Herkku-puhelin
Kokeessa
Kokeen tekijä

Olen viimeinen oppilas koetta tekemässä, luokassa olemme vain minä ja Tiina joka on koetta valvomassa oleva opettaja. Olen saanut vastattua jo kokeen kaikkiin kysymyksiin mutta tarkistan vielä vastauksia.

Luokassa on melko kuuma, lämmitys on jostain syystä täysillä jo alkusyksystä, niinpä Tiina toteaa "Onpa kuuma" ja ottaa päältään pois villapaidan. En kiinnitä siihen aluksi mitään huomiota mutta sitten näen minkälainen toppi hänellä on paidan alla, sellainen tiukka, lyhyt, hihaton, avokauluksinen joka ei paljoa jätä arvailujen varaan. Tuijotan häntä hetken, hän huomaa sen käännän katseeni pois ja punastumme molemmat hieman. Mutta en voi olla ajattelematta tuota kaunista näkymää ja vilkaisen uudelleen, hänellä on hyvin kaunis ja seksikkän rintavarustus, sellaiset juuri sopivan kokoiset rinnat.

Mielikuvitukseni alkaa laukata ja alapäässä alkaa pullottamaan, mutta luulen ettei opettaja huomaa sitä sillä sehän tapahtuu pöydän alla. Sitten opettaja nousee pystyyn ja kävelee pulpettini eteen hän kumartuu pulpettini eteen siten että näen suoraa hänen kauniit rintansa. Hän katso minua suoraa silmiin sinisillä silmillään ja sanoo "paperisi on aivan valmiin näköinen, miksi et palauta sitä", nousen ylös ja hän katsoo hymyillen jalkoväliini ja sanoo "oletko piilottanut lunttilapun housuihisi vai mikä tuolla noin pullottaa" ja hipaisee etumustani. Hän kävelee omaa pöytäänsä kohti suloinen takamus heiluen. Housuissa on jo tosi tiukkaa.

Hän vilkaisee koe papereitani ja sanoo "Et tainnut paljoa lukea näihin. Mutta ei se haittaa on yksi tapa jolla voit saada näistä kympin." Kun olen sanonut olevani mukana hän sanoo "riisuudu, riisuudu munasilles, mä haluun nähdä sut nakuna". Hetken epäröityäni otan paitani pois, sitten otan kengät ja sukat pois. Lasken housuni alas ja kävelen hänen eteensä ja lasken myös alushousut. Sitten seison hänen edessän ilman rihman kiertämää ja muna täydessä seisokissa. Hän sanoo "hyvä, runkkaa" Istahdan hänen edessään olevalle pulpetille jalat harallaan ja alan runkata, paine kasvaa kasvamistaan runkatessani ja katsellessani hänen kaunista vartaloaan, sitten laukean hänen vaatteiden päälle ja Tiina sanoo nuole ne ja mielelläänhän minä spermat hänen rinnoiltaan ja reisiltään nuolenkin.

Tiina laskee housunsa joiden alta paljastuvat valkoiset pitsialushousut ja sitten hän paljastaa niiden alta posliini pillunsa ja käskee minun nuolla ja minähän nuolen ja nuolen ja nuolen kunnes hän vavahtelee orgasmissa. Sitten Tiina laittaa housut ja villapaitansa päälleen ja kävelee ulos luokasta. Minä jään alasti keskelle luokkaa ihmettelemään tuota kaunista naista ja sitä onnistunko pääsemään "uusintakuulusteluun".

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute