Herkku-puhelin
Sonnipari
Kukko

Seuraava tarina on tarkoitettu aikuisille. Tarinassa saattaa olla kohtia jotka herättävät pahennusta, lue siis omalla vastuulla. Vaikka tarina ammentaa omista kokemuksista ja fantasioista on se kuitenkin fiktiivinen, kaikki mahdolliset yhtäläisyydet oikeisiin henkilöihin, tapahtumiin tai paikkoihin ovat sattumanvaraisia.

"Tänään vaimosi saa kunnon kyrpää."

Gin Tonicini meinasi sujahtaa väärään kurkkuun. Olinhan minä odottanutkin melkoista seikkailua, mutta Timon esittäytyminen oli hieman ronskimpaa kuin olin mihin olin varautunut. Hämmennyksissäni menin hetkeksi hiljaiseksi, mutta Timon vaimo Tiina päästi minut pälkähästä huomauttamalla että kaikkien juomat ovat loppusuoralla.

Tilatessani juomia laivan baarista en malttanut olla vilkuilematta pöytäämme. Kolmikko istui sohvalla aivan kuin olisivat tunteneet toisensa jo kauankin. Lähimpänä minua istui Saila, huomiota herättävän komea kolmikymppinen vaimoni. Niin, komea kuvaa häntä paremmin kuin kaunis, vaikka hän ulkomuodoltaan onkin hyvin naisellisen kaunis, on jokin hänen ryhdissään ja olemuksessaan sellaista että vain "komea" on oikea termi sitä kuvaamaan. Saila kumartui kuiskaamaan keskellä istuvan Timon korvaan. Timon hyvin päivittyneet ja hieman ulkoilmaa nähneet kasvot levisivät melkoiseen hymyyn, samalla kun Timon vaimo Tiina purskahti nauramaan. Timon ja Sailan ilmeistä saatoin päätellä että avoin naurunpurskahdus ei kuitenkaan juuri nyt ollut sopivaa. Mietteissäni jäin katsomaan Tiinaa, joka nauruaan pidätellessäänkin onnistui olemaan vakavasti otettava kaunotar.

Maksaessani juomia mietin kuinka helposti olinkaan asettunut asemaan jossa saan, ja minun odotetaankin nauttivan naiskauneudesta, samalla tietäen etten koskaan enää tulisi käymään saamaan muita kuin omaa vaimoani. No, kyllähän kauneutta kelpaakin katsoakin ajattelin ja suuntasin takaisin pöytäämme.

Timo ja Tiina oli pariskunta joihin olimme tutustuneet netissä, itse en kuitenkaan ollut heitä aiemmin tavannut ja tietämäni mukaan ei vaimonikaan. Tosin jokin vaimoni eleissä sai minut epäluuloiseksi? Olimme sopineet että tapaamme risteilyllä, ja pidämme hauskaa. Vaikkakin siihen sisältyi sisäänkirjoitettuna mahdollisuus myös pieneen ryhmäerotiikkaan, oli Timon ensikommentti saanut minut hieman hämmentyneeksi; oliko Timolla jo jonkinlainen suunnitelma valmiina?

Istuin pöytään ja koetin parhaani mukaan asettaa jalkani niin ettei selkeä kohouma housuissani olisi ollut aivan esillä. Tavoitteeni oli kuitenkin turha sillä vaimoni Saila tokaisi saman tien täysin arkipäiväiseen sävyyn:

"Mikolla taitaa olla hieman hankalaa istua noin pienellä jakkaralla ja ohuissa housuissa. Tosin eihän tuo pullistuma mikään valtava ole vaikka siellä jo puolentoista viikon selibaatti asiaa auttamassa."

Sailan tyyli ja sanat saivat minut lopullisesti hämilleen. Kyllähän minusta on ollut kiihottavaa kun vaimoni on kiusoittelumielessä sanonut varusteitani liian pieniksi, mutta se on aina tapahtunut makuuhuoneemme sisäpuolella. Totta oli myös selibaatti. Olimme vaimon kanssa pelanneet kehittämäämme seksipeliä ja johtuen huonosta korttionnestani olin kyllä saanut runsaasti mielenkiintoista erotiikka, mutta en lainkaan tyydytystä. Olisiko vaimostani tullut härskien puheiden lisäksi myös korttihuijari?

Ilta eteni vauhdilla, joimme muutamia lasillisia, mutta kukaan ei selvästikään halunnut humaltua. Diskossa Saila ja Tiina tanssivat kahdestaan tavalla joka sain myös muiden kuin teinipoikien päät kääntymään. Keskusteluissamme oli hieman kiusoitteleva ja virittynyt tunnelma, mutta suoranaisia viittauksia seksiin ei baarikeskustelun jälkeen esitetty.

Kahden aikaan yöllä Saila nojautui vasten Timoa samalla laittaen käden hänen paitansa sisään. Hetken toisiaan katsottuaan Timo kakisti kurkkuaan ja ilmoitti itsevarmalla äänellä:

"Jaha, taitaa olla pikkumikkojen nukkumaanmenoaika!"

Ihmeissäni katsoin Sailaa joka jo kaivoi käsilaukustaan hyttimme avainta. Saila nyökkäsi minulle, ojentaen avaimen Tiinalle, joka myös nyökäten ojensi sen minulle.

"Hyvää yötä", Tiina sanoi, ja ennen kuin ehdin edes vastustella, muut yhtyivät lauseeseen.

"Hyvää yötä pikkumikko" .

Hieman häpeissäni, mutta kieltämättä kiihottuneessa tilassa lähdin laskeutumaan kannen alle C-luokan hyttiimme. Olihan minua aina kiihottanut ajatus vaimoni jakamisesta, mutta tilanne tuntui silti hieman liiankin rajulta. Maatessani yksin pimeässä hytissä tuhat ajatusta pyöri mielessäni. Lopulta laivan moottorien humina ja kaluni jatkuva syke häilyi kuitenkin taka-alalle ja ajelehdin uneen.

"Poiiijaaat kansan urhokaaaaat" säpsähdin unesta ja tajusin kännykkäni piipittelevä isänmaallista hymniä. Hymyilin hetken soittoäänen korniudelle, ennen kuin muistin mitä on tapahtumassa. Pimeässä haparoin kiireisesti Nokialaisen korvalleni ja onnistuin jopa avaamaan puhelimen.

".aah, Timo, Tiina, jeees. Mikko?" Vieläkin unipöhnöissäni tajusin oman nimeni.

"Niiin?" kysyin.

"Mikko, kulta. Tule tänne, mä tarviin sua. yläkansi sviitti 307. Tuu nopeesti!"

Kännykkä sulkeutui, enkä oikein vieläkään tajunnut missä mennään. Sailahan se oli, selvästi minua pyysi, mutta ei hän kovin kärsivältä kuulostanut. Vedin nopeasti farkut jalkaani ja ryntäsin käytävään. Samalla kun ovi sulkeutui tajusin jättäneeni avaimet, kengät, puhelimet ja kaiken hyttiin. Hitto!

Ei kun ylös rappuja, hissi on liian hidas. Onko Sailalla oikeasti jokin hätä? Huohottaessani rapuissa mietin miksi me leikimme tulella? Miksi aina pitää keksiä jotain uutta? Tiesin että rakastan Sailaa, ja Saila minua, ja mikään seikkailu ei saa sitä pilata. Loikin portaat vauhdilla, ja se myös tuntui keuhkoissa, liian monta vuotta Malboroa ja helppoa elämää. Vihdoin saavuin sviittikäytävään. Missä on 370? Harhailin käytäviä tajuten että sellaista sviittiä olekaan. Käytännön pila vai erehdys? Vai muistinko numeron oikein? 370 - 317 - 307? Pysähdyin risteykseen, tuolla puolen 317, tuolla 307. Olisiko hieman noloa koputtaa väärää ovea, puolipukeissa ja hirvittävä stondis päällä?

Keräsin rohkeuteni ja koputin oveen 307. Hetkeen ei kuulunut mitään, mutta vihdoin näin Tiinan ovenraossa. Huokasin syvään, ja olin jo menettää tasapainoni, mutta Tiina nappasi minut lennosta, ja johdatti sisään.

Hytti oli pimeä, mutta silti huomasin eron omaan C-luokan hyttiimme. Eikös Timo ollut rakennustyöläinen ammatiltaan, ajattelin, ja jo kirosin mielessäni suomen tasapäistävää ja harmaata työtä kunnioittavaa verottajaa. Minä, ison firman kakkospomo seison tässä pimeässä hytissä ja kadehdin raksajätkien rahankäyttöä. Tilanteeseen huonosti sopiva tuumailuni katkesi kun Tiina työnsi minut istumaan lepotuoliin.

Palasin hetkeen. Edessäni oli upea puolipukeinen nainen, kauneudessaan lähes vaimoni tasoa. Olimme pimeässä sviitissä, eikä mistään kuulunut ääntäkään. Olisiko edessäni kuitenkin hurja seksituokio Tiinan kanssa, oliko tämä sittenkin rehellistä parinvaihtoa?

Edessäni aukeava ovi keskeytti pohdintani. Saila astui toisesta huoneesta yllään alusasusetti jonka olin hänelle ostanut kuukausia sitten, alusasut joita hän ei ollut tähän päivään mennessä halunnut päälleen laittaa. Saila käveli suoraan luokseni ja sanaakaan sanomatta riisui alushousunsa. Pikkuhousujen vasta tipahtaessa lattiaan oli hän jo palannut toiseen huoneeseen. Nyt ovi jäi kuitenkin auki.

Ja ovesta näkyi myös sänky, eikä se suinkaan ollut tyhjä. Kookkaana miehenä Mikko tuntui peittävän lähes koko sängyn, mutta varsinainen kokoennätys seisoi kuitenkin täydessä juhlakunnossa Mikon jalkojen välissä. Oma pippelini vetäytyi ratkaisevan sentin tuon nähdessäni. Mutta en ollut ainoa joka vetäytymisen havaitsi. Vasta nyt tajusin jälleen Tiinan olevan läsnä. Lieneekö hämmennykseni ollut pitkäkin, mutta sinä aikana Tiina oli ehtinyt kuorimaan omat vaatteensa, ja pukemaan yllensä vaimoni pitsiset alushousut. Ja samalla Tiinan käsi oli jo löytänyt miehuuteni housuistani.

Tilanne oli valloittava. Katsoin kuinka vaimoni kiipesi sängylle nelinkontin, ilman alushousuja, miehen ylle joka selvästi oli vastaanottavassa kunnossa. Samaan aikaan miehen jumalainen vaimo koskettelee jo hiukan yli-innostunutta pippeliäni.

Saila nappasi yksintein Timon kalun suuhunsa. Olinhan minäkin suuseksiä saanut mutta milloinkaan en ole nähnyt naista joka imee munaa kuin nälkään nääntyvä. Ja kyseessä oli vaimoni! Sailan ja Timon lemmenleikki oli kaukana siitä hellästä rakastelusta jota me olemme yleensä harrastaneet, ja jota olen aina olettanut Sailan haluavan. Hellien kosketteluiden sijaan Timo nussi valtavalla munallaan vaimoni suuta, ja kieltämättä näki että Saila oli innoissaan. Viimein Timo nousi ylös, ja asetti vaimoni alleen. Oma kikkelini oli räjähtämispisteessä mutta Tiina osasi kiusoitella sitä pitkillä kynsillään niin että kiihotuksen kasvoi ja kasvoi, mutten kyennyt laukeamaan.

"Vihdoin näen vieraan kyrvän painuvan vaimoni sisään" - ajattelin, mutta Timo asettuikin vaimoni kasvoille. Kyseessä ei ollut mikään kielileikki, vaan Timo tuki koko valtavan vartensa vaimoni suuhun. Hetken pelkäsin vaimoni tukehtuvan, mutta sen sijaan hän työnsikin kaikki sormet pilluunsa. Timon rytmi kasvoi ja kasvoi, ja innoissani oletin näkeväni pornoelokuvista tutun kasvoille laukeamisen. Timon kiima kasvoi, ja hän oli selvästi lähestymässä huippuaan. Timon takapuoli alkoi nytkymään, ja samalla Timo oli vetäytymässä vaimoni suusta.

"Hmmmrrrrkkkkkkkkk", hurja ulina kuului kyrvän täyttämästä suusta, ja samalla vaimoni punaiset kynnet pureutuivat Timon pakaroihin. Valtava vieras mies ampui lastinsa suoraan vaimoni kurkkuun!

Samassa Tiina veti kätensä pois housuistani, mikä lieneekin osoittanut hyvää pelisilmää. Olin pakahtua tuskaani, vielä ikinä Saila ei ole antanut minun laueta suuhunsa, ja nyt hän suorastaan pakotti Timon siihen. Tiina ei pelkästään vetänyt kättään housuistani, hän myös laittoi sen omiinsa. Tai itse asiassa Vaimoni alushousuihin. Tiina katsoi minua syvälle silmiin, hymyili ja kääntyi pois. Tiinan kiivetessä sängylle Timo kellahti selälleen ja kaivoi jostain tupakan.

"Vittu." Timo kirosi ja sai vihdoin Zipollaan tulta tupakkaan. Samalla Tiina oli asettunut vaimoni ylle heiluttaen rintojaan vastoin Sailan kasvoja. Nyt olisin ollut valmis rikkomaan monivuotisen tupakkalakkoni.

Saila ja Tiina jatkoivat kokovartalohierontaansa, mutta Timo olikin kiinnostunut minusta.

"Pikkumikko, otapa sääkin noi housut pois niin katotaan mitä siellä on"

Tytöt keskeyttivät leikkinä hieman tirskuen. Kaikki kolme katsoivat minua, ja odottivat.

"Tottelepa kun tosi mies käskee" Saila sanoi ja hyväili samalla Tiinan terhakkaita nännejä.

Nolona nousin seisomaan ja laskin farkkuni alas. Se riitti, alushousuja minulla ei ollutkaan. Vaikka minunkin vehkeeni hyvänä päivänä saattavat olla ihan miehekkäät, niin pitkä selibaatti, mutta jatkuva kiihotus, oli taas aiheuttanut sen normaalin - tosi kuumana, mutta hieman pehmeä - tilan. Asiaa ei luonnollisesti yhtään auttanut kolmikon pidätellyt naurunpyrskähdykset ja savuke joka laiskasti kiersi kolmikon huulilla.

"Seisopa siinä" Timo tokaisi, ja liittyi ilotteleviin tyttöihin.

Siinähän minä seisoin, loputtomalta tuntuvan ajan. Tytöt hyväilivät ja nuolivat toisiaan, välillä myös Timoa. Eikä Timo tyytynyt nuoleskeluihin vaan määrätietoisesti nussi kumpaakin naista kaikki mahdollisiin, ja jopa mahdottomiinkin koloihin.

Aamun jo sarastaessa sviitin verhojen läpi, Timo päästi itsensä nautinnon huipulle. Kaikkien neljän havaitessa Timon lähestyvät toista laukeamistaan, hiljaisuus täytti huoneen. Yhteisymmärryksen olleessa näin täydellinen, Timo vetäytyi vaimostaan, tunki kyrpänsä minun vaimooni ja laukesi samantein vaimoni sisään.

Seurasi pitkä hiljainen hetki. Ainoa aktiivinen huoneessa oli minun nykivä kikkelini.

"Mikko, sun vuorosi" Saila sanoi ja viittoi minua kutsuvasti luokseen. Vihdoin ajattelin, vihdoin laukean, vihdoin pääsen liukkaille. Juuri kun olin asettamassa tiukkaa tuppiani vaimoni häpyhuulille Tiina sanoi:

"Hops, ei ihan vielä. Tehän pidätte leikeistä, mulla olisi juuri mielessä yksi"

Apua! Ei enää leikkejä!

"Mitataan Mikon kikkeli, ja niin monta senttimetriä kun siinä on, niin kauan se saa nauttia mun miehen liukkaista"

Katsoin miehuuttani ja totesin että leikki saattaa olla jopa mieleeni. Lupaava näky ainakin tusinapanolle. Eli "Sopii."

Samalla kun myönnyin kisaan tajusin Timon hiipineen selkäni taa. Ennen kuin edes ehdin tajuta mitä oli tapahtumassa Timo oli tarrannut munaani kiinni, ja jostain loihtimillaan jääkuutioilla aiheutti minulle lähes sydämenpysähdyksen. Toinnuttuani järkytyksestä tajusin homofobiani, jääkuutioiden ja kolmikon naurun aiheuttaneen minulle valtaisan menetyksen.

- Kaksi minuuttia vaimoni sisässä -

Oikeastaan en tuntenut mitään, hänen häpynsä oli jo venynyt ohi minun mittojen, ja kylmähoito oli itseltäni vienyt tunnon. Ja Timon spermat liukkaudessaan veivät lopunkin tunnon. Ja samalla olin valtavan kiihottunut.

Kuten arvata saattaa, en lauennut sinä yönä. Jaoimme kuitenkin kaikki neljä saman vuoteen. Itse taisin olla ainoa jolle ei uni maittanut.

Ja aamulla taisin olla ainoa joka maksoi hytit ja hyttitarjoilut.

JÄLKINÄYTÖS

Kotiuduimme laivalta tyylillä, äkkiä sänkyyn ja nallepyjamat päälle. Ja minä tietenkin ehdottelin omaan nautintovuoroani.

"Joo, sekstataan vaan", Saila sanoi, mutta yksi ikävä juttu. "Timo ja Tiina ei ole niin pervoja kuin sä, eli ne ei halua jakaa seksikumppaneitaan. Joten me sovittiin ettei kukaan muu kun Timo saa laueta mun sisään, eikä kukaan muu kuin Tiina saa laukasta mua."

"Sekstataanko?"

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute