Herkku-puhelin
Kimpassa
Siiri

Heittäydyin väsyneenä sohvalle ja laitoin silmäni kiinni. Töissä oli ollut todella raskas päivä. Eipä kauaa mennyt, kun nukahdin sitkeään uneen. Jonkin aikaa nukuttuani heräsin oven kolahdukseen ja miehien ääneen."moi kulta,eihän sua haittaa kun lupasin työkaverille lämmittää saunaa?". No eipä tuo haitannut, olinhan ajatellut itsekin käydä saunassa.

Kävelin keittiöön ja avasin viinipullon, kaadoin lasiin ja menin takaisin olohuoneeseen odottelemaan saunan lämpiämistä. Aika kului ja vihdoin miehet tulivat sanomaan, että voin mennä saunaan. Istuin löylyissä nauttien pitkään ja tunsinkin piristyneeni. Pesin itseni,laitoin kylpytakin päälleni ja menin olohuoneeseen miesten seuraksi. He istuivat juomassa olutta pelkät pyyhkeet lanteilla. Mieheni tarjosi minullekin oluen ja kertoi naureskellen heidän juuri kehuneen toistensa peppuja seksikkäiksi. Joopa-joo, olin kyllä aikaisemminkin kuullut heidän vitsailevan pikkutuhmia toisilleen. Ilta kului ja miehet sen kuin innostuivat kehumaan toisiaan. Meinasin pudota tuolilta,kun mieheni ehdotti minua tuomariksi heidän pakarakilpailuun, no mikäs siinä, miehiltä pyyhkeet pois ja pyllistystä.

Mahanpohjassani vihlaisi kiima, kun katselin noita kahta peppua, enkä voinut olla silittämättä molempia. "Jatka vain" mieheni sanoi, ääni käheänä. Sivelin molempien miesten pakaroita ja kouraisin jalkavälistä kohti palleja, molemmilla miehillä seisoi ja oma vittuni alkoi tuntua todella märältä. Menin miesten eteen ja otin oman mieheni kyrvän suuhuni ja mieheni otti kaverinsa kyrvän käteensä ja runkkasi sitä hitaasti. Imin ja nuolin kyrpää ja katselin kuinka mieheni veteli toista kyrpää kädessään edestakaisin. Sitten mieheni asetti minut sohvalle kontilleni ja tuli taakseni, levitin jalkojani mieheni upottaessa kovan kyrpänsä märkänä litisevään vittuuni, ynisin kiimasta vittuni niellessä tuon ihanuuden sisäänsä.

Mieheni lopetti liikkumisen ja kaveri asettui hänen taakseen, yritin kurkottua katsomaan, kun kaverin suuri suonikas kyrpä upposi mieheni anaaliin, eipä tainnut olla ensimmäinen kerta. Mieheni päästeli pientä murinaa ja aloitti kiihkeät työnnöt vittuuni, tunsin kuinka toinen mies aina välillä töytäisi miestäni painaessaan kyrpäänsä syvälle mieheni peppuun. Tuo ajatus sai minut sekaisin kiimasta ja vittuni valutti nesteitään pitkin reisiäni, miesten naidessa täyttä päätä. "Nyt tulee!" mieheni huusi ja tunsin kuinka kyrpä vitussani alkoi sykkiä ja lennättää spermat sisääni. Aloin itsekin saada ja värisin päästä jalkoihin orgasmin ravistellessa minua. Mieheni syöksyi selkääni makaamaan kaverinsa laukoessa omia spermojaan hänen anaaliin. Lysähdimme yhtenä myttynä sohvalle ja arvelimme joutuvamme uudestaan saunaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute