Herkku-puhelin
Rakkautta heinäladossa
ErotiChat

Olin vierailemassa erään ystävättäreni maatilalla. Kiertelin ympäriinsä paikkoja katselemassa ja näin ystävättäreni tulevan ratsastaen luokseni. Hänen ratsunsa oli komea valkoinen, valkoharjainen ja valkohäntäinen tamma ja hän ratsasti todella taitavasti pitkät, vaaleat, kiharaiset hiuksensa tuulessa hulmuten, isot tissinsä hölskähdellen.

Vietyään hevosensa talliin ja hoidettuaan hevosensa ystävättäreni tuli luokseni. Hänen sinisilmäisensä ja minun ruskeasilmäinen katse kohtasivat ja me hyväilimme toistemme tissejä ja nännejä puseroidemme päältä. Ystävättäreni ehdotti minulle menemistä heinälatoon, joten sinne me sitten menimmekin.

Aivan ensimmäiseksi riisuimme toisemme alasti, vaatteemme heittelimme ympäri heinälatoa. Olin palmikoinut pitkät, mustat hiukseni yhdeksi pitkäksi palmikoksi, mutta nyt riisuttuamme toisemme alasti ystävättäreni purki palmikkonikin hajalleen. Koska hänen hiuksensa olivat hajallaan, oli minunkin hiusteni oltava hajallaan.

Istuimme heinäkasassa ja hyväilimme molemmin käsin toinen toisemme tissejä ja nännejä. Samalla me suutelimme toistemme huulia ja hieroimme toistemme hiuksia selkiämme vasten.

Kaaduimme pitkäksemme heinäkasaan. Sormemme hyväilivät toistemme vittuja ja tussunkarvoja ja toiset kätemme hieroivat toistemme tissejä ja nännejä. Välistä me toinen toisemme puoleen kumartuen imaisimme toistemme tissejä ja nännejä ja suutelimme toisiamme.

Puristauduimme tiiviisti toisiamme vasten. Vittujamme vastakkain hinkaten me nuoleskelimme toistemme kauloja ja välistä imaisimme toistemme tissejä ja nännejä. Samassa huomasin ruoskan eräässä nurkassa ja kävin hakemassa sen.

Ystävättäreni asettui nelinkontin eteeni ja rupesin piiskaamaan hänen selkäänsä. Se oli hänestä niin ihanaa ja kiihottavaa, että hän vain voihki ja valitti. Hän sain orgasmin jo pelkästään piiskaamisesta ja heittäytyi lopuksi heiniin makaamaan.

Halusin silti hänenkin piiskaavan selkääni. Asettauduttuani nelinkontin heinäkasaan rupesi ystävättäreni piiskaamaan selkääni. Itsekin sain orgasmin jo piiskaamisesta ja ääneeni voihkaisten vaivuin lopuksi heiniin makaamaan.

Seuraavaksi ystävättäreni otti käteensä mitä valtavimmankokoisen hieromasauvan. Hän koko tuon aparaatin työnsi syvälle vittuni uumeniin, aivan klitorikseeni asti. Hän hinkkasi ja runkkasi vittuani niin perusteellisesti, että aivan hyvää teki.

Sain taas orgasmin. Huusin ja voihkin ääneen nautinnosta pyytäen ystävätärtäni silti vain jatkamaan. Hän jatkoikin ja hänen rytkyttäessään vittuani hieromasauvalla piiskasin minä hänen selkäänsä. Olimme mitä kuumissamme ja kiimoissamme.

Itse otin seuraavaksi hieromasauvan käteeni. Työnsin sen suoraan ystävättäreni vittuun ja runkkasin aivan klitoriksesta asti. Ystävättäreni voihki ja huusi ääneen nautinnosta saaden uuden orgasmin. Jatkuvasti rytkytin hänen vittuaan hieromasauvalla hänen piiskatessa selkääni.

Äänekkäästi huohottaen ja voihkien ystävättäreni ja minä heitimme viimein piiskan ja hieromasauvan pois ja työnsimme sormemme syvälle toinen toistemme vittuihin. Painelimme toistemme vittuja aivan klitoriksista asti ja oikein huusimme ja voihkimme ääneen nautinnosta runkatessamme toisiamme sormillamme.

Vielä otin hieromasauvan käteeni ja runkkasin sitä ystävättäreni perseeseen. Samalla piiskasin ystävättäreni selkää. Ääneensä voihkien ja huohottaen ystävättäreni vain nautti olostaan. Hänen tissinsä ja nänninsä riippuivat valtoiminaan ja hän itse hypisteli niitä molemmin käsin.

Myös ystävättäreni rytkytti hieromasauvaa perseeseeni samalla selkääni piiskasin. Voihkin ja huohotin ääneen nautinnosta minä vain nautin olostani. Valtoiminaan riippuvia tissejäni ja nännejäni hypistelin molemmin käsin. Oli mitä ihanin olo, molemmin päin.

Päätteeksi me kieriskelimme heinäkasassa. Syleilimme ja suutelimme toisiamme, puristelimme toistemme tissejä ja imeskelimme toistemme nännejä. Kätemme työnsimme toistemme haaroväleihin ja sormemme hinkkasivat toistemme vittuja ja klitoriksia. Olimme orgasmin partaalla ja sen tullessa me vain voihkimme ja huusimme äänen nautinnosta.

Aivan rajut olivat seksileikkimme olleet. Reisillemme valahtaneet vittunesteemme me nuolimme hieroen samalla toistemme tissejä sekä imien toistemme nännejä. Nuolimme toinen toisemme nesteet pää syvällä haarovälissämme. Orgasmit olivat mitä mahtavimmat ja lauettuamme jäimme lopuksi heinäkasaan makaamaan.

Kaiken antaneena ja kaiken myöskin saaneena me makoilimme heinissä. Upotimme kätemme toistemme pitkiin hiuskiharoihin ja vaihdoimme viimeisen, ahnaan suudelmamme. Läheisyys teki hyvää, mutta huomattavasti parempaa oli tehnyt rakastelumme. Nukahdimme yhdessä vierekkäin heinäkasaan tuntien saaneemme yhteisestä ihanasta seksileikistämme kaiken haluamamme ja runsain mitoin enemmänkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute