Herkku-puhelin
Seksiä pukukopissa..
aaaah!

Makaan rannalla aurinkoa ottaen ja lokkien kirkunaa kuunnellen. Minulla ei ole ylläni muuta kuin alushousut ja se saa useimpien ihmiset katseet kääntymään..

Pidät siitä, että olen melkein alasti. Katselet minua ahneesti silmilläsi ja tiedän että sinun tekisi mieli repiä alushousut jalastani ja aloittaa villin panemisen keskellä uimarantaa.

Käännyn sinuun päin ja huomaan uimahousujesi etumuksen pullottavan. Virnistän tälle näylle ja hieron hellästi etumustasi mikä saa sinut huokaisemaan. tunnen itsekin kostuvani ja mieleeni tulee villi kuvitelma sinut nussimassa minua tässä ja nyt, ja ihmiset katselisivat kauhistuneina vierestä.

Samassa nouset ylös ja kehotat tulemaan mukaasi.

Nousen kuuliaisesti ylös ja lähdet johdattamaan meitä läheiselle pukukopille. Tiedän mitä sinulla on mielessäsi ja ajatus saa minut kiihottumaan entisestään.. .

Vedät kopin oven auki ja työnnät minut sisään. tulet itsekin perässä ja lukitset oven.

Et turhia mieti vaan tarraat kiinni rinnoistani ja painat minut seinää vasten rajusti suudellen. otat alushousuni pois ja niiden alta paljastuu juuri ajeltu, kiimainen pillu. Levität pyyhkeen kopin lattialle ja pyydät minua makaamaan sille.

Teen mitä käsket, ja hetken päästä tunnen kuinka kielesi alkaa tutkia vartaloani. Nuolet vatsaani, napaani, sisäreisiäni, muttet koske pilluuni. Kosketuksesi saa minut voihkimaan huokailemaan. Lopulta päästät minut piinasta ja alat nussimaan minua kielelläsi. Äännähdän ja alan kiemurtelemaan kun nuolet voimakkaasti klitoristani ja työnnän kahta sormea sisääni. Nussit sormillasi pilluani mikä saa minut vaikeroimaan äänekkäästi.

tunnen orgasmin olevan lähellä ja sinä nuolet aina vaan nopeammin ja voimakkaammin.

Puren huultani etten huutaisi kun raju orgasmi värisyttää minua kuin olisin sähkötuolissa.

Annat minun hetken toipua kunnes ilmoitat haluavasi itsekkin jotain.

Nousen kontalleni eteesi ja tartun paisuneeseen erektioosi ja suutelen hellästi sen päätä. murahdat tyytyväisenä ja alan hitaasti työntämään kaluasi suuhuni. Luoja se on iso!Imen voimakkaasti ja hitaasti samalla kun hieron kivespussejasi. Huokailet ja hyväilet hiuksiani kun nuolen kalusi vartta ja välillä runkkaan sitä voimakkaasti. Maistuu hyvälle.. Nopeutan tahtiani ja tunnen kuinka kalu paisuu suussani entisestään ja kohta ilmoitat saavasi kohta..

Haluan että lauketat suuhuni joten jatkan suihinottoa kunnes karjahdan ja lämmin spermalasti tulvahtaa suuhuni. en ehdi niellä kaikkea, vaan osa tippuu naamalleni ja rinnoilleni.

Nousen ylös ja sinä nuolet kaikki loput spermat naamaltani ja kasvoiltani.

Tartun uudestaan veltostuneeseen kaluusi ja alan runkata sitä suudellen samalla sinua. Pikkuhiljaa se alkaa taas kovettua kunnes on täysin juhlakunnossa.

Tällä kertaa haluan sen pilluuni.. .

Käyn makaamaan selälleni pyyhkeelle ja levitän jalkani.. Asetut kontallesi jalkoväliisi, runkkaat pari vetoa, kunnes alat hitaasti työntymään sisääni.

Voihkin kun painat kalusi aivan pohjaan saakka ja alat tekemään voimakkaita työntöjä.

Tartun perseestäsi kiinni ja voihkin työntöjesi tahdissa.

Välillä nussit oikein kunnolla, kun taas välillä hidastat vauhdin olemattomaksi. Pilluni litisee kiihottavasti ja koko koppi täyttyy lemmenäänistä.

Kiihdytät taas vauhtia ja kalu kaivautuu kokoajan syvemmälle pilluuni.

Hieron pakaroitasi ja selkääsi.. En jaksaisi enää kauaa.. Nuolet rintojani näykit nännejäni samalla kun tunnen huippuni lähestyvän.

Nussit niin lujaa kuin pystyt kunnes voimakas orgasmin aalto pyyhkäisee ylitseni ja saa minut värähtelemään.

Lauketa samaan aikaan ja tunnen lämpimän sperma lastin sisälläni.. .

Lysähdät hikisenä ja väsyneenä viereeni.

Makaamme siinä hetken suudellen ja hyväillen toisiamme kunnes astumme ulos kopista.

Ulkona näen vanhan pariskunnan katsovan kummastuneena lähtöämme, mistä voi päätellä että touhumme kuuluivat kopin ulkopuolellekin.Tämä oli ensimmäinen novellini, ja kaikki palaute on tervetullutta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute