Herkku-puhelin
Jaanan pillu
Däni

Olin koulussa ja samalla luokallani oli erittäin hyvän näköinen pimu. Katselin Jaanaa usein ja välillä jäin toljottamaan, kunnes satuin muistamaan, että olin tunnilla. Jaanalla oli hyvä takamus, isot muhkeat rinnat ja vaalea täydellinen iho. Jaanalla oli yleensä päällä kireä toppi josta rinnat pursuivat ylöspäin näkyviin. Kun kerran katsoin Jaanaa silmiin ja hän huomasi sen ja iski minulle silmää ja nyökkäsi kiihottavasti. Epäröimättä iskin silmää myös takaisin ja olin kuolla siihen ajatukseen mikä kävi päässäni.

Kun koulu oli loppunut lähdin luokasta Jaana perässäni. en ollut kyllä varma ajatteliko Jaana samoin, mutta hetkessä sain vastauksen. Hän kysyi tuutko meille meillä ei oo ketään pariin päivään. Joo vastasin reippaasti ja lähdimme odottamaan bussia. Kun olimme kotona hän kävi suihkussa ja tuli takaisin alasti seisomaan eteeni. Huomasin heti, että kyrpäni heräsi kuolleesta. Katselin häntä vähän aikaa paikallani. Hänellä oli täydellinen vartalo ja suuret suuret kiinteät rinnat. Hetkessä aloin itsekin riisua vaatteita ja menin hänen kanssaan olohuoneen sohvalle.

Istuin sohvalle ja Jaana istui syliini selkä vasten minua. Munani alkoi painaa Jaanan alapäätä, mutta ajattelin ettei ole soveliasta mennä suoraan sisään. Aloin hieroa Jaanan rintoja kiihkeästi ja Jaana oli kiimainen ja hänen pillunsa alkoi kostua. Sitten siirryin alemmaksi mahaan ja samalla nuolin hänen kaulaansa. Siinä vaiheessa Jaana oli jo niin kiimainen, että alkoi kiemurrella kun viimein siirryin vitun kohdalle, hieroin pillua kämmenelläni suuria hitaita vetoja vedellen. Sitten aloin hieroa pillua etusormellani ja pyörittelin klitorista.

Tässä vaiheessa Jaana oli niin kiimainen, että nesteet suorastaan valuivat kädelleni. Sitten työnsin sormen vittuun ja syvälle. Jaanalla oli erittäin kireä pillu joten kahden sormen työntäminen oli ja rankkaa. Kun työnsin kolmatta sormea Jaanan vittuun hän kiljui kivusta ”Ai! Ai!”. Sitten otin jaanaa hiuksista kiinni ja huusin: ”Paina mua! Paina mua!” Se ottikin syvälle. Kirensin otetta hiuksista ja huusin ”Hoe mun nimee” ja kyllä se hokikin ja perkeleesti. Lopuksi laukesin hänen sisälleen. Kun menimme suihkuun vedin häntä takaapäin pilluun uudestaan ja uudestaan. Myöhemmin se otti suihinkin, mutta se on eri stoori.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute