Herkku-puhelin
Tyttöystävä halusi isoa
Make

Olin silloin tavannut vasta nykyisen tyttöystäväni. Hän oli 18v ja vähän lapsellinen, mutta hirveän rehellinen ja kiimainen. Hänen kaverinsa kutsui meidät häihin ja niin päätimme mennä sinne.

Kultani laittautui tosi kauniiksi hän on hoikka blondi, ja hänellä on keskikokoiset tissit. Miehet vilkuilevat jatkuvasti häntä kadulla ja hän nauttii siitä. Meikkaamiseen meni yli tunti ja tukkakin laitettiin kampaajalla. Hän oli tyrmäävän kaunis.

Menimme häihin kirkkoon ja jo siellä eräs eksoottisen näköinen mies ei saanut silmiään irti hänestä. Jatkobileissä hän istuutui röyhkeän itsevarmasti tyttöystäväni viereen itse joutuessani heitä vastapäätä. Mies alkoi heti alusta lähtien iskemään tyttöystävääni valtavalla itsevarmuudella. Hän naurahteli ylimielisesti ja puristeli tyttöystävääni estoitta. Alussa kultani tunsi olonsa tukalaksi mutta mies rauhoitteli häntä rennosti naureskellen.

Sain selville että mies on italialainen ja lähtee viikon kuluttua suomesta. He puhuivat englantia mutta en ymmärtänyt melkein mitään sillä häissä oli paljon meteliä ja englannintaitoni on huono. Oli tosi ärsyttävää nähdä oma kulta naureskelemassa hänen jutuilleen he juttelivatkin pian kuin parhaat ystävykset. Pian mies alkoi jo halailla ja pussailla muka vahingossa ja näin kuinka kaunis blondini ei estellyt vaan antoi hänen imeä kaulaansa. Näin että häntä panetti.

Sitten näin että hän asetti kultani käden jalkojensa väliin ja hänen kasvoillaan oli yllättynyt hymy. kuulin selvästi hänen sanovan: ”It'S BIG” ja kikattavan. Sitten tyttökaverini tuli puhumaan minulle että hän aikoo mennä tuon miehen kanssa kävelylle. Sanoin että:

- ”Et varmasti mee”, mutta hän vain lähti.

Olin niin kännissä etten olisi voinut voittaa miestä tappelussa ja niinpä en voinut muuta kuin antaa heidän mennä.

He kävelivät kuin rakastavaiset läheiseen metsään. Tietysti seurasin heitä ja eivät he kauas ehtineet kun kiihkeä suutelu alkoi. Mies kouri humalaista tyttöystävääni, hän oli humalassa kiimasta ja viinasta, ja tyttöystäväni kouri miehen jalkoväliä. Sitten mies riisui hänet ja alkoi hyväillä todella taitavasti. Mies hyväili kauan kunnes lopulta hän ryhtyi nuolemaan kultani pillua. Aikansa nuoltuaan hän paljasti munansa tyttöystävälleni. En nähnyt sitä sillä hän oli selkä minuun päin. Näin vain kuinka tyttöystäväni otti suihin rajusti. Sitten mies kaatoi hänet maahan ja aloitti panemisen.

Hän veti todella kauan ja kuulin monta kertaa tyttöni tulevan kunnes lopulta hän tuli. Sitten he nousivat ylös ja kultani kikatti että ei ollut ikinä kokenut mitään niin ihanaa, johon mies vain totesi että niin kaikki tytöt sanovat.

Sitten lähdin pois ja tyttöystäväni tuli vähän ajan päästä myös hääpaikalle. Hän sanoi että haluaa lähteä kotiin. Niinpä poljimme pyörillä kotiin. Kotona hän valitti mahakipua mutta kerroin että olin nähnyt kaiken jolloin hän tunnusti että pillu se oli kipeä. Suurena yllätyksenä minulle tuli että he olivat jo sopineet treffit huomiseksi. Niinpä tyttöystäväni vietti miehen luona seuraavan viikon kunnes mies lähti takaisin.

Sitten kultani tuli kotiin ja pyyteli anteeksi sanoen:

- ”Nyt mä voin taas olla sun kultsi.”

No sehän oli tosi törkeää mutta tiesin etten mistään saisi niin kaunista naista. Hän kertoi tarkasti heidän yhteisistä kokemuksistaan ja varsinkin siitä miten mahtavaa seksiä heillä oli ollut. Kysyin myös että:

- ”Oliko sillä isompi kuin mulla?” Johon hän vastasi että:

- ”Oli.”

- ”Entä oliko se paljon isompi?”

- ”No ihan selkeästi isompi ku sulla.”

Vielä tänäkin päivänä he kirjoittelevat toisilleen (2:n vuoden jälkeen) ja katkerinta on se ettei tyttöystäväni ole häneen rakastunut. Hän vaan halusi mahtavaa seksiä. Eikä hän ollut miehelle kuin mahtava kokemus muiden joukossa. "Piti saada kokeilla suomalaista tiukkaa blondia", kuten mies asian oli myöhemmin ilmaissut.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute