltu..?" mies sanoi iskien taas silmäänsä. Naurahdin ja katsoin häntä viettelevästi.

"Voi ollaki.." kuiskasin.

Mies istui hieman lähemmäs ja laski olutpullonsa pöydälle, katseli säärtäni, joka lepäsi toisen polveni päällä ja laski kätensä sen päälle. Käsi liukui hitaasti ylemmäs, yli polven kohti reittä. Hameeni helma alkoi hiljalleen kasautua makkaraksi kohti lantiotani. Miehen käsi tavoitti nivustaipeeni ja huomasi, etten ollut laittanut pikkareita lainkaan.

"Jos siirryttäs jonnekin mukavampaa paikkaa," mies kuiskasi ja veti minut mukanaan makuuhuoneeseen.

Mies painoi yhtäkkiä huulensa omiani vasten ja suuteli kiihkeästi. Hänen kielensä alkoi tutkia suutani, hieroa kieltäni samalla, kun hänen kätensä puristelivat peppuani. Tunsin kohouman miehen farkuissa, se painautui alavatsaani vasten.

Hän työnsi minut sängylle ja kävi itse kyljelleen viereeni, jatkoi suutelemista ja antoi kätensä livahtaa valkoisen toppini alle, josta löysi rintani puristeltavakseen. Nännini olivat jo kiimasta kovat, niitä hän intoutui hieromaan. Kohta toppini olikin poissa ja toinen nännini miehen ahnaiden huulien välissä. Kieli härnäsi nänninpäätä, hengitykseni kävi raskaammaksi.

Painoin miehen selälleen lopulta ja aloin avata farkkujen nappeja. Siistitty karvoitus ilmestyi nappien alta, ja kohta ponnahti esiin tanassa seisova kulli. Ihastelin elintä jonkin aikaa vetäessäni farkut kokonaan miehen päältä.

Tartuin kullin juureen ja puristellen vartta aloin runkata miestä. Hän sulki silmänsä ja hymyillen huokaili. Lipaisin kullin kärkeen ilmestyneet kiimatipat ja otin terskan huulteni väliin. Kielellä kutitellen kärkeä jatkoin varren runkkaamista. Kohta kulli liukui syvemmälle suuhuni, puristin vartta huulillani liu'uttaen sitä edestakaisin suussani hieroessani miehen palleja. Imin ja nuolin ihanaa pamppua, nain sitä suullani kunnes mies pyysi minua lopettamaan. Kulli seisoi kovana, valmiina laukeamaan.

Mies painoi minut selälleni ja veti hameen yltäni. Hän levitti reisiäni ja ihasteli posliiniksi ajeltua naiseuttani. Hän painoi sormensa huulten väliin ja levitteli märkyyttäni klitorikselle asti. Sormi kiersi klittaa melko nopeassa tahdissa saaden minut tärisemään ja voihkimaan ääneen.

Yhtäkkiä mies nosti jalkojani ja siirtyi lähemmäs jalkoväliäni. Kulli kosketti häpyhuuliani, painautui niiden väliin ja hyväili klittaani. Hän nosti jalkani olkapäilleen ja työnsi kullinsa syvälle märkään, tiukkaan pilluuni. Parin voimakkaan työnnön jälkeen hän lopetti, antoi kalunsa olla syvällä sisälläni ja vaihtoi hieman asentoaan. Hän painoi käteni pääni yläpuolelle ja alkoi naida voimalla. Kulli liukui sisään ja ulos märässä vaossa, huoneessa kaikui kiimainen voihkintamme ja pillun litinä, mikä vain kiihotti enemmän. Nainti vain kiihtyi, kova kulli takoi pilluani uskomatonta vauhtia, kun kliimaksi lähestyi.

"Nussi mua... voi jumalauta, nai mua!" huusin. Kulli kovettui entisestään ja mies jännitti vartalonsa painaen lantiotaan omaani vasten. Hän nytkytti itseään minua vasten saaden lantion paineen hieromaan klitoristani. Orgasmi oli todella lähellä, mies nussi pilluani, takoi kyrpäänsä pohjaan saakka, kunnes ampui kuuman lastinsa sisääni. Samalla hetkellä laukesin itsekin, lypsäen lastin viimeiseen pisaraan saakka pilluni supistelulla.

Makasimme sängyssä jonkin aikaa, tasaten hengitystä. Kesti aikansa ennen kuin pystyin nousta ylös ja pukea vaatteet päälleni. Sanoin lähteväni, olihan jo aika myöhä. Mies nousi ja saattoi minut eteiseen. Hän veti minut itseään vasten ja suuteli kiihottavasti.

"Ku haluut lisää, soita vaan ovikelloa," hän sanoi iskien silmää. Hymyillen nyökkäsin. Astuessani rappukäytävään hän taputti peppuani hameen alta. Tulisin varmasti vielä toistekin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute