Herkku-puhelin
Muuttoapulainen
Jesse

Olin töissä eräässä tavaratalossa. Samassa talossa oli kassalla myös Terhi-niminen seksipommi. Aina kahvitunnilla tuli heitettyä jotain puoliksi kaksimielistä juttua ja Terhi tuntui aina olevan mukana jutussa. Monta kertaa mietinkin, että miten tuota herkkupeppua pääsisi vähän lähemmäs, ujo kun olen.

Kävikin niin, että Terhi oli muuttamassa isompaan asuntoon ja pyysi minua auttamaan tv-kanavien virityksessä. Hänen vanhassa kämpässään oli ollut vain tavallinen antenni ja tässä uudessa oli kaapeli-tv, joten kanavat oli viritettävä uudelleen.

Menin sovittuun aikaan Terhin asunnolle ja soitin ovikelloa. Hän tuli avaamaan aamutakissaan ja sanoi nukkuneensa pommiin. Hän ohjasi minut olohuoneeseen ja näytti missä tv oli. Hän itse aikoi käydä suihkussa. No minä sitten käytin kaikki kykyni ja viritin tv:n noin kolmessa minuutissa. Terhi tuli suihkusta ja ihmeteli, että joko se nyt on hoidettu. Samalla hän pyysi minua katsomaan kylpyhuoneessa olevia reikiä, että josko niihin saisi kiinnitettyä kuivaustelineen. Kylpyhuoneessa oli todellakin kaksi reikää, joihin telineen voisi kiinnittää. Kun tutkin asiaa, tuli Terhi kylppäriin ja aikoi huuhdella jonkun ämpärin. Kun hän avasi hanan olikin suihkuvipu unohtunut päälle ja sain täyden lastin vettä niskaani. Tästä huolestuneena Terhi käski riisua paitani, että hän laittaisi sen kuivumaan.

Kun olin riisunut paitani, en ehtinyt edes älähtää, kun Terhi oli napsauttanut käsiraudat ranteisiini. Raudat hän kiinnitti suihkuverhotankoon. Tässä vaiheessa hän hymyili minulle ilkikurisesti ja sanoi:

-"Luuletko etten ole huomannut miten olet minua kytännyt, nyt saat jotain hyvää”

Hän riisui farkkuni ja sukkani, jonka jälkeen hän siveli alushousujeni läpi niissä olevaa pullistumaa. Lopulta hän riisui nekin ja otti kovenevan kaluni suuhunsa. Hän imi sitä kunnes olin lähes laukeamispisteessä. Aina saatuaan minut huipulle hän lopetti. Hän pakotti minut anelemaan että hän tekisi homman loppuun saakka. Hän poistui vielä noin puoleksi tunniksi vietyään mäyräkoiransa ulos lenkille. Palattuaan hän irrotti minut ja naimme koko yön hänen makuuhuoneessaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute