Herkku-puhelin
Enpä ole ennen
Ex

Oho! Olin tulossa lentoasemalta kotiin työmatkalta ja minua vastassa oli tuo sama noin 55-60v nainen pirssin ratissa. Juttelimme niitä näitä matkalla ja kuin ohi mennen hän kysyi oliko ollut raju yö kun viimeksi tapasimme. Olin ottanut pari konjakkia koneessa ja vastasin että olis se voinut kovempikin olla. Naureskellaan ja katson kelloa joka on jo kolme johon totean etten näköjään enää ehdi paariin yömyssylle. Ritva sanoo olevansa menossa mökilleen jossa tyttärensä on miehensä kanssa, päädyn sinne ryypylle. Mökillä on Ritvan molemmat tyttäret ja toisen mies jotka ovat jo aika naukuissa. Taina 26v pitkät vaaleat hiukset, sopivasti pyöreät muodot, kivan näköiset rinnat t-paidan alla ja anna, laiha 33v pienine pystyine rintoineen nännit niin kivasti näkyen paidan läpi ja Hannu, vaalea ja lihaksikas ihan komea mies näin miehen silmin katsottuna. Ritva on 56v lyhyt, laiha ja todella hyvin säilynyt ikäisekseen. Hän tuo paukun ja sanoo saunan olevan lämpiämässä ja että aikoo mennä.

Ollaan kaikki jo aika siivuissa kun Ritva sanoo lähtevänsä saunaan. siltä istumalta naiset riisuvat itsensä alasti ja lähtevät. Hannu sanoo minulle että olipa hyvä kun tulitte koska hän alkoi olla jo aika lirissä noiden kahden kiimaisen naisen kanssa. katson häntä vähän kummeksuen ja hän kysyy ettenkö tiennyt mistä hän puhuu? Hän kertoi mitä tuleman saattaa olla ja että he ovat kaikki parinvaihtajia ja bi-seksuaaleja, en tiennyt mitä sanoa. Pihalta kuului naurua, naiset olivat tulleet saunasta ja jääneet terassille sauhuille. Vedimme sauhut ja menimme Hannun kanssa saunaan ja saunottuamme tulimme kuistille paukkulasin ääreen jossa naiset istuivat rinnat paljaina, pyyhe lanteilla kuin miehet ainakin. Ritva otti härkää sarvista ja sanoi että he ovat päättäneet alkaa naimaan, hän otti kädestäni kiinni ja työnsi sen pyyhkeensä alle vitulleen joka oli jo litimärkä. Hän sanoi että voisin lähteä nyt, kohta, tai aamulla mutta kannattaisi valita kohta tai aamulla. en saanut sanaa suustani mikä katsottiin myöntymiseksi joten Taina tuli viereeni ja kaasi lepolassen pitkäksi, istui mahalleni kastaen napani mehuillaan ja työnsi suuret rintansa naamalleni ja pian imin ja nuolin noita kivikovia nännejä. tunsin kuinka joku kaivoi täysillä seisovan kullini esiin ja otti sen punaisen, polttavan pään suuhunsa. Olin ymmälläni ja sitten käsistäni otettiin kiinni ja ne survaistiin kahdelle märälle vitulle. tuumin hetken ja käänsin pääni noiden ihanien rintojen välistä ja... Hannu otti minulta suihin. Ritva sanoi että nyt on viimeinen mahdollisuus perääntyä. Ajattelin ettei kai tässä mitään häviä ja sanoin että Hannu ottaa niin hyvin suihin ettei tästä voi paeta. Hannu tosiaan osasi ottaa mahtavasti suihin vaikka hetken järki sanoi toisin. työnsin pari sormea Ritvan sisälle ja aloin nuolla Tainan rintoja. anne nai sormiani ja nuoli ja pureskeli samalla Hannun nännejä mikä tuntui häntä suuresti kiihottavan. Taina valutti itsensä alemmas työntäen Hannun pois kulliltani ja otti sen sitten vuoroin suuhunsa ja vuoroin rintojensa väliin.

Anne tuli kuitenkin kohta syliini ja Ritva naamalleni. anne alkoi nopean naimisen ja hetken Ritvaa nuoltuani kuulin sylkäisyn ja Hannu sanoi työntyvänsä Tainan anukseen jonka äänekäs Tainan ininä todisti. myös Ritva ja anne alkoivat huohottaa kuorossa ja itse tunsin oman huippuni olevan lähestymässä. Takanani Taina alkoi huutaa ja venytti palleista ja orkun tullessa hän putosi polvilleen pallini kädessään ja sitä en enää kestänyt vaan mälli lähti väkisin liikkeelle jonka seurauksena myös anne alkoi huutaa ja tulla. Työnsin kullini niin pohjaan kuin se vaan ylettyi ja anne putosi päälleni. Ritva otti nännini vielä hampaisiinsa eikä tärinästä ollut ollenkaan tulla loppua. Hannu oli lopettanut nainnin kesken eikä ollut vielä tullut. Anne ja Taina käpertyivät orkusta täristen vielä kuusysiin maahan kun Hannu tuli viereeni polvilleen ja survaisi kullinsa Ritvan suuhun ja sanoi että tämä varmistaa että myös emäntä saa kohta kyrpää, ja vain kotva kun Hannun kulli alkoi syöstä mahtavan määrän spermaa ensin Ritvan naamalle ja suuhun mutta sitten hän ohjasi loppulastin minun jalkoväliini.

Hannu istui jalkopäähäni ja Ritva komensi tytöt puhdistamaan paikat spermasta ja heti oli sekä minun että Hannun kullit lämpimissä suissa. Taina anne nuoli minun kullini puhtaaksi ja se alkoikin pian osoittaa elonmerkkejä ja kun hän alkoi leikitellä palleillani ja peräreikäni ympärillä sormillaan oli seisokki sillä valmis. Taina otti Hannun käsittelyyn ennen kuin Hannun seisokki ehti edes kaikota Ritvan antaessa haarukkansa Hannun kielen vietäväksi. Ritva alkoi voihkia kovaan ääneen joten Hannu lopetti ja käski tyttöjen seuraavaksi putsata äitinsä spermasta ja Ritvan istua minun päälleni. Ritva istuikin mutta selin ja tunsin kullini uppoavat tosi tiukkaan reikään ja katso minä olin perseessä, hitaasti mutta varmasti Ritva voihki ja laskeutui pohjaan asti. Hannun kulli tuntui omaani vasten hänen työntyessään Ritvaan etupuolelta ja anne ja Taina saivat eteensä pienet spermaiset rinnat kuin tarjottimella. minä olin lihavuoren alla enkä voinut edes liikkua mut Hannun syvät työnnöt liikuttivat Ritvaa päälläni ärsyttävän hitaasti ja hänen kullinsa hieroi omaani enkä uskonut kestäväni enää kauaa. äkkiä Ritva alkoi täristä ja hokea nyt taitaa tulla nyt taitaa tulla. tytöt pitivät Ritvaa aloillaan kun Hannu löi hanat auki ja alkoi puskea kuin kani. Oli kuin joku olisi hakannut vasaralla palleilleni kun hänen pallinsa hakkasivat omiini. Ritva huusi nyt täyttä huutoa ja oma kullini aivan pohjassa alkoi syöstä mehujaan varmaan vatsaan asti, Ritva makasi selällään päälläni Hannun vaan jatkaessa, olikohan enää tajuissaan, naintiaan hamaan loppuun ja armottoman karjaisun saattelemana ensin sisään sitten Tainan repäistessä tulipunaisen kullin äidistään Ritvan ja minun rinnoille. Oma kullini valui surkeana ja ryppyisenä spermanoron saattelemana ulos Ritvan perseestä. Spermaisina ja hikisinä kävimme koko lössi saunassa pesulla ja menimme maata mökkiin mutta ehkä kännistäni johtuen en ollut ajatellut vielä kokeneeni kaikkea.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute