Herkku-puhelin
Kartanokidutusta 2
Punatukkainen narttu

Olin aivan sekaisin, väsynyt ja kipeä kun minut irrotettiin pöydästä jossa olin ollut kiinni. Vanha nainen oli taas lähelläni ja auttoi minut pystyyn ja suihkuun. Hellästi hän huuhteli runnellun alapääni ja lopuksi vielä hieroi minut kuivaksi. Katselin itseäni peilistä; pakarani olivat punaiset ja rinnoissani oli jäljet kiinnityksistä.

Suihkun jälkeen nainen käski minun korjata meikkini ja laittaa hiukseni kuntoon. Sen jälkeen jouduin vastusteluista huolimatta pukeutumaan rintaliiveihin, joissa oli aukot nännien kohdalla, sukkiin sekä korkeisiin kenkiin. Alapääni jäi kokonaan paljaaksi. Häpesin jo valmiiksi kun tiesin, että minun oli näyttäydyttävä tässä asussa. Viimeisenä kaulaani, käsiini ja jalkoihini kiinnitettiin nahkaiset siteet, joista minut voitaisiin sitoa. Nainen kiinnitti kaulapantaani kettingin ja talutti minut suureen saliin, jossa istui useita miehiä. Ajattelin Isäntääni, joka oli jossain miesten joukossa ja pidin katseeni lattiassa ettei hänen tarvitsisi hävetä typerää lumppuaan. Nainen jätti minut keskelle lattiaa ja poistui hiljaa. Seisoin katse lattiassa ja yritin näyttää tyyneltä vaikka olin pelosta ja häpeästä lähes järjiltäni.

Pian joku miehistä nousi ja tuli luokseni. Hän tarttui kaulapantaani ja veti minut perässään salin toiseen päähän, johon oli suuren ruokapöydän viereen asetettu x-mallinen teline. Hän sitoi minut ranteista ja nilkoista kiinni telineeseen ja selitti, että oli aika aloittaa illan käsittelyni. Kuulin miesten nousevan ja liikkuvan ympärilläni, osa heistä istuutui viereiseen ruokapöytään, jossa oli valmiina katettu alkupalat. Minut telineen viereen tullut mies hieroi hetekn pakaroitani ja otti sitten käteensä piiskan jossa oli paljon kapeita nahkanauhoja joiden jokaisen päässä oli pieni solmu. Harkitusti ja hitaasti hän aloitti piiskaamiseni pakaroistani. Purin huultani ja yritin olla hiljaa, kun jokainen lyönti osui hieman eri paikkaan kun edellinen, kiertäen pakaroitani, reisiäni, selkääni.. Pian jo kuulin itseni huutavan tuskasta ja kyyneleet valuivat silmistäni. Mies jatkoi edelleen seisten takanani niin, etten nähnyt mihin suuntaan hän liikkui ja mihin seuraava isku osuisi. Vapisin ja huohotin jokaisen iskun välissä pelosta ja kivusta. Huusin ääneen aina kun ruoska osui iholleni. Kun kipu ihollani niin suuri että vain valitin ja itkin, mies lopetti. Valuin hikeä ja pakarani olivat kuin tulessa. Mies tuli lähelleni ja silitti hiuksiani, suuteli niskaani ja kuiskaili hellästi korvaani. Hän hieroi hitaasti pakaroitani ja levitti niitä. "älä jännitä" hän käski ja työnsi anukseeni tapin yhdellä survauksella. "nyt päästän sinut irti ja saat tulla kanssamme illalliselle."

Itkin edelleen kun mies ohjasi minut pallille pöydän päähän ja käski minun istua. Tappi pepussani kiristi ja tunsin itseni totaalisen häväistyksi kaikkien puku päällä istuvien miesten katseen alla. Illallinen jatkui jatkumistaan ja olin todella väsynyt kun vihdoin yksi miehistä kiinnitti minuun huomiota ja käski minun nousta ja tulla viereensä. Kävelin katse lattiassa hänen tuolinsa viereen. Hän nousi ja repäisi minut hiuksista vatsalleen pöydän päälle, levitti jalkani ja survoi itsensä väkisin kuivaan pilluuni. Huusin tuskasta kun mies alkoi panna minua isolla kyrvällään nopeasti ja kovaa. Hän puristi pakaroitani niin, että tunsin miten kynnet painuivat rääkättyyn ihooni. Tappi ja kyrpä sisälläni sattuivat, mutta tunsin kuitenkin kostuvani ja kaiken tuskan keskellä aloin nauttia tilanteesta. Pian mies vetäisi kyrvän ulos minusta ja roiskutti spermat pakaroilleni. Mitään sanomatta hän veti minut hiuksista takaisin pystyyn ja työnsi minut seuraavan miehen luo. Tämä taas pakotti minut polvilleen eteensä ja työnsi kovan kyrpänsä suuhuni. Hän piti päätäni paikallaan ja nussi suutani, kunnes purkaantui sinne käskien minun niellä kaiken. Näin minut siirrettiin aina seuraavan miehen luo, jokainen käytti suutani tai pilluani tapin ollessa paikallaan pepussani. Ainoa, jonka kosketusta kaipasin ei koskenut minuun. Näin Isäntäni katselevan sivusta kidutustani. Olin jollain kummallisella tavalla kiihottunut tilanteesta ja kun olin tyydyttänyt viimeisenkin miehen, tunsin oloni tyytymättömäksi.. Minut nostettiin keskelle pöytää makaamaan selälleen. Joku sitoi käteni ylös ja jalkani nostettiin koukkuun ja niitä pidettiin levällään. Tunsin käsien tarttuvan paljaisiin nänneihini ja vetelevän, hierovan ja puristelevan niitä. Joku miehistä veti tapin ulos pepustani. Alapäätäni hierottiin sormin ja käsin, tunsin sormien liikkuvan sisälläni levittäen kosteutta koko jalkoväliini. Pian jonkun sormet painuivat sisään peppuuni ja alottivat hitaan panemisen. Jonkun muun sormet kaivautuivat sisälle pilluuni. Rintojani revittiin, hierottiin ja purtiin. Huusin kiimasta. Minua ei oltu koskaan käsitelty näin ja tunne oli täysin uskomaton. Miehet jatkoivat käsittelyään, eikä kestänyt kauaa kun tunsin orgasmin tulevan.. Sormet rei'issäni lisäsivät vauhtia kun tulin huutaen suoraa huutoa..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute