Herkku-puhelin
Sain tyttöystävän äitiä
Jaromir

Tapahtui Kemissä 1987. Tämä tapahtui jo 15 vuotta sitten enkä ole sitä koskaan unohtanut. Seurustelin siihen aikaan erään fiksun ja kauniin tytön kanssa. Seurustelumme oli jo niin pitkällä että kun pääsin koulusta menin yleensä suoraan hänen kotiin ja jos hän ei vielä ollut tullut koulusta niin istuskelin siellä usein hänen äitinsä ja myöskin joskus isänsä kanssa. Erään kerran sitten kun tulin hänen luokse niin äiti oli vain yksin kotona ja hän pyysi minut ystävällisesti sisälle ja kertoi että Kirsi tulee kohta koulusta. Juttelimme siinä niitä näitä niin kuin tavallisesti.

Kirsin äiti oli todella kaunis ja muodokas. Olin jo useamman kertaa häntä salaa ihaillut ja ajatellut että kun joskus pääsis puristelemaan hänen rintoja. Niin ajattelin nytkin ja kaluni alkoi heti kovettua. Hänellä oli yllään aika tiukat farkut ja paitapusero joka oli "huomaamattomasti" jätetty napittamatta rintoihin asti. Ja aina kun hän kumartui hiukankin niin näin että hänellä oli yllään mustat rintsikat. Ja silmäni suorastaan tapitti hänen rintojaan. Varmaan hänkin sen myös huomasi että katsoin niitä kun yhtäkkiä hän kysyi: "Mitä se vävy ehdokas katselee?" Sillä hetkellä hän oli juuri selin minun keittiön kaapista jotain hakien. Nousin vaistomaisesti pystyyn ja kävelin hänen taakse otin kiinni rinnoista ja kuiskasin hänelle että "nyt testaan anoppini". Hän ei yhtään laittanut vastaan vaan alkoi heti riisumaan housujaan jalasta.

Hänellä ei ollut farkkujen alla mitään muuta kuin ihanan tuuhea ja musta karvoitus. Nostin hänet keittiön pöydälle ja laiton hänet siihen selälleen ja itse menin kontilleen lattialle ja aloin nuolla välittömästi hänen pilluaan. Hänen pillunsa oli ihan märkä. Imin häntä klitoriksesta ja välillä käytin kieltä hänen sisällä. aikani nuoltuaan hän sitten laukesikin ja pyysi välittömästi että riisuiin housut pois ja toisin kaluni hänen sisään. Tein työtä käskettyä ja tungin kovettuneen kaluni hänen kostean ja kuumaan pilluun. Siinä panin sitten häntä jonkin aikaa ja aloin tuntea että laukean kohta kun hän sanoi että "älä päästä sisään, sillä en käytä mitään ehkäisyä". Vedinkin kaluni pois ja samalla hän nousi pöydältä pystyyn ja työnsi minut tuolille ja hamusi kulliani suuhun ja alkoi todella ihanan ja kiihottavan suihinoton. Suihinoton hän kyllä osasi aivan upeasti sillä en ole ikinä sitä muilta enää kokenut. Hän tunsi sen jotenkin ihmeellisesti että olen laukeamassa ja hän juuri silloin osasi lopettaa ja hidasti tahtia. Tätä hän teki sitten jonkin aikaa, kun hän sanoi että "nyt annan vävypojalle kunnon orkun". Hän rupesi pyörittämään kullia suussa niin että sainkin siinä siten vuosisadan orgasmin. Sitten hän nielaisi koko lastin ja sanoi "ettei jätetä mitään todisteeksi".

Homman tehtyämme kävimme nopeasti pesulla ja jatkoimme yhdessä virne suupielessä odottamaan Kirsiä. Ja aikanaan Kirsi sieltä sitten tulikin ja tuskin huomasi mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Ja tämän tapahtuman jälkeen mulla ja anopillani oli todella hyvät ja hellät välit. Vielä useta keroja vietin iltapäivät anoppilassa "päiväkahvilla". Harmi vaan että parin vuotta tästä erosimme Kirsin kanssa ja kaikki jäi siihen.

Jos jollakin on kommentoitavaa niin mailaile: seonsiina@webinfo.fi

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute