Herkku-puhelin
Kesätyö 2
*Varda Star*

Olin saanut ensimmäisen kesätyöpaikkani. Olin töissä menestyvässä firmassa sijaissihteerinä.

Jo ensimmäisinä päivinä huomasin pomoni katsovan minua kiinnostuneesti. Se saattoi olla pelkkää ahkeruuteni ihailua, mutta se saattoi myös johtua ulkonäöstäni. Minulla oli pitkät tummat hiukset, vihreät ja kevyesti meikatut silmät.

Eräänä päivänä vein papereita pomoni työhuoneeseen. Laitoin ne siististi pinoon pomoni pöydälle, kun kuulin oven menevän lukkoon takanani. Henkäisin nopeasti ja tunsin puristuksen takapuolessani. Käännyin äkisti ja näin nuoren komean pomoni.

Kysymättä tai sanomatta mitään pomoni työnsi kätensä toppini alle ja alkoi hyväillä pieniä rintojani. Nännini lähettivät mielihyvän aaltoja koko kehooni ja aloin huohottaa. Riisuin toppini kokonaan ja pomoni imeskeli nännejäni vähän aikaa.

Pian pomoni avasi farkkujeni vetoketjun ja alkoi hyväillä häpyäni. Tunsin kuinka kostuin alapäästäni. Hengitin nopeasti huohottaen.

Pomoni nosti minut työpöydälleen ja veti housuni pois. Hän levitti haarojani ja ihaili posliinia pilluani. Hän avasi housunsa ja otti peniksensä esiin. Se oli isoin näkemäni penis. Hän työnsi sitä sisääni samalla kun hieroi sormillaan klitoristani. Penis upposi hiljalleen emättimeeni ja pomoni alkoi liikutella sitä edestakaisin.

Kun hän oli päässyt kunnolla sisääni hän alkoi nuolla nöpöttäviä nännejäni. Suuri ihana tunne valtasi minut ja ääntelin eläimellisesti. Sain orgasmin pian ja aloin kouristella kiljuen. Pomoni purkautui samalla sisääni ja päästi miehekkään huudon.

Hengitimme vähän aikaa rauhassa, kunnes pomoni nosti minut lattialle kontalleen. Hän kostutti anukseni kielellään ja työnsi uuden erektion saaneen kalunsa tiukkaan reikään. Parkaisin kivusta, mutta kivun ylitse nousi nautinto. Pomoni hieroi samalla klitoristani, kun vatkasi penistään suolessani.

Hetken päästä lihakseni jännittyivät ja sain orgasmin. Tärisin, kouristelin ja kiljuin nautinnosta. Pomoni purkautui samoihin aikoihin suoleeni ja lösähti lattialle huohottaen. Kaaduin hänen viereen ja katsoin kattoon helpottuneena. Pomoni suuteli minua huulilleni ja painoi päänsä vatsalleni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute