Herkku-puhelin
Kesämökki
Pauke

Päivä oli kuuma ja hikinen, eli just sopiva pieneen laiturin kunnostus urakkaan. Kesäloma oli parhaimmillaan ja olin pitkästä aikaa päässyt yksin mökille ilman vaimoa ja lapsia ja ajattelin ottaa hommasta kaiken ilon irti, toisin sanoen olutta ja aurinkoa sopivassa suhteessa.

Iltapäivän puolella kävin laittamassa saunan lämpiämään ja jatkoin laiturin rannan puoleisen pään käsittelyä kun kuulin hiekkatieltä lähestyviä askelia. Pian mutkan takaa näkyi kävelevän vaimoni siskon tytär. Hänellä ja siskollaan on usein ollut tapana tulla uimaan ja saunomaan meidän mökille, mutta en osannut odottaa kumpaakaan heistä juuri tänä viikonloppuna. No eikä vanhempaa siskoa mukana näkynytkään, joten Emmi oli näköjään päättänyt lähteä ihan omina päin käväiseen.

Huikkasin morot tytölle ja pyysin sitä samalla ohi mennessään poikkeamaan jääkaapille hakemaan parit oluet. Emmi tuli pian pari pulloa käsissään istumaan laiturin nokkaan. Korkatessani omani, kysäisin mikä tytön sai lähtemään näin kuumana päivänä tunnin linja-automatkan päähän.

- "Ei ollut mitään tekemistäkään aerobic tunnin jälkeen ja soitin Tiinalle ja se kertoi sun olevan täällä yksinään. Ajattelin lähtee kattoon jos voisin olla avuksi".

- "No mikäs siinä, kyllähän täällä hommaa riittää, voisit itseasiassa käydä kattomassa onko saunassa vielä puita tarpeeksi" - sanoin mä ja jatkoin hommiani.

Annoin Emmille muutaman muunkin pikkuhomman tehtäväksi, mutta loppuajan se makasikin laiturin päässä bikineissään aurinkoa ottaen. Muutaman tunnin paukuttelun ja sahaamisen jälkeen alkoi jo tuntuun siltä että on tullut oltua liikaakin auringossa ja aloin pakkaan työkaluja. Siinä en voinut olla kiinnittämättä Emmin hyvin muodostuneeseen takapuoleen ja nivusissa kävi lievä syntinen värähdys. Piti melkein potkaista itseäni, kyseessä nyt sentään oli alaikäinen sukulaistyttö. Kysäisin Emmiltä, ettei sillä kai ollut mitään sitä vastaan, että mä menisin ensin saunaan. Eipä sillä ollut ja se jäi siihen vielä auringossa makaamaan.

Saunassa oli todella loistavat löylyt ja parin minuutin päästä alkoi jo ramaseen siihen tahtiin, että kohta vois nukahtaa. Eteisen puolelta kuului silloin oven ääni ja kohta Emmi pyyhkeeseen kietoutuneena tuli löylyhuoneeseen kantaen taas paria olutpulloa. Hätkähdin vähän ja korjasin itseni parempaan asentoon, ettei puolikovana lepäillyt kalu ollut Emmin näkyvissä. Emmi asetteli itsensä lauteille, joskin kohta kuumissaan otti pyyhkeen päältään pois. Yritin kovasti olla katsomatta, mutta silmäkulmasta näkyvät pyöreät ja terhakat nuoret rinnat saivat vähitellen kalun kovettumaan vähän enemmänkin kuin puolikovaksi. Yritin asetella itseäni siten, ettei Emmi näkisi tomerasti seisovaa kyrpääni. Vähän ajan kuluttua Emmi lähtikin pesuhuoneen puolelle ja henkäisin helpotuksesta. Ajattelin jo siinä, että kunhan Emmi poistuu mökille niin käsi saa käydä ettei pakotus käy liian kovaksi.

Pesuhuoneen puolelta kuuluva suihkun ääni taukosi ja yllätyksekseni Emmi pisti päänsä ovesta sisään ja kysyi voisinko tulla pesemään sen selän kun ei itse ylety eikä saunasta löytynyt mitään harjaa. Muistinkin siinä ohessa, että oli pitänyt ottaa uusi saunaharja kotoa vanhan roskiin heitetyn tilalle. No ei auttanut muuta kuin mennä pesuhuoneen puolelle, jossa Emmi jo valmiiksi nojasi seinään saippuanpala kädessään. Otin saippua ja levitin sitä käsiini ja aloin hieromaan Emmin selkää. Emmi ynähteli tyytyväisenä kun hieroin hieman pingottuneita selkälihaksia. Mulla alkoi pikkuhiljaa kalu taas kovettuun, mutta en voinut lopettakaa siinä hieroessani ja katsellessani piukan pyöreätä ihanaa persettä. Ajattelematta asiaa huomasin yhtäkkiä käsieni käyvän vähän muuallakin kuin selässä. Käteni hieroivat saippuaa myös Emmin kaareville lanteille ja kylkeen juuri rintojen alle. Koska Emmi ei asiaa näyttänyt pahakseen pistävän vaan näytti vain nojaavan paremmin seinään, käteni hipaisivat! välillä rintojen alapuolta ja sieltä vaelsivat takapuolen kaarteille. Emmi voihkaisi hiljaa ja levitti jalkojaan ja pyllisti entistä enemmän.

Kyrpäni seisoi jo kivikovana ja en voinut enää kiihkolleni mitään vaan tartuin käsilläni Emmin rintoihin takaapäin ja painauduin hänen takapuoltaan ja selkäänsä vasten niin että ylöspäin sojottava kyrpäni painautui persvakoa vasten. Emmi alkoi huohottamaan kovempaa ja hinkkasi persettään kyrpääni vasten. Jatkoin rintojen kourimista kaiken helläkätisyyden unohtaen ja painauduin yhä tiukemmin saippuan liukastamaa nuorta vartaloa vasten. Laskin toisen käteni alemmas Emmin haarojen väliin ja pyörittelin märkää klitorista työntäen välillä etusormen tiukkaan nuoreen pilluun.

Tulipunaisena pingottava suuri kyrpäni pää vaati saada päästä sisään tuohon tiukkaan ja kosteaan reikään. Kuin arvaten paisuneen kaluni vaatimuksen Emmi nojautui saunan penkkiä vasten tarjoten kalulleni sitä mitä se vaati. Työnnyin rajusti tuohon ihanan ohuen karvan ympäröimään reikään, Emmi huusi ääneen kiimasta tuntiessaan paksun kyrvän uppoavan syvälle hänen sisäänsä. Nussin Emmiä takaapäin hulluna kiimasta, joka työnnöllä rajusti paiskautuen tuota tiukkaa persettä vasten niin että pesuhuoneessa kuuluin vain Emmin ja minun huohotus tuohon ihanaan läiskeeseen sekoittuneena. Vaihdoin hieman asentoani niin että näin kuin verisuonten pullistama kyrpä upposi ja vetäytyi pois tuosta märästä ja tiukasta reiästä. Näin kuinka tiukat pillunhuulet vetäytyivät ulospäin vetäessäni sinne liian paksun sauvan pois yhä uudelleen ja uudelleen. Takerruin Emmin lantioon molemmin käsin välillä läimäisten toista pakaraa niin että siihen jäi punertava jälki. Joka kerta näin tehdessäni Emmi huusi ja pyysi lisää ja kovempaa.

En voinut uskoa, että nussin sukulaistyttöä tällä tavalla, mutta se teki siitä vain entistä kiihottavampaa. Tunsin kuin Emmin märkänä litisevä pillu supisteli kyrpäni ympärillä työntyessäni siihen. Siirsin toisen käteni hänen persereiälleen ja aloin hivuttamaan sormea sinne sisälle. Tästä edessäni voihkiva tyttö vain innostui ja alkoi ulisemaan lähes jatkuvasti jotain epäselvästi voihkien. Tunsin sormessani kuinka ohuen lihaksen takana kyrpäni hankasi pillun seinämiä vasten ja kuinka koko tyttö vapisi ja supisteli tulevan orgasmin kourissa. Työnsin toisenkin sormen tuohon kireään peräaukkoon ja Emmi vain pyysi lisää. Vuorotahtiin kyrvälläni ja sormillani hulluna pannessani Emmi alkoi saamaan sellaista orgasmia, että hänen jalkansa pettivät ja hän putosi mahalleen saunapenkin päälle. Kaluni luiskahti tuosta sykkivästä reiästä pois ja pullisteli jo siihen tahtiin, että kohta minultakin tulisi. Halusin tulla tuon tytön sisälle, mutta ainoana järkevänä ajatuksena en työntynytkään! n sisälle äskeiseen aukkoon vaan työnsin säälimättä paksun kyrvän Emmin suklaareikään. Emmi huusi tuskan ja kiiman sekaisella äänellä, mutta en välittänyt siitä vaan jatkoin säälimättä tuon vieläkin kireämmän aukon panemista. Nussin ja nussin kunnes minulta alkoi tulla hänen suoleensa sellaisella paineella että se teki minullekin kipeää. Nautin vielä viimeiset hetket ja työnnyin koko kaluni pituudelta Emmin sisälle ruiskuttaen viimeiset pisarat tuohon perseeseen.

Hetken toivuttuamme huuhtelin meidät molemmat ja nostin Emmin syliini ja kannoin hänet mökkiin sängylle ja suukottelin hänet uneen alastomana vierelleni. Heräilin viilenevässä iltahämärässä ja peittelin Emmin ja lähdin ulos nauttimaan kauniista kesäillasta, miettien miten saisin tämän vielä uusiksi ja mitenköhän Emmin vanhempi sisko asiaan suhtautuisi jos Emmi menisi hänelle asiasta kertomaan. No joka tapauksessa ongelmia oli tiedossa, eihän tällaisesta ihanasta olennosta päässyt mitenkään eroon..

-- Jos on rakentavaa kommenttia niin voi kirjoittaa ppauke@luukku.com

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute