Herkku-puhelin
Tätiä tapaamassa
sexboy

Ajattelin kirjoittaa teille eräästä ihanasta tapahtumasta. Se tapahtui viime kesänä. Olin mopolla menossa tapaamaan tätiäni ja enoani, jotka asuivat n. 20 kilometrin päässä kotoani. Ajoin heidän pihaansa, mutta pahaksi onneksi huomasin että heidän autonsa ei ollut kotona. Menin kuitenkin soittamaan ovikelloa. Tätini tuli avaamaan oven vain pyyhe ympärillään.

- "Ai hei Janne! Mikäs sinut tänne lennätti.", tätini kysyi.

- "No ajettelin lähteä ajelemaan, kun ei ollut muutakaan tekemistä ja niinpä poikkesin tänne.", vastasin.

- "No käy sisään, minä olin juuri menossa suihkuun, mutta ole kuin kotonas.", tätini jatkoi.

Niinpä tätini meni suihkuun ja minä menin keittiöön lukemaan jotain lehteä. Lehdessä ei kuitenkaan ollut mitään kiinnostavaa ja niinpä katselin hieman ympärilleni.

Keittiöstä oli suora näkyvyys pesuhuoneeseen, koska tätini Leena nimeltään oli unohtanut pesuhuoneen oven auki. Siellähän nyt avasi suihkun hanaa ja alkoi kastella alastonta vartaloaan. Minä jäin katsomaan häntä suu puoliksi auki. En ollut koskaan pitänyt tätiäni mitenkään erityisen näköisenä eikä hän mitenkään erityiseltä näyttänyt alastomanakaan, mutta jokin minua hänessä kiihotti ja tunsin kuinka kaluni kovettui ja housuissa alkoi tulla ahdasta. Nyt hän alkoi saippuoida vartaloaan. Hän hieroi saippuaisia käsiään pitkin laihaa ja sileää ihoa ja pyöräytti käsiään muutaman kerran pienien, mutta erityisen kauniiden n. B-kupin rintojen ympäri. Hän oli todella hyvin säilynyt nelikymppinen.

Nyt hän huuhteli itsensä ja sammutti suihkun. Hän kuivasi itseään hieman ja lähti kävelemään kohti makuuhuonetta. Käänsin nopeasti pääni lehteä kohti ikään kuin lukisin sitä. Mietin kuitenkin kokoajan Leenan kaunista vartaloa. Nyt tätini tuli keittiöön päällään hihaton paita ja farkut.

- "Voisitko tulla auttamaan minua, kun tuolla olohuoneessa pitäisi tuota yhtä sohvaa vähän siirtää?", tätini tokaisi.

- "No voinhan mä tullakin.", vastasin. Jatkoin kuitenkin vielä.

- "Missäs muuten Antti(enoni), Petri (serkkuni) ja Tiina (serkkuni) ovat?"

- "Antti ja Petri lähtivät kalaan ja Tiina on kaverillaan.", tätini vastasi.

Nousin tuolilta ikäänkuin aikomuksena lähteä nostamaan sohvaa, mutta en ajatellut vielikin seisovaa kaluani, jonka tätini tietysti näki.

- "Sä taisit nähdä mut äsken suihkussa, ku toi ovi jäi auki?", tätini kysyi pilke silmä kulmassaan.

- "No joo, näin mä.", vastasin punastellen.

- "No enkai minä vanha ruma akka nyt nuoren pojan kullia saa noin hyvin nousemaan?", kysyi tätini.

Yllätyin tästä kysymyksestä, ja vastasin:

- "No kyllä sä sait ja ethän sä vielä mikään vanha ole, etkä muuten rumakaan."

- "Saakos täti katsoa miltä kummipojan kulli näyttää?", tätini kysyi.

En ehtinyt vastata, kun täti jo availi housujani. Ensin hätäännyin ja mietin että eiköhän tämä ole vähän sopimatonta, mutta rauhoituin kun tätini otti kullini käteensä ja alkoi tutkia sitä.

- "Täti vähän maistaa.", hän sanoi kuin pikkulapselle puhuen, ja samalla ottaen kullini ahnaasti suuhunsa.

Meinasin laueta siihen paikkaan, sillä niin kovaa oli tätini imu. Jotenkin sain kuitenkin pidettyä kamat sisälläni ja nautin tilanteesta. Hän imi hetken, samalla puristellen kiveksiäni. Sitten hän lopetti ja sanoi:

- "Nyt on sun vuoros.", riisui vaatteensa ja kävi keittiön pöydälle makaamaan.

Minäkin riisuin omat vaatteeni ja asetuin polvilleni tätini eteen. Suutelin aluksi hänen kiinteitä reisiään liikkuen kokoajan lähemmäs tätini jo märkää pillua. Lopulta saavuin pillun luo ja aloin nuolla sitä. Aluksi imin ja nuolin häpyhuulia. Sitten aloitin klitoriksen nuolemisen ja työnsin samalla pari sormea Leenan tiukkaan pilluun. Tätini alkoi huohottaa ja ilmeisesti lähestymään ensimmäistä orkkuaan. Jatkoin vielä klitoriksen nuolemista ja laitoin vielä kolmannenkin sormen tätini pilluun. Nyt tätini sai kovan orgasmin, lyyhistyen pöydälle. Yritin nuolla kaikki pillunmehut siinä kuitenkaan onnistumatta.

Nyt tätini kääntyi ja sanoi että saisin naida häntä niin pitkään kuin jaksan. Nythän siis makasi mahallaan pöydällä jättäen kuitenkin jalkansa ja peppunsa pöydän ulkopuolelle. Ohjasin nyt kyrpäni tätini häpyhuulten juureen ja työnsin sen hitaasti, mutta varmasti pohjaan saakka. Sitten aloitin hitaan liikuttelun ja tätini alkoi jälleen huohottaa voimakkaasti. Nyt huohotus muuttui kuitenkin jo huudoksi asti. Minä nopeutin vauhtia ja tätini sai toisen orgasmin, joka oli kuitenkin vähintäänkin yhtä mahtava kuin ensimmäinen.

Yhtäkkiä kuului ääni ovelta:

- "Äiti ja Janne mitä te oikein teette?", kysyi ovella seisova hölmistynyt Tiina.

Minä menin aivan hiljaiseksi ja tulipunaiseksi. Leena sen sijaan otti asian rennosti ja meni tyttärensä luo.

- "Minä tuota Jannea vähän opetan noissa seksi-asioissa.", tätini sanoi Tiinalle ja vinkkasi samalla minulle silmää.

- "Sinähän voisit Tiina myös opetella nyt tässä samalla.", hän jatkoi.

- "Ai voisin vai? No mitäs mun pitäis nyt tehdä?", kysyi Tiina hieman pelokkaasti.

-"No riisu vaatteesi ja käy tuohon pöydälle selällesi niin aloitetaan.", hänen äitinsä vastasi. Tiina riisui itsensä ja kävi pöydälle makaamaan niinkuin hänen äitinsä oli häntä käskenyt. Sitten Leena meni pöydän viereen ja levitti tyttärensä jalat. Minun kaluni oli ehtinyt laskea vaikken ollutkaan vielä lauennut, mutta se nousi jälleen uudestaan seisomaan kun näin Tiinan pienen pillun, jossa oli vain muutamia karvoja ympärillä.

Nyt hänen äitinsä aloitti varovasti tämän pienen pillun nuolemisen. Minua hän pyysi menemään pöydälle ja aloittaa Tiinan lähes olemattomien rintojen hyväilyn. Nännit hänellä kuitenkin oli ja niitä minä aloin imemään ja nuolemaan. Nännit kovettuivat nopeasti ja se innosti minua vain lisää. Katsoin samalla Leenaa, joka oli saanut tyttärensä pillun märäksi.

- "Nyt Janne käyt tuohon tuolille istumaan, niin saat kyrpäsi ympärille jotain todella tiukkaa.", Leena sanoi. Minä tein työtä käskettyä ja menin kalu pystyssä tuolille istumaan. Nyt Leena käski Tiinaa tulemaan alas pöydältä ja käymään istumaan kaluni päälle.

- "Jos nyt ymmärrän oikein niin tuon kyrvän pitäisi siis mahtua sisään minun pimppaani.", sanoi Tiina hieman vaikeasti.

-"Lopetahan nyt se höpötys ja tee niinkuin äiti käskee.", sanoo Leena tyttärelleen. Tiina tulee eteeni ja alkaa laskeutua kohti kaluani. Leena tulee tyttärensä viereen ja ohjaa kalun tyttärensä sisään.

- "AI! Tämähän sattuu.", huutaa Tiina.

- "Kyllä se siitä helpottaa vastaa hänen äitinsä."

Nyt kaluni on Tiinan pillun pohjassa ja Tiina huohottaa ja inisee kivusta ja ehkä hieman kiimasta. Pari kyyneltäkin valuu hänen poskilleen. Nyt hänen äitinsä käskee häntä aloittamaan edestakaisin liikkeen ja niin tyttö tekeekin. Aluksi liike on hidasta, mutta se nopeutuu kokoajan. Lopulta liike on todella nopeaa ja Tiina alkaa huutamaan kovaan, että nyt tuntuu jotenkin oudolta. Siinä samassa hän saa kovan orgasmin ja kaatuu nojaamaan vasten olkapäätäni. Samassa minä huudan että nyt tulee ja otan kaluni pois Tiinan pillusta ja laukaisen lastini Tiinan naamalle. Nyt hänen äitinsä käskee Tiinaa menemään nopeasti suihkuun ja minua pukemaan vaatteet päälleni, sillä enoni ja toinen serkkuni kaartavat juuri autolla pihaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute