Herkku-puhelin
Poikuuden menetys 2
Jussi

Tämä tapahtui joskus 40-luvun loppupuolella kun seksi ja kaikki seksiin liittyvä oli tarkoin varjeltu ja syntinen asia. Niinpä minulla ei ollut juuri mitään tietoa sellaisista asioista, vaikka olin jo melkein armeijaikäinen. Olin menossa naapurista maitoa hakemaan ja menin naapurin päärakennukseen ja huhuilin emäntää, mutta ketään ei ollut talossa sisällä. Niinpä menin navettaan katsomaan olisiko emäntä siellä, ja siellähän se oli, ainakin äänistä päätellen. Karjakeittiöstä kuului ääniä ja niinpä suunnistin siihen suuntaan ja olin juuri huutamassa hyviä päiviä kun näin raollaan olevasta ovesta jotain, joka sai minut vaikenemaan tyystin ja jäävän oven taakse uteliaana katselemaan kiihottavaa toimenpidettä.

Täti seisoi maitotonkan vieressä käsi haaroissa ja piti melkoista huohotusta ja kun katselin tarkemmin karjakeittiöön huomasin siellä olevan myös talon rengin katselemassa mitä emäntä touhuaa. Renki avasi housunsa otti meisselinsä käteen ja asettui emännän taakse ja alkoi nostaa navettatakkia ylöspäin ja riisui samalla emännän alushousuja. Kun housut oli saatu polviin saakka, renki asetti meisselinsä emännän jakorasiaan ja alkoi liikutella itseään kiihtyvällä tahdilla, ja emäntä huusi vain että "elä laske sissään".

Hetken päästä renki veti meisselin ulos ja emännän navettatakin selkään ilmestyi samanlaista valkoista ainetta kuin omista housuistani löytyy joskus aamuisin. Sen jälkeen renki napitti housunsa ja emäntä nosti housut ylös ja asetti takkinsa paremmin yllensä ja minä poistuin äkkiä pihalle ja huutelin siellä emäntää, joka tulikin melko pian posket punaisina ulos ja kysyi, että mitä Juhalla asiaa on. Sanoin tulleeni maitoa hakemaan ja menimme karjakeittiöön, jossa emäntä kaatoi kannuni täyteen. Samalla iski piru mieleeni ja kysyn että mitä te äsken täällä oikein rengin kanssa teitte, emännältä meinasi maitotonkka kaatua kun hän pelästyi ja selitti että ei täällä ketään ole ollut. Sanoin meneväni isännältä kysymään että mitä valkoista ainetta se renki emännän takille oikein ruiski ja silloin emäntä löi minua ympäri korvia, mutta minä otin kiinni emännän rinnoista ja puristelin niitä ja emäntä muuttui jos mahdollista vieläkin punaisemmaksi kasvoiltaan ja ei sanonut enää mitään. Niinpä jatkoin rintojen puristelua ja yritin kurkkia takin sisään josko näkisin miltä ne oikein näyttää, mutta silloin kuului ulkoa ääniä ja isäntä tuli pihamaalle ja huuteli että onko kahi valmiina. Emäntä huikkasi vastaan että siellähän sitä hellan päällä on ja taidamme tulla myös Juhan kanssa myös juomaan samalla kertaa ja menimme sisälle ja isäntä juttelimme isännän kanssa monenlaisia asioita ja emäntä oli kuin sillä olisi ollut muurahaisia housuissa ja pelkäsi kokoajan että kertoisin mitä äsken navetassa oli tapahtunut.

Kun isäntä oli lähtenyt takaisin ulkotöihin minä rohkaisin mieleni ja kävelin emännän taakse joka oli tiskipöydän luona jotain touhuamassa ja laskin käteni hänen takapuolensa päälle ja häneltä kuului suusta pieni inahdus, mutta hän ei tehnyt elettäkään estääkseni minua jatkamasta takapuolen puristelua. Käänsin hänet ympäri ja avasin hänen navettatakkinsa nappi kerrallaan, alhaalta aloittaen. Kun olin saanut takin auki nostin hänen puseroa ylöspäin ja näin erittäin suuret rinnat, joihin hautasin kasvoni ja imin ja nuolin niitä ja minusta tuntui kuin selkärankani tulisi ulos pippelin päästä. Sen jälkeen käänsin hänet jälleen toisinpäin ja aloin laskea hänen housuja alas ja katselin hänen kiinteää takapuoltaan ja puristelin kankkuja sekä käänsin hänet taas ympäri ja katselin kiihottavaa karvakolmiota hänen jalkovälissä, laiton käteni sen päälle ja sormeni luiskahti johonkin liukkaaseen vakoon ja emäntä alkoi huohottaa kuin veturi ylämäessä. Annoin sormeni olla vaossa vielä hetken kunnes jälleen käänsi emännän ja asetin hänet nojaamaan tiskipöytään ja nostin takkia ylös ja levitin hänen reisiä hieman ja kaivoin kalun housuistani ja astuin aivan hänen taakseen ja yritin asettaa kalua reiälle mutta en onnistunut siinä, niinpä emäntä auttoi minua siinä touhussa ja sanoi että "elä Juha sitten vaan laske sissään missään tapauksessa".

Aloin liikutella itseäni kiihtyvällä tahdilla ja kaivoin emännän rinnat käsiini ja puristelin niitä kun emäntä alkoi täristä aivan hirveästi ja polvet meinasivat pettää häneltä, samalla minusta tuntui että nyt tapahtuu jotain merkillistä ja tartuin kaksinkäsin emännän lanteista kiinni ja silloin alkoi mulkkuni sylkeä emännän sisuksiin sellaisen määrän tavaraa, että sillä olisi siittänyt koko pitäjän naiset tiineiksi. Emäntä huusi raivona että nyt Jussi teit kyllä pahan virheen, mutta minä puolustauduin sillä että en minä tiennyt mitä emäntä sillä tarkoitti ja että en ole ikinä ennen tällaista touhua tehnyt, enkä ennen tätä päivää edes nähnyt.

Jonkin ajan päästä kuulin isännältä että heille on tulossa vihdoinkin lapsia, monta vuotta ovat yrittäneet mutta ei siitä mitään ollut tullut, ja kun menin taas maitoa hakemaan kysyin emännältä että onko tuo lapsi, joka vatsassa kasvaa minun tekemä. Hän nyökkäsi ja kertoi isännän olleen erittäin iloinen kun vihdoin saadaan lapsia taloon. Kiitokseksi työstäni emäntä pussasi minua suoraan suulle ja minä tartuin välittömästi kiinni hänen lanteista ja yritin riisua hänen housuja alas, hän hieman avusti siinä touhussa ja niinpä kaaduimme heinäkasaan emäntä alle ja minä päälle ja kaivoin kalun housuista ja sanoin että täältä niitä tulisi vaikka lisääkin. Emäntä vain nauroi minulle ja asetti kalun pään karvamättään keskelle ja painauduin taas tuohon ihanaan kolmioon ja hetken päästä emäntä alkoi taas huohottaa kuin veturi ja kysyin että onko sinulla joku hätä, mutta hän vain puristeli päättään ja sanoi että paina poika paina nyt ja kovaa. Hetken kuluttua sain elämäni toisen siemensyöksyn naisen sisään ja minusta tuntui että varpaankynnetkin sulaa irti minusta, tuntui se sen verran hyvältä. Jonkin ajan päästä heille syntyi isännän alku ja isäntä oli kuin taivaassa ja kiitteli jumalaa että heillekin tuli poika jatkamaan talon pitoa, minä ja emäntä vain iskimme silmää koska kukaan muu ei ikinä saanut tietää asioiden oikeaa laitaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute