Herkku-puhelin
Annathan...?
Amberia

Kauhea kiima iski kun odottelin sinua kotona. Istuin vain sängyn laidalla ja tuijotin kelloa. . . kaaduin selälleni ja kiemurtelin. Olo oli äärettömän tuskallinen. Sitten kävi ovi ja näin sinut. .

Menit makuulle sängylle selällesi ja minä riisuin sinua pala palalta, vaate vaatteelta, Pääasiassa suullani. Nuolin sinua kuin mikäkin kiimainen pieni otus ja ahmin silmilläni koko kehoasi. Avasin housusi napit ja laitoin käteni niihin sisään. Tunsin kädessäni kuinka pullistuit ja kuinka pienet nytkähdykset saivat aikaan matalia voihkauksia. Nousin ja etsin käsiini rautaiset kappaleet joilla saisin sinut kiinni sängyn päätyyn. Sainkin.

Tulin hajareisin reisiesi päälle ja vedin hitaasti housujasi pois. Sen jälkeen heitin hiukseni villisti sekaisin ja avasin hitaasti paitani nappeja. Vaaleat, vihreänsävyiset pitsiliivini pullahtivat esiin tiukan paidan sisältä ja korostivat hyvin nuoria ja ryhdikkäitä rintoja. Riisuin paitani kokonaan ja olin alusvaatteisillani. Pikkupöksyni olivat jo todella kosteat kun kiipesin rintakehääsi kohti. Istahdin kasvojesi eteen ja jätin väliä vain pikkuisen ettet ihan ylettäisi. Työnsin silmiesi edessä keskisormeni pikkuhousuihini sivukiilasta sisään. Raotin pöksyjä ja silmäsi kohtasivat kiiltävän ja paljaan jalkovälini. Vedin sormeani hiukan vain edestakaisin reiän pinnalla kunnes kuljetin sen sinun huulillesi. Imit sormeani agressiivisesti ja minä nautin kun olit niin voimaton. laitoin itseni käsieni varaan nojaamaan taaksepäin ja samalla lantioni liukui asteen lähemmäksi huuliasi, kielesi ulottuville. Nuolit väliäni pikkuhousujeni läpi ja hieroit kasvojasi reisiini, tyynyyn. Nautin hurjasti. .

Nostin itseäni ylös ja käännyin. Istuin nyt peppu sinuun päin aivan naamasi edessä. Kumarruin ja otin hellästi sinut huulieni väliin, imin ja nuolin ja lutkutin suussani sinua ja samalla tein sormillani painavia vetoja reisilläsi. Ähisit ja minä kostuin kokoajan enemmän ja enemmän. Nousin seisomaan ja käännyin kasvot sinuun päin. Riisuin täysin liivini ja pöksyni ja polvistuin kasvoillesi. Työnsit kielesi, kuin salaman, sisääni ja teit pyöriviä ihania liikkeitä suullasi huulillasi ja kielesi nopeus oli ilmiömäinen. Kastelin suussani sormenpääni ja pyörittelin nännejäni samalla kun sinä pyörittelit minua tarkoin ja taktikoiduin liikkein.

Irrotin toisen kätesi päädystä ja upotit sormesi välittömästi sisälleni. Koukistelit ja puristelit minua ja hieroit kaiken kiiman ja märän vatsalleni ja siitä ylöspäin. Nuolin sormeasi, kosketit kaulaani, laskeuduit pakaroilleni ja teit yhdellä kädelläsi kaiken mahdollisen. Nousin, kun vielä kykenin ja istahdin sykkivän kalusi päälle. olin takaperin ja tarrasit minua hiuksista kiinni. Se upposi sisälleni välittömästi ja nain sinua kuin hullu. . kuin ennen saamaton. .

Tukistelit minua välillä ja huusin mitä ihmeellisimpiä sanoja suustani, huusin tuskaisia huutoja ja voihkauksia, läähätin ja jatkoin vain hurjaa vauhtia. Vedin itseni pois sen jäävän vain pikkuisen sisälleni ja taas pohjaan ja ylös ja pohjaan, niin syvälle…

Käännyin ja menin vatsalleni. otin sinulta hetken poskeen ja matelin ylöspäin kalusi liukuessa rintojeni välissä. Tulin makaamaan päällesi ja nostin takapuoltani sen verran, että upposit taas sisälleni. Koukistit jalkasi ja vedit minua niin ihanasti. Pakarani läiskähtivät jalkoihisi ja olimme aivan hiestä märkiä…

olin aivan juuri tulossa ja tunsin sinunkin vatsasi liikkeistä, että kohta laukeaa. Työnsit minua eteenpäin ja ruiskautit kaiken selkäviivalleni ja siinä vaiheessa kun tunsin tuon kuuman nesteen virtaavan sain mielettömän orgasmin ja kaaduin sylistäsi viereesi makaamaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute