Herkku-puhelin
Eero ja Anita
Minna

Muistan sen kesän kuin eilisen… Olin 23 vuotta ja se kesä opetti minulle paljon. Aloitin seksuaalisen elämäni aika nuorena, mutta 20-vuotiaana kokeilunhaluni pääsi valloilleen. Sen aikaisen poikaystäväni kanssa kokeilimme sitomisleikkejä ja muita hiukan kinkejä juttuja perusseksin lisäksi. Tuona kesänä olin ollut sinkkuna jo useamman kuukauden ja aloin jo kyllästyä baarissa iskemiini tuhertajiin, joiden kanssa homma oli mitä oli paria hyvää kokemusta lukuun ottamatta. Minulla oli ollut vakio leikkikaveri, mutta homma alkoi tuntua tylsältä. Hänen ongelmansa oli että hän halusi tyydyttää minut, mutta seisokki lopahti aina asennonvaihdon välissä ja mikään perusjuttuja vaikeampi ei häntä kiinnostanut.

Eräänä päivänä lueskellessani uusinta pornolehteäni huomasin ilmoituksen joka sytytti sisäisen palon. Ilmoituksessa pariskunta etsi kolmattapyörää nuoresta naisesta, kokemusta ei vaadittu ja lelut kuuluivat kauppaan. Otin numeron ylös ja jätin vastaukseni heti. Seuraavana päivänä vastaajassani oli viesti. minulla oli tuuria. Pariskunta asui naapurikaupungissa, jonne matkaa tuli vain 100 kilometriä. Koska kiinnostus oli molemminpuolista otin tarjouksen vastaan innosta tai sanoisinko kiimasta uhkuen.

Vihdoin koitti päivä, jolloin tapaaminen oli sovittu. Olimme vaihtaneet sähköpostilla tietoja ja kuvia, tiesin etten joutuisi pettymään. Mies oli noin 40 vuotta, tumma ja hyvävartaloinen, mitä nyt pieni vatsan alku oli havaittavissa. Nainen vastaavasti oli 35-vuotias, vaalea ja hänellä oli kaunis vartalo, mutta itseeni verrattuna ikä näkyi jo. Matkustin paikanpäälle linja-autolla ja jo matkalla tunsin kosteiden alhaalla. Autossa ei lisäkseni ollut muita matkustajia ja niinpä uskalsin kaivaa matkakokoisen vibraattorini kassista. Hieroin kasvanutta klitoristani sauvan päällä kunne tunsin pakahtuvani. Hitaasti työnsin koko sauvan sisääni ja nautin värinästä, joku ulottui aina selkärankaani asti. Yhtä äkkiä linja-auto pysähtyi…! Kuljettaja nousi paikaltaan ja suuntasi auton takaosaan. Kuulin hänen puuhastelevan jotain, mutta en voinut kääntyä. sauva soitti sisälläni juuri oikein. Se oli upotettu juurta myöten kiimaiseen ja kosteaan pilluuni. Olin auton pysähdyttyä pikaisesti survonut sen sinne kokonaan ja vetänyt hameen reisieni peitoksi. Olin taivaassa…

Pian kuljettaja palasi hikisenä paikalleen, todeten kohdallani, että pian on päätepysäkin aika ja kuin ohimennen kysyi oliko joku minua vastassa. sain vaivoin sanottua että setäni odottaa minua. Mihin kuski vain, että olisin voinut viedä perille. On vaarallista liikkua yksin perjantai iltaisin, kun on noin syötävä. ”Palveluammattihan tämä on” hän sanoi ja iski silmää. Huomasin, että kuljettajalla oli liian pienet housut tai ne olivat kutistuneet keskustelumme aikana. Minun oli pakko välttää katsomasta häntä silmiin, kun kiima värisytti pilluani. Jos matkani tarkoitus olisi ollut joku muu olisin ottanut tarjouksen vastaan, mutta koska halusin säästää itseäni pariskunnalle, jätin tarjouksen sivuun.

Pian olimme perillä, mutta minulla oli ongelma. En saanut vibraattoria pois sisältäni. Olin aina ollut tiukka ja matka kokoinen sauvani oli sujahtanut syvälle. kouristelin orgasmin kuorissa yhä uudelleen ja uudelleen, mutta tyydytys jäi vajavaiseksi. Kävelin horjuvin askelin ovea kohti ja kuljettaja odotti silmät kiimasta kiiluen. Hän toivotti mukavaa viikonloppua, johon sanoin että huomisiltana sama matka takaisin päin, toivottavasti olet silloin kuljettajani taas.

Linja-autoaseman pihassa seisoi yksi mies, jonka tunnistin kuvan perusteella Eeroksi. Anitaa ei näkynyt missään. Eero tuli minua vastaan ja katsoi huolestuneena.

- Hei minä olen Eero. Sinä olet varmaankin Susanna?

- Joo, mukava tavata. Hymyilin vaivautuneena.

- Onko jäkin hätänä, Eero kysyi. Näytät siltä kuin haluaisit perua koko homman?!

- Ei, parkaisin. Minulla on pieni ongelma…

- Minkälainen, ehkä minä voisin auttaa. Eero sanoi. Selitin hiukan nolona miten minulle oli käynyt vibraattorini kanssa. Eero tarttui käteeni.

- Hätä ei ole suuri, tule! Hän ohjasi minut isolle asuntoautolleen ja auttoi sisään. Jalkani tärisivät jo useiden orgasmien jäljiltä. Sisällä autossa hän auttoi minut sängylle ja levitti sääreni. Hän laskeutui polvilleen ja kosketti hellästi turvonneita ja edelleen kosteita häpyhuuliani. Tunsin kuin kaksi sormea tunkeutui hitaasti sisääni ja kieli kosketti klitoristani. Se oli juuri sitä mitä olin kaivannut. Tunsin kuinka räjähtävä orgasmi oli lähellä. Eero nuoli ja imi turvonnutta klitoristani ja samalla operoi sisälläni. Hänellä oli voimakkaat sormet ja vahva kieli. Olin taivaassa. tunsin kuinka sauva alkoi liikkua ulospäin koskettaen g-pistettäni juuri oikein. Silmissäni pimeni ja laukesin. Se oli elämäni siihenastisista orgasmeista parhain. kaikista. Eero otti sauvan ulos ja nuoli sen puhtaaksi ennen kuin ojensi sen minulle takaisin.

- Ole hyvä! auttoiko?

- Kyllä, kiitos! Hymyilin onnellisena. Katsahdin Eeron jalkojen väliin ja huomasin sen olevan pakahtumaisillaan.

- Voinko minä tehdä jotain sinun avuksi ennen kuin jatkamme matkaa? kysyin

- Ei, ei tarvitse. Minä odotan iltaan ihan mielelläni. Haluan antaa kaikkeni kun tunkeudun ihanaan ja tiukkaan pilluusi. Ja sinun on hyvä levätä ennen seuraavaa erää. Sanoi hän ja suuteli minua. Suudelma maistui minulle ja oli ihanan miehekäs ja varma.

Siirryimme etupenkeille ja lähdimme ajamaan kotiasi kohti. Talo oli iso omakotitalo suojattuine pihoineen. Sisällä meitä vastaan tuli Anita, joka näytti kauniilta tiukassa mekossaan. Anita tarjosi minulle ja miehelleen lasillisen viiniä. Join lasin tyhjäksi nopeasti, se rentoutti ja palautti voimani viimeisestä koettelemuksesta.

Istuimme sohvalle ja Eero ehdotti elokuvaa, tiesin mitä hän tarkoitti ja myönnyin heti. Eero katsoi meitä ja totesi, että vartalomme olivat kauniimmat yhdessä kuin oli kuvitellutkaan. Anitan pyöreät rinnat, litteä vatsa ja upeat sääret vangitsivat katseeni. Hänen hiuksensa olivat auki, kun taas minun pitkät hiukset olivat kiinni. Minun rinnat olivat pienemmät kuin Anitan, mutta omani ovat kiinteämmät ajattelin. Vaikka molemmat meistä olivat hoikkia, huomasin selvästi harrastamani aktiiviliikunta näkyi vartalossani. Pohkeeni ja reiteni olivat kiinteät ja vatsani oli tasainen. Hänen vartalonsa oli kiinteä, mutta huomasin reisien ja pakaroiden pyöreyden. Täyteläiset.

Kovin kauan aikaa ei Eerolta mennyt dvd:n lataamiseen vaan hän tuli nopeasti sohvalle istumaan. Koska itse istuin keskellä, Anita oli oikealle puolelle, Eero tuli vasemmalle. Tilanne oli hämmentävä, mutta samalla kuitenkin kiihottava. Istuimme hiljaa. Elokuva oli alkamassa.

Istuimme sohvalla tiiviisti niin, että välillä ihomme hipaisivat toisiaan. Ilmassa leijui kiihko.

Anita laittoi yllättäen kätensä reidelleni ja alkoi hyväillä sitä. Pian myös minä tein samoin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kosketin naista seksuaalisin ajatuksin. Mutta siitä huolimatta en ollut vaivaantunut, kaikki tuntui hyvältä ja erittäin kiihottavalta. Katsoin Anitaa. Hänen hengityksensä alkoi kiihtyä ja silmiin oli syttynyt kuuma hehku. Hengityksemme oli yhä raskaampaa, kun laitoin käteni naisen vartalolle. Hyväilimme käsillämme toisiamme. Tunsin hänen kiihkonsa ja halusin koko ajan enemmän. Oikea käteni läheni Anitan häpykumpua. hitaasti nousin ja polvistuin lattialle hänen eteensä. En tiedä mistä tiesin mitä tehdä, mutta kaikki tapahtui kuin luonnostaan. Katsoin häntä silmiin, siirsin mekon helmaa ylöspäin aina vyötärölle asti ja suutelin hänen reisiään. Sivu silmällä näin Eeron ottaneen suonikkaan ja suuren kyrpänsä esiin. Hän runkkasi sitä hitain vedoin. Se oli suurin kyrpä minkä olin koskaan nähnyt ja pieni pelon väristys kävi sisälläni kun ajattelin sen tunkeutumista sisääni. Anitan vartalo oli hiestä märkä ja hänen hengityksensä oli raskas. Huulieni koskettaessa hänen turvonnut häpykumpuaan alkoi hengitys kiihtyä. Hieroin sormillani hetken ennen kuin työnsin kaksi sormea Anitan kuumaan vittuun. Nuolaisin muutaman kerran ja tunsin kuinka hän värisi kieleni alla, ja laukesi. Anita hymyili minulle tyytyväisenä ja siirsi katseensa Eeroon ja nyökkäsi sinnepäin. Siirsin katseeni Anitan sinisistä silmistä Eeroon.

- Sulla on ihana kulli, sanoin hiljaa ja katsoin Eeroa.

- Se on niin iso. haluaisitko kokeilla sitä minuun? kysyin huokaisten.

Eero ei sanonut sanaakaan vaan kumartui ja vetäisi minut voimakkaasti syliinsä. Istuin siinä Eeron painaessa päänsä rintoihini. Hitaasti hän siveli jo tutuksi tullutta pilluani, ja hän oli nopeasti oppinut siellä autossa mitä tarvitsin. olin kuin tulessa. Valuin kosteana. Yhtä äkkiä, Eero nosti minut ilmaan ja seuraavassa hetkessä survaisi suuren kyrpänsä sisääni. Kiljahdin tuskasta ja mielihyvästä. En ollut eläissäni saanut niin suurta. Hetken aikaa totuttelin tilanteeseeni, kunnes aloin ratsastaa vauhdilla. Tunsin Anitan pään pakaroillani, hän nuoli ja imi Eeron turvonneita kiveksiä. Nojauduin eteenpäin antaakseni hänelle tilaa, mutta samassa tajusin jotain liukasta tunkeutuvat toiseen reikääni. Anita oli voidellut huomaamattani sormensa olohuoneen pöytänä toimivan arkun sisältä ottamallaan liukastevoiteella ja nyt se nai minua suoleen. Vilkaisin arkkuun ja se oli täynnä erilaisia leluja. Oli sauvoja, ketjuja, palloja ja vaikka mitä muuta. Minulla ei ollut aikaa tarkkailla pitempään sillä tunsin orgasmin tulevan.

Molempien kädet hyväilivät pilluani ja pakaroita. Heidän huuleensa vaeltelivat vartalollani. Kaula, rintakehä, vatsa... Suljin silmäni, nojauduin Eeroa vasten ja huokaisin syvään. Toisen naisen lämmin suu pakaroillani,aaah. Ratsastin minkä jaksoin ja kliimaksi oli mahtava…

- aaah… Niin kova, kuulin itseni sanovan. Tajuntani oli melkein räjähtänyt.

Olin juuri purkautunut, kun he lopettivat ja Eero nosti minut hiljaa takaisin istumaan sohvalle. Molemmat siirtyivät istumaan aivan lähekkäin ja pitivät haarojaan hiukan levällään. Heidän hengityksensä oli muuttunut huokailuksi. Suutelin Anitan kovettuneita nännejä. Suutelin hänen vatsaansa ja lopulta suutelin hänen häpykumpuaan. Imin hänen häpyhuuliansa ja nuolin kielelläni hänen vakoaan. Se oli märkä. Anita piteli käsillään päästäni lujasti kiinni. Seuraavaksi siirryin Eeroon. Huomasin Anitan heti laittavan kaksi sormea omaan vittuunsa. Saatoin kuulla litinän

- Nyt voisit auttaa minua. Sanoi Eero, kyrpä komeasti pystyssä. Ime, nuori pillu mua kunnolla, haluan tuntea nuoren suusi. Eero käski

Hoidellessani Eeroa huomasin Anitan katselevan minua.

- Mä haluun et sä upotat sun kiimasen nuoren kieles mun vittuuni uudelleen. Nyt heti, Ei sormet riitä mihinkään Anita vaati.

Siirryin lähemmäksi Anitaa. Hänen pillunsa kiilsi kiimaisesta nesteestä. Suutelin Anitan reisiä ja kuljetin huuliani yhä lähemmäksi hänen häpykumpuaan. Sitten päässäni välähti. Käännyin ja olin arkusta isoimman tekokyrvän mitä näin ja survaisin sen kerralla Anitan sisään. Aloin liikutella sitä samaan aikaan kun nuolin ja imin Eeron turvonnut kyrpää. Se ei mahtunut kokonaan suuhuni, mutta ei se näyttänyt haittaavan sillä he molemmat laukesivat pian.

- Oih, se tuntui hyvältä, Anita sai sanottua. Ja Eero myötäili mukana. Ongelmana oli, että olin itse syttynyt myös tyydyttäessäni isäntäväkeä. Ja nyt oli minun vuoro, uudelleen.

- Nussi mua. Nussi mua lujaa takaapäin. Haluun, et sä tunget kullis muhun uudelleen, Komensin Eeroa.

Eero nousi ja tutki arkun sisältöä. Hetken kuluttua hän käski minut kontilleen sohvalle ja tottelin. Vastassani oli peili, näin kuinka Eero kiinnitti vartaloonsa pienen, mutta toimivan näköisen tekokalun. Mutta olin kummissani, mitä sillä tehdään. Eero puristeli pakaroitani ja leikittelin kalullaan molempien reikien tuntumassa.

- Tule jo sisään, vaadin.

- Odota hetki että käynnistyn kunnolla Eero sanoi.

- Minä voin auttaa Anita hihkaisi takaa, tekopenis kädessään. Hetkessä hän survaisi sen Eeron suoleen ja näin kuinka Eeron silmät pyörähti.

- Nyt, Eero sanoi ja tunkeutui sisääni. Molempiin reikiin. Tunsin kuinka neitseellinen soleni venyi. Tunisin ipua, joke hetken kuluttua muuttui ihanaksi paineeksi. Tekopenis nai peräsuoltani ja Eerin kyrpä oli pillussani. Tunne oli mahtava!

- Aah, aaaah, lisää, lisää, paina, anna tulla voihkin työntöjen lomassa.

- Se, on, ihana, kireä. se, puristaa, kulliani, iiiihanasti. Liikuta, sauvaasi, anita, Eero piteli minua lantiosta kiinni ja hän voihki työntöjensä tahdissa

- Ah, ah, ah, ah, aaah, aaah, aaah. uikutin

Tunsin kullin paisuvan entisestään, kunnes en voinut enää pidätellä. Vartaloni alkoi jännittyä ja polveni alkoivat pettää. Orgasmin äänet valtasivat koko olohuoneen

- Ooh, oooh, ooooh, huusin.

Huohottaen hän laskin hiestä märän yläruumiini lepäämään. En enää jaksanut nojata käsiini. Eero otti kyrpäni pois. siirryin sivuun ja Anita tuli paikalleni. Nousin voipuneena istumaan lattialle, mutta samalla kuulin Eeron kiihottuneen äänen

- on sun, vuoro houdel..la mun sauvaa

Niinpä käännyin ja aloin naida Eeroa sauvalla joka edellee sojotti hänen suolessaan. Kauaa ei kestänyt että he molemmat laukesivat. Olin väsynyt, kuten myös he. Päätimme että oli aika vetäytyä nukkumaan. Anita ja Eero ohjasivat minut vierashuoneeseensa ja toivottivat hyvää yötä. Vähän myöhemmin Eero palasi tuoden lasin jäävettä,

- Tämä huone on oikeasti työhuoneeni joten ei kovinkaan viihtyisä. Mutta teen täällä paljon töitä öisin kun en saa unta, toivottavasti nyt ei ole sellainen yö, Eero sanoi ja iski silmää.

- Kauniita unia, jos tulee hätä niin älä pelkää tulla hakemaan apua.

Eero poistui ja kaivauduin peiton alle toivoen, että jospa sittenkin tämä olisi sellainen yö.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute