Herkku-puhelin
Rannalla
Julki

Oli kaunis ja kuuma heinäkuinen keskiviikkopäivä. Minulla oli vielä kesälomaa jäljellä jokunen viikko. Päätin lähteä Tiia-nimisen ystäväni kanssa rannalle ottamaan aurinkoa ja uimaan. Tiia ei siis ollut minun tyttöystäväni, vaan ihan ystävä vaan.

Saavuimme rannalle ja levitimme viltin hiekalle. Tiia alkoi ottaa kevyttä ja lyhyttä kesämekkoaan pois ja niiden alta paljastuivat pienet bikinit. Tiialla oli noin c-kupin rinnat ja erittäin kiinteät ja hyvämuotoiset. Täytyy myöntää, että olin aina välillä katsellut Tiian muotoja ja vähän runkannut häntä ajatellessani.

Sitten Tiia kävi makaamaan viltille mahalleen. Minä ilmoitin että käyn pulahtamassa hiukan ja tulen sitten ottamaan aurinkoa. Kun olin käynyt uimassa ja tulin takaisin, niin Tiia kysyi, voisinko levittää aurinkorasvaa hänen selkäänsä, ettei aurinko polttaisi hänen ihoaan.

-Mikäs siinä, vastasin.

Tiia ojensi laukustaan aurinkorasvaputelin minulle. Kysyin että kuinka paljon rasvaan.

-Rasvaa koko vartaloni, hän vastasi.

Otin hiukan kädelleni rasvaa ja aloin rasvata ensin hänen käsivarsiaan. Sitten kysyin haittaisiko häntä, jos istuisin hänen selkänsä päälle, jotta rasvaaminen onnistuisi helpommin.

-Siitä vaan, hän sanoi ja hymähti.

Sitten istuin hänen selälleen ja aloin rasvata hänen yläselkäänsä ja niskaansa. Sitten avasin hänen bikinien yläosan, jotta saisin rasvattua koko hänen selkänsä paremmin. Tiia ei sanonut mitään avatessani yläosaa. Rasvasin hänen keski- ja alaselkänsä.

Olin tuossa vaiheessa jo hiukan kiihottunut ja kaluni oli jo vähän kovettunut. Sitten siirryin istumaan polvilleni hänen jalkojensa väliin ja hän joutui hieman levittämään jalkojaan. Otin lisää rasvaa ja rasvasin hänen pakaroitaan. Se onnistui ilman vaatekappaleiden pois-ottoa, sillä henellä oli stringi-mallinen alaosa. Viivyin hänen pakaroillaan hiukan kauemmin ja samalla tiirailin hänen jalkoväliään. Kaluni kovettui entisestään. Tiia selvästi nautti rasvaamisestani. Sen jälkeen rasvasin vielä reidet ja pohkeet.

-Valmis! sanoin.

-Ei nyt vielä. Vastahan sinä rasvasit puolet, hän vastasi ja vinkkasi silmää.

Sitten hän kääntyi selälleen, paljastaen ihanat rintansa. Näin ne ensimmäisen kerran paljaana nyt. Muut rannalla olevista miehistä kääntyivät katsomaan Tiian paljaita rintoja. Nyt kaluni oli jo täydessä seisokissa, enkä oiken pystynyt mitenkään peittelemään sitä. Tiiakin ilmeisesti huomasi sen ja katsoi viekkaasti minua.

-No, rasvaatko sinä vai et? hän kysyi.

Hiukan nolona otin rasvaa ja aloin levittää sitä hänen jalkoihinsa. Aluksi rasvasin jalkapöydät, sitten sääret ja sen jälkeen siirryin reisiin. Katselin hänen jalkojensa väliin ja huomasin että hän oli jo hiukan märkä. Siirryin sisäreisien rasvaamiseen. Hivuttauduin pikkuhiljaa ylemmäs, kunnes lopetin ja nousin hiukan ylemmäs ja aloin rasvata hänen vatsaansa. Taas pikkuhiljaa siirryin ylemmäs, kunes kohtasin hänen rintansa.

-Anna mennä vaan! hän sanoi.

Otin hiukan lisää rasvaa ja aloin hieroa hänen rintojaan. Hän alkoi voihkia hiljaa. Enää se ei ollut rasvaamista, vaan hyväilyä. Tiia alkoi voihkia yhä kovempaa. Muut rannalla olijat alkoivat katsoa meitä hiukan paheksuen, mutta emme välittäneet.

Sitten kumarruin ja aloin suutelemaan häntä. Hän vastasi siihen ja aloimme suudella erittäin kiihkeästi. Hän tarttui kivikovaan kaluuni uimahousujen päältä. Olimme molemmat valtavassa kiimassa. Vaikka rannalla oli melko paljon muitakin ihmisiä, emme keskittyneet enää heihin, van pelkästään toisiimme. Irrottauduin Tiiasta ja nostin hänen jalkansa koukkuun ja levitin niitä. Aloin riisua hänen juuri ja juuri pillua peittävää alaosaa. Kun oli ottanut ne pois, työnsin kieleni hänen sisäänsä. Hän kiljaisi nautinnosta. Aloin nuolla joka kohtaa hänen pillustaan. Ylhäältä alas ja alhaalta ylös. Sitten pistin kaksi sormeani hänen sisäänsä ja aloin työnnellä niitä edestakaisin samalla nuollen. Enempää hän ei kestänyt, vaana laukesi siihen.

-Sinun vuorosi, sanoin.

Käännyin selälleni makaamaan ja Tiia otti uimahousuni pois ja päästi ison ja kovan kaluni vapauteen. Hän alkoi nuolla terskaani ja välillä aivan juuresta. Hetken tätä tehtyään hän otti koko kaluni suuhunsa. Hän imi taidokkaasti ja päättelin siitä, että eipä taida olla tytön ensimmäinen kerta. Hän todella osasi tyydyttää miestä. Hän imi ja kiihdytti tahtiaan. Tunsin kuinka Lasti lähti liikkeelle. Laukesin Tiian suuhun ja hän nieli koko lastini. Sitten hän tuli vierelleni makaamaan. Hetken aikaa toivuttuamme, kaluni kovettui taas ja käänsin Tiian kyljelleen selkä minuun päin. Nostin hänen jalkaansa ja sovittelin kaluani hänen pillulleen ja työnsin hitaasti aivan pohjaan saakka. Tässä vaiheessa osa rannalla olijoista oli aivan ihmeissään, ja osa taas - pojat lähinnä - katsoivat kiihottuneina puuhiamme ja jotkut olivat jo lähteneet, koska eivät sietäneet tällaista yleisillä paikoilla.

Mutta emme jaksaneet välittää pikkuasioista, vaan jatkoimme. Nopeutin tahtiani koko ajan ja Tiia voihki jo kovaan ääneen ja pillusta lähti kiihottava litinä kaluni upotessa aina pohjaan kovalla vauhdilla.

Sitten päätimme vaihtaa asentoa. Tiia meni nelinkontin viltille ja minä asetuin hänen taakseen ja työnnyin sisään taas. Hetken pantuamme ilmoitin että olen taas tulossa. Tiia ei halunnut vielä, vaan sanoi että mennään uimaan välillä. Niinpä sitten lähdimme juoksemaan veteen ja menimme noin sadan metrin päähän rannasta, ja vettä oli sen verran, että Tiian nännit peittyivät juuri. Aloimme suudella ja minä tartuin Tiian pepusta kiinni ja hyväilin häntä.

Katsoessani laiturille, huomasin erään nuoren naisen hyväilevän pilluaan. Tiiakin huomasi sen. Tiia katsoi minua taas viekkaasti ja aavistin, että hänkin haluaisi kolmannen pyörän leikkeihimme mukaan...

Laittakaa palautetta. Ja jatkoa tulee, jos lukijat niin haluavat. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute