Herkku-puhelin
Kartanokidutusta 1
Punatukkainen narttu

Isäntäni oli tuonut minut mukanaan suureen kartanon näköiseen taloon. Ohjeiksi olin saanut pelkästään sen, että minun tuli olla hiljaa koko siellä olo aikamme, enkä saisi itse päättää mistään asioista tai siitä, mihin minua käytettäisiin tai kuka käyttäisi. Sydän hakaten lähdin sisäkön näköisen vanhan naisen perässä pois huoneesta, johon Isänäni jäi muutaman muun miehen kanssa.

Sisäkkö vei minut suureen hallimaiseen huoneeseen, jonka yhdessä kulmassa oli pönttö ja muut peseytymistilat. Hän käski tiukasti minua riisuutumaan ja menemään sitten kontilleen hänen eteensä. Tilanne oli vaikea ja pelottava. Jännitin lihaksiani automaattisesti kun tunsin naisen levittävän pakaroitani. Hitaasti hän työnsi liukastetun sormensa peppuuni. Kumihanska hänen kädessään tuntui oudolta. Hän veti sormensa pois ja läimäytti pakaroitani. "Joudun huuhtelemaan sinut, senkin likainen huora" hän äyskäisi vihaisesti ja läimäytteli pakaroitani. Häpesin ja tunsin miten puna nousi kasvoilleni. Olin kuitenkin hiljaa. Kuuntelin miten nainen liikkui takanani ja sitten pakaroitani levitettiin taas ja letku työnnettiin peräsuoleeni. Tuttu, painetta aiheuttava tunne alkoi nopeasti muuttua kivuksi kun nainen jatkoi veden laskemista peppuuni. "Älä enää, kiltti.." Valitin ja yritin pitää vedet kouristelevassa suolessani. "Täällä käytettävä vesimäärä on aina vähintään litra, joten ole hiljaa!", nainen tiuskaisi. Tunsin kyyneleiden valuvat kasvoilleni järkyttävästä tuskasta jonka litra vettä pepussani aiheutti. Vihdoin koko määrä oli sisällä ja sain nousta pöntölle. Naisen katsellessa suoleni tyhjeni pönttöön minun itkiessäni kivusta ja häpeästä. Kun vatsani alkoi rauhoittua, nainen veti minut hiuksista lattialle kontilleen ja pesi alapääni letkun kanssa.

Kuivattuaan minut hän veti minut perässään keskelle lattiaa ja sitoi rintani tiukasti kahdeksi kovaksi palloksi. Kaulaani, käsiini ja jalkoihini hän kiinnitti nahkaiset kahleet. Sen jälkeen hän puki päälleni mustan, nahkaisen korsetin, joka jätti tummaksi muuttuneet rintani ja koko alapääni paljaaksi. Sitten hän kuljetti minut kummallisen pyörillä liikutettavan pöydän luo ja käski minun asettua sille mahalleen. Sekä pään, että rintojen kohdalle oli tehty aukot, jalat tulivat hyvin levälleen ja hieman koukkuun. Kun asetuin pöydälle, nainen aloitti sitomiseni jaloista. Ne asetettiin telineisiin ja remmit kiinnitettiin. Seuraavani sain remmin kulkemaan vyötäröni ympäri, sitten vuorossa olivat kädet, jotka sidottiin kiinni pöydän reunoihin pääni molemmin puolin. Sitten nainen nosti päätäni ylöspäin ja sitoi silmäni nahkaisella siteellä. Hän levitti suuni aivan auki ja tutki suutani sormillaan, levitteli ja venytteli huuliani. Sitten mitään sanomatta hän työnsi kapulan suuhuni ja! sitoi sen kiinni takaa. Lopuksi hän painoi pääni pöydän aukkoon ja veti remmin kiinni takaraivoni yli. Olin täysin liikkumattomassa tilassa, en nähnyt enkä voinut puhua. Koko alapääni oli paljaana käytettäväksi, samoin rintani, jotka roikkuivat alas pöydän rei'istä. Kuuntelin kauhistuneena mitä seuraavaksi tapahtuisi, aloin olla lähes järjiltäni pelosta.

"Laitan sinut valmiiksi Herroille, he sanoivat että sinua pitää levittää heitä varten ja pakaroidesi tulee olla punaiset ennen kuin vien sinut heidän käyttöönsä", nainen sanoi ja tunsin miten liukastettu, hansikoitu käsi alkoi liikkua alapäässäni. Nainen hieroi hetken häpyhuuliani ja työnsi sitten sormen sisään kuivaan pilluuni. Älähdin hiukan, mutta naisen liikutellessa sormeaan edes takaisin tunsin miten aloin paisua ja liukastua. "No niin", nainen sanoi kun sormi liikkui hyvin sisään ulos pillussani ja veti sormensa ulos. Tunsin miten häpyhuuliani levitettiin ja jotain kylmää työntyi syvälle sisälleni. Nopeasti tajusin naisen käyttävän suuria levittimiä. Hän avasi levitintä niin, että tuntui kuin sisääni olisi pantu melko suuri dildo tai kyrpä. Jättäen levittimen paikalleen hän rasvasi peräaukkoni liukasteella. Nyt aloin pelätä, sillä peppuuni ei ollut koskaan saatu sisään mitään paria sormea suurempaa ja sekin oli aina sattunut järjettömästi. Huohotin pelosta kun nainen työnsi levittimen pyllyyni ja alkoi ruuvata sitä auki. Hän levitti sitä juuri sen verran, että tunsin alapääni olevan aivan täynnä, mutten tuntenut mitään kipua. Kauhukseni huomasin kiihottuvani koko ajan lisää. Nainen jätti levittimet paikalleen ja liikkui ympärilleni. Yhtäkkiä samaan aikaan kumpaankin nänniini kiinnitettiin nipistimet joista liikkui painot. Nainen heilautti painoja saaden minut huutamaan kapulani alla. Hän kiersi takaisin taakseni ja tunsin hänen sivelevän piiskalla pakaroitani. Sitten varoittamatta hän aloitti piiskaamisen. Hän löi uudelleen ja uudelleen samaan pakaraan varoen osumasta levittimiin alapäässäni. Kun mölisin siteeni alla kivusta, hän vaihtoi toiseen pakaraani. Hänen lopettaessaan olin aivan märkä hiestä, pakaroitani kuumotti ja kirveli ja tunsin miten kuola valui suustani huutamisen jälkeen. Mitään sanomatta nainen käänsi kumpaakin levitintä suuremmaksi ja tunsin miten reikäni venyivät aiheuttaen pientä kipua.

Tajusin pian että minua liikuteltiin ja nainen työnsi minut huoneeseen jossa mies kiitti häntä ja pyysi sitten poistumaan. Kuulin usean eri miehen keskustelevan ja liikkuvan ympärilläni. Tunsin miten pakaroitani hyväiltiin ja välillä läimäytettiin, kuulin miten he arvostelivat ihoani ja pakaroitani. Joku miehistä tuli rintojeni viereen, hieroi ja nipisteli niitä ja lopuksi heilautti painoja saaden minut inisemään tuskasta liinani alla. "Aloitetaan hyvät herrat" sanoi joku ja ensimmäiseksi rinnoistani irrotettiin nipistimet. Huohotin helpotuksesta kun veri alkoi taas kiertää niissä, mutta kauhukseni tunsin niihin kiinnitettävän jotain muuta. Tunsin miten nännejäni ikään kuin imettiin kiivaasti ja tajusin, että nänneihini oli kiinnitetty imukupit. Se tuntui järjettömän hyvältä ja mumisen tyytyväisenä. Pillussani ollut levitin repäistiin ulos minusta varoittamatta ja muistin taas missä olin. Pepussani olevaa levitintä suurennettiin ja kuulin miesten puhuvan, että anukseni pitäisi olla seuraavana päivänä sopiva heidän käyttöönsä. Joku miehistä otti kiinni häpyhuulistani ja veti ja levitti niitä. Hän hieroi pilluani, läpsi sitä ja kuin vahingossa hänen sormensa levittivät lisää kosteutta joka puolelle. Se tuntui ihanalta kylmän levittimen jälkeen ja aloin kiihottua koko ajan enemmän. "Kipua ystäväni", sanoi joku ja kuulin miesten nauravan. Nopeasti häpyhuuliini kiinnitettiin useita nipistimiä. Kumpaankin häpyhuuleen lisättiin myös yhdet painoilla varustetut nipistimet. Häpyhuuleni olivat kuin tulessa miesten leikkiessä niillä ja heidän heilutellessaan painoja. Tunsin miten levitintä avattiin taas, nyt tunne muuttui suureksi kivuksi ja luulin peppuni repeävän. Joku tuli taakseni ja klitorikselleni asetettiin jotain. Imu rinnoissani koveni ja tunsin miten klitoristani hierottiin jollain pehmeällä surisevalla laitteella. Aloin huohottaa himosta ja toivoin että pilluuni työnnettäisiin jotain. "Paikallasi huora", sanoi kova ääni ja pakaraani läimäytettiin! lujasti. Yritin pysyä paikallani ja hiljaa, jottei käsittelyni vain loppuisi ja tunsin lähestyväni huippua. Tunsin jonkun kädet pakaroillani, ne hieroivat ja läimäyttelivät, imu rinnoissani kasvoi ja kipu perseessäni alkoi muuttua ihanaksi pakotukseksi. Klitoristani hierottiin koko ajan hitaasti ja kun tulin, huusin liinani alla suoraa huutoa.

Vihdoin levitin poistettiin sisältäni ja tunsin jonkun hierovat ja silittävän päätäni ja selkääni. "Hyvä tyttö, jaksa vielä hetki", ääni sanoi hellästi. Yritin saada hengitykseni rauhoittumaan ja inisin hiljaa miehen hyväillessä minua. Imukupit poistettiin rinnoistani ja sain hetken kuunnella kehoani rauhassa samalla kun joku irrotti nipistimiä häpyhuulistani. Veren kiertäminen sattui, koko alapääni jomotti ja tuntui kuin peppuni olisi ollut aivan auki. Rintani olivat aivan kovat ja nännejä särki. Toivoin miesten jo päästävän minut irti, mutta olin väärässä.

Nopeassa tahdissa useampi mies työntyi sisääni sykkivään, märkään pilluuni ja pani minua hetken. He vain kokeilivat, kukaan heistä ei edes lauennut, mikä jostain syystä tuotti minulle suuren häpeän ja pidättelin itkuani. Kun kaikki olivat kokeilleet reikääni, tuli joku taas taakseni ja tunsin miten minua levitettiin." Älä jännitä yhtään, tämä ei satu, usko..", sanoi taas uusi ääni viereltäni. Toisen silittäessä selkääni, toinen työnteli hansikoituja sormiaan pilluuni. Hetken hän hieroi g-pistettäni saaden minut uudestaan kiihottumaan. Olin aivan märkä liukasteista ja omista mahloistani. Nopeasti yksi sormi oli korvattu kahdella, sitten sisääni työntyi kolmas ja neljäs. Aloin kirkua kauhusta ja yritin rimpuilla irti. Minut aiottiin fistata! Kukaan ei ollut koskaan edes yrittänyt sitä. "Nyt hiljaa ja paikoillaan! Jos et tottele, teemme saman perseesi ja vielä samaan aikaan.. Nyt turpa kiinni narttu, sinulta ei nyt kysytä mitään!" Kova ääni komensi. Vapisin kauhusta mutta olin hiljaa ja paikoillani. Hitaasti mies avasi minua sormillaan tunsin miten hän liikutteli varovasti neljää sormea sisälläni. Sitten paine kasvoi ja lihakseni supistelivat, minuun sattui. Luulin että repeäisin pian, enkä uskaltanut edes hengittää kunnolla. "Nartun vittu aukeaa, hyvä" sanoi mies takanani ja tunsin miten koko hänen nyrkkinsä oli sisällä pillussani. Liikuttaen kättänsä hiljaa hän ojensi toisen kätensä klitorikselleni ja nopeasti huomasi uuden orgasmin lähenevän. Huusin tuskasta ja nautinnosta kun käsi liikkui sisälläni samalla kun tulin... Hetken päästä käsi vedettiin pois ja minua liikuteltiin uudelleen. Nyyhkytin hiljaa ja yritin rauhoittua. Kuulin Isäntäni äänen ja tunsin hänen silittävän päätäni. "Pääset nyt suihkuun ja saat juotavaa, kohta jatketaan.."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute