Herkku-puhelin
Koulujen päättyessä...
Terhi

Elettiin toukokuun viimeisiä päiviä ja lukuvuosi läheni kovaa vauhtia päätöstään. koulupäivä oli juuri päättynyt ja poljin kotia kohti mietteissäni. Olin nähnyt pyörätelineiden luona Jannen, ja hän oli morjestanut minulle. Itse asiassa Janne ei ollut ainoastaan moikannut, vaan jopa hymyillyt minulle puhuessaan. Olin toivottoman rakastunut tuohon nuoreen mieheen Koskaan en ollut uskaltanut mennä Jannelle jutteleen oikein kunnolla, sillä pojan lähellä alkoi ujostuttaa kovasti. Muutamia kertoja olimme kuitenkin kohdanneet kahden kesken ja jotain väkinäistä olin saanut puheltua. Janne oli paljon luontevampi kuin minä, ja aina kohdatessamme vaihtoi sanan tai pari. Niin nytkin, ja se lämmitti mieltäni. Lukuvuosi oli kuitenkin päättymäisillään ja koulu päättyisi Jannen osalta. Se tarkoitti vain yhtä asiaa: en näkisi häntä välttämättä enää koskaan koulun päätyttyä. Siitä minulla ei ollut varmuutta, mutta riski oli suuri. Jos aioin toimia, olisi toimittava nopeasti. Mutta miten?

Saavuin kotio mietteissäni. Jokin suunnitelma pitäisi keksiä. Jotain uutta. Päätin ottaa rauhallisen lämpimään kylpyyn, sillä siellä saattoi ajatella rauhassa hankaliakin asioita. Vanhemmat olivat vielä töissä joten kukaan ei häiritsisi minua. Syötyäni välipalaa suuntasin kylppäriin ja pistin veden lorisemaan ammeeseen. Riisuuduin odotellessani veden valumista ja ammeen täyttymistä. Riisuuduttuani totesin ammeen vielä täyttyvän joten vilkaisin itseäni kylppärin suuresta kokovartalo peilistä. Yhtäkkiä minun valtasi ahdistava tunne. Mitä jos Janne ei pidä minua ollenkaan nättinä? En ollut mielestäni mikään ruma, mutta Janne oli vuoden vanhempi ja hänen luokallaan oli varmasti paljon kauniita tyttöjä joilla oli uhkeat rinnat, pitkät sääret ja nätit peput. Katsoin jopa yli kriittisesti omaa vartaloani. Rintoihini olin aina ollut tyytyväinen, mutta olinko takaa saman veroinen? Pyörähdin ympäri ja katselin peppuani. No jaa, enpä osannut mennä sanomaan mitään. Sääret eivät olleet vahvin kohtani. Sen tiesin muutenkin. Mutta ehkä Janne ei ollut "sääri miehiä". Sitä sopi toivoa. Muuten varmasti kelpaisin. Realistisesti ajateltuna, mutta tytöillä ja naisilla ei ole aina tapana ajatella ulkonäköään realistisesti ja siihen minäkin taas sorruin. Kaikenlaista kritisoitavaa löytyi kun vaan tarpeeksi katsoi.

Vihdoin vesi oli valmis ja pulahdin ihanan kuumaan höyryävään veteen. Ajatus laukkasi kuin nuori ori tamman perässä kesälaitumella ja suunnitelma oli pian valmis. Toteutuisiko se, sitä en tiennyt. Tässä tapauksessa nuori tamma kyllä laukkasi orin perässä...

Sen piti tapahtua perjantaina Jannen tullessa koulun kuntosalilta, jossa säännöllisesti kävi. Janne harrasti kaikenlaista urheilua ja olikin vartaloltaan hyvin atleettinen. Se oli yksi lukuisista asioista joita pojassa ihailin.

Illalla kävin levottomin mielin nukkumaan. Janne pyöri mielessä jatkuvasti ja minkäänlaista rauhaa en tuntunut saavan. Voi kunpa hän olisi tietänyt miten paljon häntä ajattelin! Mutta oliko Janne koskaan ajatellut minua sillä tavalla? Siis tehdessään "sitä"? Ajatus tuntui jännältä, mikä ettei. Ajatteliko hän minua paraikaa vuoteessaan maaten kuten minä? Ei kai sentään... Mutta minä ajattelin häntä ja nukkumisesta ei tahtonut jälleen kerran tulla mitään. Lopulta, kuten niin useasti, ajauduin hyväilemään omaa alastonta kehoani haaveillen Jannen olevan kanssani, hyväillen ja kuiskien korvaani rakkauttaan minua kohtaan... Vasta pitkän ajan kuluttua sain unen päästä kiinni, vasta kun olin masturboinut useaan orgasmiin tuntui että sain vihdoin jonkinlaista tyydytystä himoilleni. Mutta todellista tyydytystä en kyennyt saamaan. Jokaisen orgasmin jälkeen kun avasin silmät näin vain hämärän huoneen tylsän kuvioidun katon; tai tyynyni hiestyneen pinnan painettuani kasvoni sitä vasten orgasmin pyörteissä hukuttaakseni voihkaisut kuulumattomiin vanhempieni yhä valvoessa alakerrassa TV:tä katsellen, jonka epämääräinen humu kuului jostain taustalta maatessani raukeana selälleni, silmät suljettuina. Lopulta nukahtaen.

Herätyskellon pirinä oli niitä ääniä joita koululainen on oppinut vihaamaan. Se herätti paitsi väsymykseen, myös todellisuuteen. Pirinään hävisi unen haavemaailma jossa niin usein asiat olivat niin hyvin. Alapää kostuneena yöllä jatkuneiden haaveunien jälkeen suuntasin kylpytakki päällä kylppäriin ja suihkuun. Herättyäni vihdoin kunnolla söin aamiaista isän kanssa keittiössä. Välillä hän puheli jotain, sillä hänellä oli tapana olla virkeänä heti aamutuimaan. Huomattuaan etten ollut kovin vastaanottavalla päällä keskustelu kuihtui kasaan ja ruoka vain syötiin pois lautaselta kuleksimasta. Jotain oli kuitenkin erilailla. Oli perjantai aamu. Suunnitelma toteutuisi tänään. pukeutuessani huoneessani kiinnitin vaatteisiin aivan erityistä huomiota. Halusin olla niin nätti kuin vain mahdollista. Pitkiä vaaleita hiuksiani en lähtenyt pistämään sen kummemmin, sillä eräs poika oli joskus seiskalla sanonut niiden joskus valuvan seksikkäästi osittain selän puolelle, osittain toisen olan yli rinnan päälle peittäen paidan kohouman juuri kiusoittelevasti. Toivoin että Janne ajattelisi asian samalla tavalla. Kai kaikki pojat näkevät asiat suurin piirtein samasta vinkkelistä. Toivottavasti ainakin tämän asian suhteen. En tosin tiedä sanoa kuinka paljon pojat pitävät erilaisista asioista tytöissä. Tytöt ainakin ajattelevat pojista hyvin eri tavoilla ja vielä sama tyttö eri pojissa pitää aivan eri jutuista.

Mitään "rohkeampia" rintaliivejä tai pikkuhousuja minulla ei ollut, joten päädyin aivan perinteisiin valkoisiin perus alusvaatteisiin. Enpä tosin uskonut Jannen niitä edes näkevänkään. Mutta varmuuden vuoksi valitsin nekin huolella. Rintsikoiden päälle tuli lyhythihainen napitettava kesäpaita, joka oli ohutta kangasta ja oli yksi lempi paitojani. Jalkaani pistin farkut koska ne kavereideni mielestä korostivat kivasti peppuani. Ei se mikään iso ollut, mutta hoikahkoon ruumiinrakenteeseeni ei mikään iso takapuoli olisi oikein sopinutkaan joten olin oikeastaan siihen ihan tyytyväinen, sillä pikkuisen muotoa sieltä takaakin kuitenkin löytyi.

Ja sitten kouluun. Hiukan jännitti, mutta päivä kului verkkaiseen ja sitten lopulta päättyi. Kun muut tytöt ryntäsivät innolla kotia jäin huomaamatta koululle. Koulun kuntosali oli liikuntasalin vieressä. Kävelin hermostuneesti salin ovelle ja kurkistin varovasti sisään. Siellä ei ollut muita kuin Janne. Katsoin oven raosta miten Janne teki vatsalihasliikkeitä vatsalihaspenkissä, ilman paitaa! Hiih! Lähes hihkaisin innoissani äänen, tällaista en ollut nähnytkään vielä. Katselin ovenraosta pojan lihaksikasta ylävartaloa ja hänen vatsalihastensa liikettä hänen tehdessään vatsalihasliikkeitä. Janne oli rehkinyt jo kovastikin sillä hän oli selvästi jo hikinen, mutta uutterasti poika jatkoi ja minä katselin häpeämättömästi ja himokkaasti kuin mikäkin naaras tiikeri saalista piilostaan, odottaen hetkeä hyökätä.

Sitten Janne lopetti vatsalihasliikkeensä ja hetkeni oli tullut. Sopiva tauko. Keräsin rohkeuteni ja astuin sisään huolettoman näköisenä. Janne huomasi että joku tuli ja katsoi tulijaa, ja tunnisti minut. Näytin ikään kuin yllättyneeltä huomatessani hänet täällä ja morjestin. Janne moikkasi takasin ja istui penkillä hieman vaivautuneen näköisenä koska oli ilman paitaa ja hikinen. Hän ei todellakaan osannut käyttää vartaloaan tytön viettelemiseen, vaan ennemminkin lähinnä ujosteli tällaista tilannetta. Se oli ihanan söpöä! Jos en olisi ollut Jannen vieressä olisin kehrännyt kuin kissimirri innosta ja kiihkosta tuota ihanaa poikaa kohtaan. Selitin sitten muka edelleen huolettomasti että minun oli pitänyt tavata kaverini täällä mutta häntä ei ilmeisesti näkynyt. Eipä ollut Jannekaan häntä nähnyt ja arvelin siihen että hän lienee unohtanut koko asian. Sitten istahdin Jannen viereen.

-”Sää oot täällä niinkun kuntoilemassa vai?”, Kysäisin

-”No joo. Pitäähän sitä vähän välillä...”, Janne vastasi hieman hämillään.

- ”En kai mää keskeyttäny sua?”

- ”No et oikeestaan kun mää oon juuri lopettelemassa.”

- ”Meeksää täältä suoraan kotio?”

- ”Joo tota siis kyllähän mää.”

- ”No sittenhän voidaan mennä samaa matkaa kun kerta yksin jäin tälleen kun kaverikin hylkäs...”

Tätä kysymystä olin odottanut. Sydän pompotti.

- ”Jaa, no mikä ettei. Se olis ihan mukavaa.”, Janne vastasi hymyillen.

Minäkin hymyilin hänelle. Janne näytti huojentuneelta. Istuttiin vähän aikaa puhumatta. Siten Janne rikkoi hiljaisuuden ja totesi että hänen pitäisi varmaan lähteä suihkuun. Ei kestäisi kauaa, jos haluan odottaa. No totta vie halusin. Sanoinkin sen jopa yli innokkaasti tahallaan. Sitten Janne pikaisesti lähti. Huusin perään ettei mitään kiirettä tartte pitää. Olisin mennyt vaikka suihkuun hänen kanssaan jos olisin päässyt... ja siellä ei olisi kiirettä pidetty! Istuilin penkillä odotellen kaikessa rauhassa. Poikien pukuhuoneeseen pääsi suoraan kuntosalista olevasta ovesta ja sen ollessa raollaan kuulin Suihkun äänen ja veden lorinan. Sitten suihku hiljeni ja kuulin miten Janne paljain jaloin läpsytteli suihkuhuoneesta pukuhuoneeseen ja kuivaili itseään. Odottelin rauhassa. Sitten huusin Jannella kysyen oliko hän jo pukeutunut, voisinko tulla sinne ettei yksinään tarvitsisi istuskella? Janne vastasi myöntävästi ja kurkkasin ovenraosta. Poika oli jo pukenut housut jalkaan mutta oli yhä paidatta. Huoneessa leijui Jannen miehekkään deodorantin tuoksu ja poika näytti ylävartalo paljaana suihkun raikkaana todella houkuttelevalta. Istahdin hänen viereensä penkille Jannen kaivellessa paitaansa kassistaan. En tiennyt oikein mitä sanoa. Janne kaiveli paitaansa, mutta ei kyennyt sitä löytämään.

- ”No, missäs se nyt oikein on...” Janne mutisi.

Sitten tartuin pojan olkapäästä. Se oli sanottava nyt. Janne kääntyi katsomaan minua kysyvästi. Sydän pompotti. Vatsassa kirveli.

- ”Tota... mää pidän susta tosi paljon. Totesin ykskantaan.”

Janne katsoi hetken aikaa, minä käänsin katseeni ujosti alaspäin.

- ”Siis tarkotaksää niinkun silleen... että niinkun.”

- ”Joo.” Nostin katseeni ja katsoi poikaa silmiin.

- ”Tai oikeestaan... mää rakastan sua.”

Tapitin vain Jannea. Olin kuin ylikierroksilla käyvä kone, sellaisella tempolla sydän pompotti verta ympäri kehoani ja korvia kuumotti. Hengitin kiihkeästi, katselimme vain toisiamme. Sitten Janne sanoi jotain mitä en ollut uskoa. - Mää rakastan sua myös. Oon jo pitemmän aikaakin. Tosi paljon. Tapitin vain lisää ymmärtämättä kunnolla.

- ”Siis sää niinkun oikeesti? Ihan oikeesti?”

- ”Joo. Sillain ihan oikeesti.”

- ”Ei voi olla... Voiko?”

- ”Joo. Janne vastasi rauhallisesti.”

Yhtäkkiä silmiini nousi kyyneleitä yhtäkkisestä onnen puuskasta ja lähes hyppäsin penkillä istuvan Jannen syliin. Painoin pääni hänen olkapäätään vasten ja nyyhkytin epäuskoisena.

- ”Voi voi... voi miten ihanaa.”

Ainoa mitä sain sanottua. Janne silitti hiuksiani ja vei kätensä ihanasti pepun alle ja tuki minua sieltä ja tyynnytteli ja rauhoitteli. Pitkän aikaa vain oltiin sylikkäin. Jannen vahva käsi oli ihanasti pepun alla ja istuin hänen sylissään jalkani kiedottuina hänen ympärilleen, Janne istuen ja seinään nojaten. Janne käsi silitti hellästi hiuksiani ja toinen käsi varovasti ja hellästi hyväili peppuani. Hänen paljas ylävartalonsa oli vielä lämmin suihkun jäljiltä ja Janne tuoksui raikkaan miehekkäälle... pikkuhiljaa huomasin pimpissä alkavan pienoisen väreilyn joka levisi Jannen hellässä huomassa olevalle pepulle. Olimme pitkän tovin aivan hiljaa vain nauttien tilanteesta.

Sitten nostin pääni Jannen olkapäältä ja katsoin poikaa silmiin.

- ”Sää oot maailman kaunein tyttö”, Janne totesi minua katsellen.

- ”Ja sää oot maailman ihanin kundi - ja komein.... ja ... paras!”, totesin uutta tunnepurkausta hilliten Jannea vain katsellen.

- Sää oot niin fiksu ja mukava... ja sun vartalo. Samalla nojauduin taaksepäin Jannen käden pysyessä pepulla ja jatkaen hyväilyä toinen käsi selkäni takan tukien. ... sun vartalo. En tiennyt mitä sanoa siitä, sen sijaan kosketin kädellä Jannen kaulaa ja varovasti liu'utin sitä alemmas hänen rintaa ja vatsaa tunnustellen...

- ”Se on niin, niin..”, hetken mietin, ”seksikäs! Ja miehekäs! Ja sä oot niin hellä!”

Sitten vain painoin pääni hänen rintakehäänsä ja tunsin sen poskeani vasten. Pojan sydämenlyönnit ja hengityksen.

- ”Sää oot kaunein tyttö ja mukavin jonka tiedän.”, Janne sanoi.

- ”Mää rakastan sua”, hän jatkoi ja nostaessani päätäni katsoakseni häntä kasvoihin hän suuteli hellästi otsaani.

Sitten samalla tavalla nenän päätä ja lopulta suulle. Vastasin suudelmaan katsoen Jannea silmiin. Aluksi se oli varovaista, mutta kävi ahnaammaksi ja lopulta tunsin Jannen kielen tunkeutuvan suuhuni. Suutelimme pitkään ja hartaasti. Painauduin niin lähellä kuin vain mahdollista. Jannen hyväillessä taukoamatta peppuani saaden sen kihelmöimään ihanasti, pimpsan reagoidessa pepun hyväilyihin ja suuteluun ja kaikkeen ihanuuteen, saaden sen väreilemään, kihelmöimään, kostumaan. Tunsin miten kehoni kiihottui väistämättä Jannen hellässä huomassa ja hyväilyissä. Nännit olivat varmasti jo ihan kovat, kuumotus nousi poskille, otsalle ja korviin... pikkuhousut olivat varmasti jo ihan märät... Sitten irrottauduimme suudelmasta joka oli ollut ihanan piiiitkä ja hellä. Katsoimme toisiamme hengästyneinä ilmaa haukkoen. Janne näki kuinka kiihkoni kasvoi ja kysyi pitäisikö enää jatkaa, sillä se voi johtaa tilanteeseen jossa emme kykene hillitsemään himojamme, kondomia ei nimittäin ollut käytettävissä. Katsoin Jannea. En halunnut lopettaa... en missään nimesi. Oli kondomia tai ei. En välittänyt. En kyennyt kiihkoni keskellä ajattelemaan järkevästi muuta kuin että halusin Jannen jatkavan hyväilyjään ja lopulta yhtymään minuun, vieden neitsyyteni. En halunnut irrottaa tuosta pojasta, kun koko kaksivuotisen yläasteella olo ajan kestäneen haaveilun jälkeen olin hänet vihdoin saanut ihan lähelle. Janne katsoi minua tuimasti.

- ”Me ei voida ilman kortsua sitä tehdä. Mää en tee. Kuinka paljon sitä haluaisinkaan, mutta ei voida.” Katsoin Jannea...

- ”Mutta ei lopeteta, ei lopeteta. Älä lopeta. Jatka silleen...”, Janne katsoi minua uudella ilmeellä.

- ”Paitsi jos... tai ei mitään.”

- ”Häh. Sano.”

- ”Niin, tai voitas me tavallaan olla silleen, jos...”

Jannen käsi joka oli peppuani hyväillyt pysähtyi hetkeksi. Se tunnusteli yhä uteliaammin. Sitten ymmärsin. Ajatus oli tuhma. Ihana.

- ”Jos sää haluut niin sää saat tulla mun peppuun.”, sanoin Jannelle katsoen häntä silmiin vienosti hymyillen lauseen tuhmalle idealle ja sille että halusin yhtäkkiä Jannen juuri niin tekevän. Janne hetken mietti virnuiluani katsellen. Sitten:

- ”Mää oon siitä joskus salaa haaveillu... sun peppu on niin nätti ... se on niin kiva. En mää voi vastustaa jos sää pyydät sinne tuleen... En voi.”

- ”Mää pyydän että sää tuut koko pituudeltas mun peppuun. Ei, mää pyydän että sää nait mua peppuun!”

Hengitin kiihkeästi ja katsoin Janne reaktiota. Hän näytti innostuvan... käsi piteli peppua tiukasti ja varmasti, mutta hellästi. Katselimme vain. Janne sanoi kiihkeästi

- ”Onks sulla mitään liukastavaa voidetta?”

- ”On mulla kosteusvoidetta repun taskussa.”

- ”OK.” Janne totesi ja jatkoi kiihkeästi

- ”Mää haluun sua vaan niin vietävän paljon. Sun peppua, rintoja kaikkee...”

- ”Sää saat tehdä mulle mitä ikinä haluat. Mää oon nyt sun tyttös!”, vastasin yhtä kiihkeästi ja aloimme suudella.

Sitten kun tuntui ettei suutelu riittänyt niin nuoltiin nenää, poskia, otsaa, korvia, kaulaa... Suutelin Jannen kaulaa ja jatkoin alemmas. Janne hamusi paitani nappeja ja alkoi kiihkosta vapisevin sormin avata niitä. Sillä aikaa suutelin ja nuolin pojan rintaa ja vatsaakin... Sitten nousin kasvotusten kun Janne oli saanut paidan napit auki ja katseli himokkaasti rintaliivien peittämiä rintojani. Hetken tunsin pientä ylpeyttä - Jannen mielestä ne eivät olleet ainakaan liian pienet, sillä kun hän oli saanut rintaliivitkin pois ja katseli alastomia rintojani, joiden nännit olivat kiihotuksesta kovat ja isot, hän vain totesi ykskantaan niiden olevan kauneimmat ikinä näkemänsä rinnat. Moinen kehu sai minut katsomaan alaspäin hämmentyneenä hymyillen. Mielihyväni huomattuaan poika päätti takoa kun rauta on kuuma ja jatkoi sanomalla niiden olevan juuri oikean kokoisetkin... ei mitkään jättimäiset melonit.

- ”Voi sua...”, sopersin ja painoin pääni hänen olkapäätään vasten ja selitin jotain hänen komeudestaan.

Sitten Jannen toinen käsi otti toisen rintani hellään huomaansa ja hetken vain tunnusteli sitä, uteliaasti, kiihkeästi, mutta puristamatta liikaa tai satuttamatta... lopulta ottaen nännin sormiensa väliin ja alkaen hellästi puristella. Suljin silmäni Jannen olkapäätä vasten mielihyvän tunne täytti mieleni. Se tuntui niin hyvältä. Pimppi reagoi ja koko vartalo reagoi ihanalla kihelmöinnillä joka levisi kaikkialle minne Jannen hellät kädet koskettivat kuumaa ihoani. Rinnoilta käsi jatkoi alemmas vatsalle, tunnustellen sitä tutustuen pikkuiseen napaani. Toinen käsi nousi pepulta selälle ja tunnusteli sen muotoja nousten hyväillen ylöspäin aiheuttaen koko selkäpuolisen vartalon väreilevän. En ollut itsekään pekkaa pahempi vaan käteni tutkivat uteliaan kiihkeinä pojan yläkropan eri muotoja ja kohtia. Lihaksia, napaa ja sellasia kivoja asioita miehen vartalossa. Kaikki paljas iho sai hellän hyväilyn osakseen. Janne toinen käsi joka oli napani kohdalle pysähtynyt jatkoi alaspäin. Sitten se oli farkkujen reunalla. Jo pelästyin että se pysähtyy siihen, mutta sormet jatkoivat farkun napeille ja alkoivat avata niitä. Tiesin jo mitä tulevan piti ja ynisin kuin kehräävä kissa Jannen olkapäätä vasten odottaen malttamattomana... Sitten nostin pääni ja katsoin poikaa silmiin. hän katsoi alaspäin. Farkkujen napit oli saatu auki ja välistä pilkotti hieman valkoista pikkuhousua... istuin jo valmiiksi hajareisin pojan sylissä mutta levitin jalkojani yhä leveämmälle viestittäen että sinne pikkuhousuihin saisi pari uteliasta sormea mennä tutkimusmatkalle. Matkalle, joka olisi varsin kostea ja kuuma! Pimpsa lähes kehräsi väristen ja kihelmöiden vaatien kosketusta tältä ihanalta pojalta. Mutta Janne viivytteli... varovasti ja kiusoittelevan hiiitaaasti sormet menivät pikkupöksyjen alle. Janne katsoi minua silmiin... sormet menivät alemmas... pidätin hengitystä, koko vartalo kuin tulessa. Sitten Janne teennäisen yllättyneenä totesi:

- ”Täällä on jotain karvaista... Hmmm mitähän se tämä...”

Ei mun häpykarvoitus nyt mitään tuuheata ole mutta on sitä sen verran ettei häpeillä tartte muitten tyttöjen kanssa suihkussa käytäessä. Janne sitä tunnusteli ja ihmetteli...

- ”Runsaasti tuntuu olevan...”

Kiihkeästi sain ähkäistyä:

- ”Ei sitä paljoo oo.... ja koske jo sitä!”

- ”Mitä?”, Janne katsoi kysyvästi.

Sormet olivat pysähtyneet. Melkein teki mieli huutaa malttamattomuutta. Sain ähkäistyä:

- ”No pillua!”

Huh, moista kielenkäyttöä en ollut harrastanut, mutta Janne ymmärsi mitä tarkoitin. Ja se tuntui hyvältä sanoa. Ja rohkaistuneena jatkoin

- ”Tai vittua. Ihan miten vaan... kunhan kosket...”

Ja seuraava äännähdykseni oli epämääräinen voihkaisu joka tahtomattani purkautui kurkustani sen ihanan sähköisen väreen johdosta jonka pojan sormet aiheuttivat kehossani ja erityisesti pimpsassa sen yli liukuessaan, hitaasti häpyhuulten välistä koskettaen väkisin klitoristani jopa ennen muita kohtia... Sain jotenkin hillittyä itseni vaikka sormet jatkoivat tutkimuksiaan levittäen häpyhuulia ja tunnustellen kaikkea siellä. Mutta kun yksi sormi päätti työntyä emättimeeni menetin uudestaan itsehillintäni ja vaikeroin silmät kiinni pojan katsellessa kasvojani. Kun saavutin taas itsehillintäni ja avasin silmät katsoi Janne minua keskeyttämättä sormipeliään alhaalla ja kysyi:

- ”Tuntuuko tää hyvältä kun näin tekee?”

Ja yhtäaikaa sormi liikkui emättimessä ja kaksi muuta hyväilivät klitorista silleen juuri oikein... ja taas voihkaisin mielihyvästä.

- ”Kiva että sää tykkäät... täällä on kovasti lämmintä ja märkää, ettet vaan vuotais kuiviin kun tällä tavalla nestettä tulee.”

Avasin silmät ja katsoin Jannea.

- ”Äläs höpöötä... Kyllä määkin osaan...”

Ja hamusin äkkiä sormin pojan omien farkkujen nappeja ja kävin niitä hätäisen kiihkeästi avaamaan välittämättä pimpasta tulevasta ihanuudesta jonka avulla poika sormipelillä yritti kaikin keinoin häiritä keskittymistäni nappien avaamisen, siinä onnistuen niin että vaivoin sain valitukseltani ne auki ja ahnaasti sukelsi käteni bokserien alle tutkimaan niissä näkyvää pullistumaa. siellä oli jotain isoa, kovaa, paksua ja pitkää. Jotain varsin miehekästä! Ja kun käsi sen pöksyistä esiin sai, niin aisti kaiken kovuuden ohella kuumuutta... ei oltu paleltu täälläkään! Sormet kävivät uteliaasti tuon oudon miehisen elimen kimppuun yrittäen ahnaasti hyväillä ja tutkia samaan aikaan. Nyt oli Jannen vuoro mittailla itsehillintänsä rajoja, sillä hetken tutkiskelun jälkeen keksin millä se pojasta parhaalta tuntui ja nähdessäni Jannen nautinnollisen ilmeen ja kuullessani vuorostaan hänen vaikerointinsa tunsin tyydytystä haluuni antaa hänelle nautintoa ihan fyysisestikin sillain ihanasti kuin hänkin minulle teki kädellä, joka oli pikkupöksyjen alle tunkeutunut ja näytti siellä vakaasti haluavan pysyä. Ei siinä mitään. Pimppini toivotti sen tervetulleeksi ja pyysi jäämän pidemmäksikin aikaan... Kun olin itsekin vihdoin päässyt vauhtiin Jannen pikku(?) veijarin kanssa niin vain oltiin paikallaan, ankarasti keskittyen kumppanin hyväilyyn sieltä parhaasta paikasta, joka minulla taisi olla se märempi ja Jannella se kovempi...

Olimme sellaisen kiihkon vallassa kumpikin että tuskin ajattelimme ympäristöä sen kummemmin. Eikä siihen ollut tarvettakaan. Perjantaina tähän aikaan ei koululla ollut käytännössä ketään, ja todennäköisyys että joku olisi tupsahtanut poikien pukuhuoneeseen yhtäkkiä oli äärimmäisen pieni. Ei sillä että vaikka olisimme sen tiedostaneet niin emme olisi välittäneet. Nyt semmoisia ei joudettu ajattelemaan.

Sitten yhtäkkiä kaiken ihanuuden keskellä, Jannen sylkyssä, pojan hyväillessä minua pimpistä käsi pikkuhousujen alla niin että pöksyt joutuivat koville venyessään ja minä vastaavasti toinen käsi pojan penistä hyväillen, tiukasti toisiimme kietoutuneina ylävartalot paljaana minä hätäisen kiihkeästi kuiskasin Jannen korvaan

- ”Pitäiskö... haluaisiksää jo tulla mun peppuun?” Janne kysyi hetimiten että olenko jo valmis.

- ”No totta vie... jos me tälleen jatketaan niin mää en kestä enää kauaa... niin ihanaa... ”

- ”En kyllä määkään”, Janne tokaisi ähkinänsä seasta.

Irrottauduin pojan peniksestä haikeasti ja tuntui hiukan ilkeältä kun Janne vetäisi kätösensä pois pikkuhousuistani. Pomppasin pois Jannen sylistä ja kiskoin hätäisesti farkut ja sitten myös pikkuhousut pois.

Hetken seisoin ilkosilteen Jannen edessä. Hän katsoi minua himokkaasti ja ylpeästi käännyin ympäri näyttäen hänen hetki sitten niin kehumaansa peppuani pojalle. Sitten otin nopeasti repustani kosteuttavaa perusvoidetta sisältävän pötikän ja Janne pyysi saada laittaa sen. Pyllistäen Jannen edessä toin peppuni lähes hänen syliinsä. Janne pursutti tuubista voidetta toisen käden sormilleen ja sitten tunsin peppureiällä jotain kylmää ja liukasta. Janne hellästi hieroi ensin peppureiän aluetta ja se tuntui oikeastaan oikein mukavalta ja sai kiihotetun ruumiini haluamaan pojan syvälle sisääni, mutta Janne eteni hitaasti kun huomasi minun pitävän tuon oudon reiän ympäristön koskettelusta... sitten vihdoin sormet työntyivät sisään. Hitaasti ja varmasti ne työntyivät voidellen piukan anaalin liukkaaksi. Lopulta pojan sormet olivat syvällä sisälläni ja tunne oli hieman outo mutta tavallaan ihanakin, sillä tilanne oli varsin intiimi. Pyysin Jannea kuitekin kiirehtimään sillä tunsin miten kehoni suorastaan huusi tuota mielenkiintoisempaa ruumiinosaa (ja paksumpaa) sinne peppuun. Olin hyvin kiihottunut eikä peppureiän sormeilu yhtään vähentänyt kiimaani. Sitten Janne vetäisi sormensa pois ja äkkiä pyyhki sormiaan johonkin jota en ehtinyt edes huomata. Käännyin ympäri ja nousin seisomaan pojan eteen.

- ”Miten se tehdään?”, kysyin.

Janne istui yhä samalla tavalla penkillä kuin koko ajan oli ollutkin. Siis sellaisella puisella pitkällä mitä pukukopeissa on.

- ”Tuut vaan mun sylkkyyn niin kun äskenkin olit”, Janne totesi.

Niinpä tietenkin. Sillain saisimme olla niin lähellä kuin vain mahdollista. Olin jo miettinyt menisinkö nelinkontin lattialle ja Janne tulisi takaa päin tms., mutta tämä oli paras vaihtoehto.

Istahdin Janne lämpimään syliin takasin kuten äskenkin ja sitten nousin ylemmäs. Painauduin aivan poikaan kiinni ja Janne ohjasi kädellä peniksensä oikeaan kulmaan. Olisin syöksynyt malttamattomana peniksen kimppuun pepullani, mutta Janne käski tuimasti tehdä se maltilla, ettei sattuisi kun peppureikä on niin tiukka. Katsoin Jannea syvälle silmiin kun kaikesta kiimastani huolimatta yritin maltilla toimia. Ei ollut Jannellakaan helppoa hillitä itseään, sillä pojan lihaksikas vartalo oli kuuma ja hikinen, hengitys nopeaa ja posket punoittivat kuin tontulla. Enpä liennyt itse sen parempi, sillä koko kehoni oli kuin tulessa, ja jokainen kosketus jonka Jannen toinen vapaa käsi teki himokkaasti selkääni, niskaani, rintoja ja mahaankin malttamattomasti hyväillessään aiheutti väreitä ja mielihyvää jota vain omaan rakkaan kosketus kiihotetun tytön kuumalla iholla voi aiheuttaa. Hitaasti laskeuduin alaspäin. Katsoin Jannea. Käteni oli kiedottu hänen ympärilleen ja annoin Jannen ohjata peniksen oikeaan reikään. Kun sopivia koloja joihin moisen elimen olisi halunnut oli oikein kaksin kappalein! Sitten peniksen pää kosketti peppureikää ja painoin voimakkaammin alaspäin. Tuntui hetken ettei se mene... mutta sitten se lompsahti sisään ja yhtäkkiä painui lähes koko pituudelta syvyyksiini. Painuin saman tien niin syvälle kuin pääsin ja yhtäkkiä oli peppuni täynnä Jannea! Hiukan se sattui, sillä penis oli niin paksu verrattuna sormiin, mutta nopeasti rentoutin lihaksia siellä alhaalla ja epämiellyttävyys katosi. Janne oli äänekkäästi parkaissut sillä hetkellä kun penis yhtäkkiä painui voimakkaasti tiukkaan peppuun ja katsoi nyt minua hämmentyneenä tästä uudesta tilanteesta. Hetken oltiin ääneti tunnustellen. - Sattuko se? Janne kysy.

- ”Ei tietenkään...”, valehtelin pikkuisen. Nyt oli jo ihan hyvä olo.

- ”Tota... ollaaks tälleen vaan vähän aikaa... voit sää liikkuakin jos sää haluat”, Janne puheli.

- ”Ollaan vaan... Tää tuntuu ihan kivalta. Se on niin paksu ja mää oon niin täynnä... sää oot niin lähellä mua. Paljo lähemmäs ei pääse.”

Puhuin hengästyneesti sillä hengitykseni oli kiihtynyttä... kauaa en enää kestäisi. Tuntui niin ihanalta. Sitten hetken lamaannus hävisi ja yhtäkkiä Janne jo kiihkeästi hyväili rintojani ja erityisesti herkkiä nännejä, selkää ja jalkojakin, oikeastaan kaikkea mitä käteensä sai. Minä vastasin yhtä himokkaasti hänen vartaloonsa. Se oli kuuma ja jännittynyt, kuten minunkin. Jannekin oli lähellä saada pian orgasmin... Sitten Jannen sormet löysivät takaisin pimpsalle jonka nesteitä valui jo reittäkin pitkin. Koko tilan oli täyttänyt tuttu märän pimpsan haju ja se leijaili ilmassa huumaavan ympärillämme... Sopersin Jannelle että ihan pian laukeaisin. En voinut enää mitään. Pepussa oli aivan ihanan täyttä. Se oli koko pituudelta syvällä sisälläni, jossain siellä syvyyksissä ihanasti kiihottaen ihan liikkumattomanakin. Halusin pitää sen niin. Loppuun asti. Se oli lähellä. Suljin silmät ja painoin pään Jannen olkapäätä vasten epämääräisen mielihyvääni äännellen. Janne sanoi jotain, mutta en enää kuullut oikein huumani keskellä. Kaikkialla poltti. Kuumotti, kihelmöi. Korvissa humisi. Ajauduin rajan yli, paluuta ei enää ollut.

Sitten heittäydyin kuilun reunalta. Köyttä tai laskuvarjoa ei ollut. Nyt mentäisiin alas saakka, koko matka mitä oltiin kiivettykin. Ja tuntui että mentäisiin lujaa. Ja lujaa mentiinkin. Monta orgasmia olen jo eläessäni ehtinyt kokea. Joskus se tuntuu aivan vietävän hyvältä ja tuntuu kuin koko keho ratkeaisi sen voimasta. On pakko voihkia ja kieriskellä. Joskus taasen se on hyvin henkinen kokemus ja joskus ei tiedä saiko orgasmin vai ei. Tämä oli kuitenkin jotain mitä en ollut aiemmin kokenut. En yritä sitä sen kummemmin selittää. Se oli vain niin ihanaa. Ei siksi että se olisi ollut fyysisesti sen parempi kuin orgasmit yleensä. Ei ollenkaan. Vaan siksi että olin Jannen sylissä, ja aina hengittäessäni sisään tunsin hänen miehisen tuoksunsa, hikisen olkapään. Peppuni supisteli kuten aina orgasmissa, mutta supistusten esteenä oli Jannen penis ja se vain lisäsi niiden intensiivisyyttä. Olin täytetty ääriäni myöten Jannella, rakkaallani. Ja se oli ihaninta. Orgasmin hiljalleen laantuessa tunnuin vasta palaavan "tajuihini". Ymmärsin nyyhkyttäväni, ei, vaan itkeväni onnesta ja mielihyvästä Jannen olkapäätä vasten. hän silitteli hiuksiani hellästi. Sitten Janne hellästi käänsi pääni kohti kasvojaan ja suuteli hellästi minua. Suljin silmät. Janne suuteli silmäluomiani korjaten kyyneleet pois, sitten poskilta myös. Janne oli maailman hellin ja ihanin poika. Ja pepussani tunsin sen täyttyneen Jannen siemennesteellä. Hänkin oli saanut orgasminsa. Onnellisena painoin pääni takaisin hänen olkapäätään vasten ja suljin silmät.

- ”Mää rakastan sua.”

- ”Niin mäkin sua!”

Kirjoittanut Terhi keväällä 2002.

Piditkö kirjoitelmastani? Vai ärsyttikö se? Palautetta saa antaa sähköpostilla osoitteella: terhiaa@hotmail.com

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute