Herkku-puhelin
Nuori tyttö ovella
Jani 25

Makailen kotona ja katselen tv:tä. Olen juuri tullut suihkusta ja en ole jaksanut pukeutua. Vaihtelen kanavalta toiselle enkä löydä mitään mielenkiintoista katsottavaa, mietin itsekseni lähtisinkö kaupungille katselemaan tyttöjä vai avaisinko koneen ja katsoisin mitä netistä löytyy. Päädyn jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Lueskelen rauhassa sähköpostini ja luen päivän uutiset. Mietin mihin voisin surffata. Menee aikaa ja puolen tunnin kuluttua huomaan löytäneeni sivun, joka on täynnä seksifantasioita. Luen tarinan kerrallaan ja huomaan kuinka kaluni kovettuu kovettumistaan. Hätkähdän kun ovikello soi. Kuka siellä on mietin? Ajattelen ensin tv-lupatarkastajaa, mutta sitten mieleeni palautua äskettäin lukemani tarinat ja päätän avata oven, eihän sitä tiedä kuka siellä on.

Kiskaisen nopeasti löysät bokserit jalkaani ja päätän olla välittämättä siitä, että puolikova kaluni varmasti näkyy housuista. Avaan ja oven ja häkellyn kun näen oven takana nuoren noin 160cm pitkän tumman kauniin tytön. Tyttö toivottaa hyvää iltaa ja sanoo olevansa tekemässä haastatteluja kouluprojektiinsa alueen palveluista ja kysyy olisiko minulla hetki aikaa vastata muutamaan kysymykseen. Kuulen kuinka vastaan "kyllä" ja pyydän tyttöä astumaan sisään. Tytöllä on päällään punainen toppi, josta hänen kiinteät nuoren tytön C-kupin rinnat suorastaan pursuvat ulos. Jalassaan hänellä on tiukat takataskuttomat matalavyötäröiset farkut, joista voi nähdä jokaisen ääriviivan hänen täydellisen kiinteästä vartalostaan. Tyttö avaa kengännauhojaan ja pyllistää minuun päin enkä voi mitään kun kaluni alkaa taas kovettua katsellessani täydellisiä pakaroita.

Minun asuntoni on todella pieni ja ainoat istumapaikat mahdollisille vieraille ovatkin lattialla tai sängylläni. En tohdi laittaa kaunista vierasta lattialle, joten pyydän hänet istumaan sängylleni kun katseeni samalla vaeltaa hänen vartalollaan ja seisokkini näkyy entistä selvemmin boksereistani. Ajattelen että antaa tytön nähdä mitä housuissani on. olen äskeisestä tarinoiden lukemisesta niin kiihottunut, ettei pieni iltajumppa tuon kauniin olennon kanssa kuulostaisi ollenkaan pahalta. Kävelen tietokoneen luo ja laitan musiikkia soimaan. Tyttö istuu sängylläni ja kaivaa laukustaan joitain papereita. Menen tytön viereen istumaan, katson tyttöä silmiin ja kysyn joko aloitetaan. Tyttö nyökkää ja hymyilee ja mieleni tekisi heti ottaa tytön suudella tyttöä ja kuoria tämä vaatteistaan.

"Mitä palvelua alueelta tai mitä olet ostanut viimeksi?" Kysyy tyttö ensimmäisenä. Alan miettiä vastausta, mutta sitten päähäni pälkähtää ajatus. Muistan kaapissani lojuvan köyden, jonka olin ostanut pyykkinaruksi muuttaessani, mutta en ollut koskaan käyttänyt kun alakerran kuivausrumpu oli niin tehokas. "Odota hetki" sanon ja kävelen kaapille. Avaan kaapin ja kaivan köyden esille. "Tämän, tämän olen ostanut viimeksi!" sanon ja hymyilen. Tyttö katsoo minua ihmeissään kysyvä ilme kasvoillaan. Huomaan samalla hänen katseensa harhailevan vatsalihaksissani ja kohoumassa joka kohoaa boksereistani. "tiedätkö miksi ostin sen?" kysyn. Tyttö katsoo minua silmiin ja vastaa: "pyykkinaruksi?" "Ei!" sanon ja kävelen lähemmäs tyttöä.. hetken kulutta olen kaatanut tytön sängylle ja kietaissut köyden hänen ranteisiinsa ja sitonut ne kiinni sängyn tolppiin. Tyttö katsoo minua hieman hätääntyneenä ja kysyy " Mitä sinä teet?!" Hymyilen vastaukseksi ja alan availemaan tytön farkkujen nappeja. Tyttö yrittää rimpuilla, mutta avaan päättäväisesti housut ja otan ne pois hänen jalastaan. Tyttö rauhoittuu hiukan ja punastuu kun huomaa minun katsovan hänen jalkoväliään, jota verhoaa vain puolittain läpinäkyvät mustat stringit. Seuraavaksi otan sakset ja leikkaan ylimääräisen osan köydestä poikki ja katkaisen sen kahteen osaan otan tyttöä kiinni nilkasta ja sidon hänet sänkyyn täydelliseen x-asentoon. Tyttö on aivan hölmistynyt ja huomaan kuinka hänen hengityksensä on kiihtynyt. Katselen tytön kasvoja ja hyväilen katseellani jokaista kohtaan tytön nuoressa kiinteässä vartalossa. En ole uskoa silmiäni; Minun sängylläni makaa uskomattoman seksikäs nuori tyttö sidottuna sänkyyn. Katson tyttöä silmiin ja sanon: "Nyt saat pienen esityksen alueen palveluista!" Tyttö ei vastaa mitään, mutta hymyilee minulle salaperäisesti.

Otan sakset ja alan leikata tytön toppia kahtia. "Ei!" tyttö ehtii sanoa kun olenkin jo halkaissut koko topin. Katkaisen olkaimet ja riisun topin pois vapauttaen tytön rinnat vankeudestaan. Tuijotan täydellisiä rintoja ja en millään malta olla riisumatta boksereitani. Pudotan bokserini ja tyttö katsoo häkeltyneenä kivikovaa kaluani. Seuraavaksi leikkaan tytön stringit ja näen kuinka alta paljastuu tummaa karvoitusta, joka lähes valuu jo kosteutta. Menen kylpyhuoneeseen ja palaan hetken kuluttua mukanani sanko puolillaan vettä, pyyhe, partavaahto ja partahöylä. Tyttö katsoo ihmeissään ja kysyy "mitä ihmettä?" En vastaa vaan levitän kädelläni lämmintä vettä sangosta tytön karvoitukselle. Tyttö voihkaisee kun kosketan häntä ja hän ei millään pysty olemaan paikallaan kun alan levittämään partavaahtoa. Alan ajelemaan tytön karvoitusta ja hetken kuluttua pyyhin viimeiset vaahdon rippeet pois tytöstä. Nyt tytön kaunis nuori pillu on täysin karvaton ja niin kaunis, että tekisi miel! eni upottaa pääni hänen jalkoväliinsä ja nuolla. Maltan kuitenkin mieleni ja vien välineet takaisin kylpyhuoneeseen.

Tyttö suorastaan valuu kosteutta ja näen kuinka hänen pillunsa ja pakaroiden välinsä kiiltelee. Tyttö tuijottaa kaluani kun seison sängyn vierellä ja näyttää siltä että haluaisi käydä siihen heti kiinni, jos ei olisi sidottuna. Haluaisin alkaa tutkiskelemaan tytön kiinteää vartaloa, mutta saan uuden idean ja menen keittiöön. hetken kuluttua palaan mukanani vaniljakastiketta. Kaadan kastiketta tytön suulle, kaulalle, rinnoille, joista vana jatkuu alaspäin aina täydelliseen posliinipilluun asti. Hymyilen idealleni ja tuntuu että kaluni on kova kuin rautakanki kun katselen tuota makupalaa vaniljalla kuorrutettuna.

Kumarrun tytön puoleen ja suutelen tyttöä. Tyttö vastaa suudelmaan kiihkeästi ja huomaan kuinka hänen hengityksenä on kiihtynyttä. Siirryn hänen kaulalleen ja alan maistelemaan äskettäin levittämääni vaniljakastiketta. tyttö ynähtää ja ei pysty millään olemaan paikallaan kun kuljetan kieltäni hänen ihollaan ja maistelen kastiketta. Pikkuhiljaa lähestyn tytön täydellisiä rintoja ja tyttö hengittää voimakkaasti ja kiemurtelee sängyssäni kun kieleni jatkaa tutkimusmatkaansa. Viimein alan nuolla kastiketta tytön rinnoilta, välillä otan kovettuneen nännin suuhuni ja pyörittelen kieltäni sen ympärillä. Tyttö voihkaisee ajoittain ja kerjää minua siirtymään alemmas. Nuolen kuitenkin rauhassa kaiken kastikkeen hänen rinnoiltaan ja sitten lähden hitaasti seuraamaan kastikevanaa alaspäin kohti täydellistä posliinipillua. Nuolen vatsan pehmeää ihoa, välillä kieleni uppoaa tytön napaan jatkaen taas matkaa alemmas. Kun lähestyn hänen pilluaan tytön liike sängyllä muuttuu yhä levottomammaksi ja hän huokailee ja voihkii lähes jatkuvasti. Kiertelen kielelläni tytön nestettä valuvaa vakoa joka puolelta, pikkuhiljaa lähestyen herkimpiä alueita. Tyttö kerjää, että koskettaisin häntä, että painaisin kieleni hänen vakoaan vasten. Viimein en malta enää itsekkään vaan alan nuolemaan tytön täydellisiä häpyhuulia. tyttö voihkii kun kieleni leikkii huulilla painumatta kuitenkaan niiden väliin tai koskematta klitorikseen. Viimein tyttö lähes huutaa, että saisi sormeni sisäänsä ja kieleni klitorikselleen. Painan suuni tytön klitorista vasten.. hetken aikaa olen vain paikallani pitäen tytön klitorista suutani vasten. Tyttö vaatii "nuole jo!!" Aloitan hitaasti kuin tunnustellen liikuttamaan kieltäni klitorista vasten ja tyttö voihkii ja nostelee häpyään kasvojani vasten. Tyttö kerjää, että saisi sormeni sisäänsä. En kuitenkaan suostu työntämään sormiani tytön nestettä valuvaan pilluun vaan vien sormeni tytön jalkoväliin hiukan alemmas, pillumehuista liukkaan anuksen luo. Ty! ttö hätkähtää kun sormeni koskettaa hänen anustaan. "Ei sinne!" tyttö sanoo, mutta en kuuntele vaan alan painamaan sormeani tytön takapuoleen. Tyttö on hetken jännittynyt, mutta pikkuhiljaa hänen jännityksensä antaa periksi ja sormi uppoaa helposti sisään. Nuolen klitorista yhä kiivaammin ja työntelen sormea tytön tiukkaan takapuoleen. tyttö voihkii yhä kovempaa, kunnes hänen selkänsä jännittyy kaarelle ja hän laukeaa nyyhkyttäen.

Nousen hetkeksi ylös ja katson tyttöä silmiin. Kysyn: "mitäs pidät alueen palveluista?" Tyttö vastaa "pidän" ja hymyilee. "päästäkö minut nyt irti?" hän kysyy. "En" vastaan ja virnistän. Seuraavaksi menen vaatekaapilleni ja avaan oven. Muistan, että alahyllyllä on tallessa vanha tekopenis, jolla usein leikimme edellisen tyttöystäväni kanssa. Kaivan lelun ja liukuvoiteen kaapista ja menen tytön luo. "Mitä ihmettä?" kysyy tyttö katsoessaan noin 20 senttimetriä pitkää ja kohtuullisen paksua tekokullia. En vastaa vaan painan jälleen pääni tytön jalkoväliin ja alan nuolla hitaasti työn klitorista. "Haluan sut sisääni" tyttö sanoo. En kuuntele vaan jatkan klitoriksen pyörittelyä kielelläni samalla kun laitan liukastetta tekokaluun. Tyttö voihkii taas ja painaa lantiotaan suutani vasten. Tyttö pyytää taas minua sisäänsä. Jatkan nuolemista ja tuon tekokalun hänen jalkojensa väliin. Siirrän sen tytön anuksen kohdalle ja alan päättäväisesti painamaan sitä sisään. Tyttö jännittyy ja s! anoo "älä, ei se mahdu" Jatkan kuitenkin ja pikkuhiljaa tyttö rentoutuu ja tekokalu painuu tytön pieneen takapuoleen. Tyttö voihkii ja kun nopeutan kieleni liikettä tyttö räjähtää uuteen orgasmiin.

Nousen ylös ja annan tytön toipua hetken. Sitten menen aivan tytön kasvojen eteen ja tarjoan kaluni hänelle nuoltavaksi. Tyttö katsoo minua silmiin ja painan kaluni hänen suuhunsa. Hänellä on selviä vaikeuksia saada se mahtumaan ja asento on muutoinkin hankala koska hänet on sidottu sänkyyn. Vetäydyn pois hänen suustaan ja irrotan hänet köydestä. Nostan hänet istumaan sängylle ja menen seisomaan hänen eteensä työntäen kaluni hänen suuhunsa. Tyttö alkaa imemään kivikovaa kaluani ja tunnen kuinka räjähdyspisteessä olen nuoltuani tytön posliinia ja työnneltyäni tekomunaa hänen takapuoleensa. Tyttö imee upottaen koko kaluni suuhunsa ja hetken kuluttua huomaan kuinka ensimmäiset spermaryöpyt lentävät kalustani hänen nieluunsa. Tyttö nielee kaiken minkä ehtii ja osa valuu hänen suupielistään. En kuitenkaan anna tytön lopettaa vaan pyydän häntä jatkamaan. Tyttö jatkaa imemistään ja kaluni kovettuu pikkuhiljaa uudelleen. Pyydän tyttöä lopettamaan ja käymään kontalleen sängylle. Tyttö menee kontalleen pyllistäen täydelliset nuoren tytön pakaransa minuun päin. Menen polvilleni tytön taakse ja kaadan liukastetta hänen pakaroidensa väliin. Tyttö arvaa jo etten aio tälläkään kertaa täyttää hänen pilluaan ja pyytää " tule mun takapuoleen!" Alan painamaan kaluani tiukkaa anusta vasten ja kaluni painuu pikkuhiljaa sisään tiukkaakin tiukempaan takapuoleen. katson kuinka kaluni pumppaa tytön perseessä ja kiihdytän tahtia. Panen tytön täydellistä takapuolta varmaan 20 minuuttia ja tyttö laukeaa kolme kertaa ennen kuin itse ruiskutan spermaryöpyn tytön anukseen ja kaadun voipuneena sänkyyn.

Palautetta osoitteeseen jani25_20@yahoo.com

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute