Herkku-puhelin
Vihdoinmin
Juke

Olin jo pitkään haaveillut saavani täyttää salaiset haaveeni luokalla olevan tytön, Niinan kanssa. Monista iskuyrityksistä huolimatta Niina ei koskaan ollut kiinnittänyt mitään erityistä huomiota minuun, mutta kerran ollessani välitunnilla tupakalla Niina tuli luokseni. Hän kertoi miten oli huomannut minun kiinnostukseni häntä kohtaan, olin aivan haltioissani enkä saanut kunnolla sanaa suustani. Niin pyysi minua tulemaan illalla kahdeksan jälkeen käymään.

Kellon saavuttua puoli kahdeksan lähdin kävelemään kohti Niinan taloa. Saavuttuani perille Niina pyysi minua peremmälle ja sanoi viipyvänsä hetken. Muutaman minuutin istuttuani Niina ilmestyi toisesta huoneesta ainoastaan mustissa urheilullisissa rintaliiveissä ja stringeissä, olin jo aivan ekstaasissa kun Niina aloitti villin esityksensä. Niina pyöritti naamani edessä ihanan täyteläistä persettään ja minulla meinasi jo tulla. Sitten Niina pyysi minua riisuutumaan ja tein työtä käskettyä.

Niina otti kovan kyrpäni suuhunsa ja aloitti imemisen. Niina imiessä mulkkuani avasin hänen rintaliivinsä ja heitin ne lattialle. Olin jo valmis laukeamaan Niina suuhun kun hän viimein lopetti mulkkuni imemisen, ja sanoi haluavansa ison mulkkuni hänen perseeseensä. Niina heitti stringinsä lattialle ja meni nojaamaan viereistä pöytää vasten nostaen samalla perseensä ylös. Menin seisomaan hänen taakseen ja ohjasin kovan kyrpäni hänen muodokkaaseen perseeseen. Niina voihki kovasti kun aloin pikkuhiljaa työntymään hänen sisäänsä. Samalla hän kertoi minulle ettei häntä ole ikinä pantu perseeseen. Otin kunnon vauhdit ja upotin koko mulkkuni tuohon neitseelliseen perseeseen. Kauaa ei minulla kestänyt kun laukesin hänen sisälle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute