Herkku-puhelin
Tädin palvelijana
Repe

Tämä juttu tapahtui jo 60-luvun lopulla. Molemmat vanhempani menehtyivät ulkomailla auto-onnettomuudessa ja minut ja siskoni sijoitettiin tätiemme perheisiin. Taisin itse olla jossakin kymmenen ikävuoden paikkeilla. Minulla tietysti kävi huonompi tuuri ja jouduin isäni sisaren maataloon. Tätini Salme oli tunnettu tiukkana ihmisenä. Hän toimi päivisin opettajana paikallisessa yhteiskoulussa ja muuten pitivät maapaikkaa miehensä kanssa. He olivat silloin n. 40-vuotiaita mutta jostakin syystä lapsettomia. Varsin pian muuttoni jälkeen täti alkoi komentelemaan myös minua tekemään sitä ja tätä. Huomasin myös että tädin mies Matti oli sellaista hiljaista tyyppiä joka näytti tottelevan tädin jokaista komentoa.

Salme oli ulkonäöltään juuri sellainen perusopettajan näköinen. Tiukkailmeinen vaikkakin varsin kauniit kasvonpiirteet omaava , nutturapäinen melko kookas kooltaan. Leveälanteinen ja melko kookkaat rinnat omaava. Ilmeisesti kokonsakin tähden hän omasi koulussa varsin vahvan auktoriteetin ja eipä hänen tunneillaan juuri vastaan hangoittelijoita ollut.

Aika kului ja itsekin jotenkuten totuin tädin komenteluun. Pikkuhiljaa hoidimme Matin kanssa myös kaikki taloustyöt puhumattakaan maatilan ulkotöistä. Yritin siinä vuosien mittaan aina joskus vastaan hangoitella mutta Salme keksi keinot pitää minutkin kurissa. Olin 16-vuotias kun sitten eräs tapahtuma toi asioihin uuden näkökulman. Salme oli jo pitkään hierottanut hartioitaan minulla vähintään joka toinen päivä ja minusta oli kehittynyt ihan taitava hieroja. Eräänä iltana kun Matti oli joutunut lähtemään kunnan virkamiesten kanssa jonnekin tutustumismatkalle Ruotsiin, Salme kutsui minua kylpyhuoneesta. Menin kylppärin ovelle ja Salme ojensi minulle sellaisen laahattavan partakoneen sekä sinisen tuubin jotakin ainetta. Sitten hän sanoi että koska Matti on poissa eikä tekemässä tätä hommaa niin minä joudun tekemään sen.” Eli ajat minulta kainalo ja säärikarvat” hän komensi. Olin tietysti aika hämmästynyt jo siitäkin syystä että hän oli pukeutunut vain pikkuhousuihin ja rintaliiveihin ja nyt sitten tällainen komento.

Näin miten tädin raskaat rinnat hytkyivät hänen liikkuessaan mutta sitten minun oli pakko kääntää katseeni muualle. En ollut itse vielä partakonetta tarvinnut joten pienen opettelun ja Salmen ohjeiden jälkeen onnistuinkin ajamaan häneltä kainalokarvat. Sitten täti nosti ensin toisen jalkansa ammetta vasten itse istuen tuolilla. Ajoin säärestä huolella karvat jonka jälkeen hän vaihtoi jalkaa. Koska toisella puolella ei ollut tilaa jouduin polvilleni tädin haarojen väliin. En juuri ollut tyttöjä ajatellut mutta kuin magneetin vetämänä katseeni kääntyi aina aika ajoin mustana kolmiona pikkuhousujen läpi näkyvään kohtaan tätini haaroissa. Kauhukseni tunsin kullini alkavan jäykistymään. Kaiken lisäksi olin pukeutunut löysiin verkkareihin jolloin kohta täydessä mitassa seisova kaluni pääsi sojottamaan suoraan eteen. Yritin keskittyä säärikarvoihin mutta en voinut luonnolle mitään vaan aina välillä vilkaisin tuota kiinnostavaa kohtaa. Sain lopulta ajettua säärikarvat ja täti komensi minut ylös. Näin miten hänen silmäkulmansa kohosivat yllättyneenä kun hän huomasi kovana sojottavan kaluni. Hän ei puhunut mitään vaan nousi seisomaan ja sanoi ”Nyt tarkistat myös reisistä että siellä ei ole karvoja”.

Polvistuin taas tädin eteen tädin seisoessa edessäni jalat vähän harallaan. Tutkin paksuja reisiä Salmen kääntyessä edessäni. Ainoat karvat jotka löysin olivat häpykarvoja jotka pilkistivät pikkuhousujen reisiaukon raosta. ”No, löytyykö mitään” kysyi Salme. Kierrellen hämmentyneenä mutta tietäen että tädille ei ole syytä valehdella sanoin punastellen : ”Nämä täällä housun kauluksen alla on ainoat” Täti kääntyi minuun päin ja sanoi ”sitten ajat nekin pois”. Olin todella hämmästynyt. Käskikö tuo nainen ajamaan itseltään häpykarvoja. Samassa Salme vetäisi pikkuhousunsa alas ja istuutui ammeen reunalle sanoen samalla. ”Ja pidätkin huolen että näistä asioista ei sitten kerrota kellekään.” Pakko sen oli olla totta. Tunsin miten kova kaluni nytkähteli uhkaavasti housuissani. Tunsin että laukeamiseni oli hyvin lähellä ja ilman muuta kiihotusta kun aikuisen naisen vagina silmieni edessä. Kylläkin eka kertaa. Täti astui ammeeseen ja otti suihkun pesten häpykarvoituksen lämpimällä vedellä. Sitten hän istui uudelleen ammeen reunalle nostaen toisen jalan jakkaralle ja toisen lavuaaria vasten tummakarvaisen pillun levitessä silmieni eteen. Kun näin karvojen välistä pilkistävät häpyhuulet tunsin miten näystä äärimmilleen kiihottunut kaluni alkoi tuon onanoinnista tutun pumppaavan nytkähtelyn ja kohta tunsin miten kuuma suihku toisensa jälkeen suihkusi housuihini. Tätini näki varmasti jähmettyneestä ilmeestäni mitä tapahtui ja ainakin sitten kun märkä läiskä levisi housujeni etumukseen. Katselin häpeissäni kylppärin kattoon kun kuulin Salmen sanovan hieman käheällä äänellä.” Tuo on ihan normaalia , ei sitä tarvitse häpeillä. Käypäs nyt töihin siitä”

Polvistuin vieläkin nolona tädin haarojen väliin. Otin tuubista ajovoidetta jota täti komensi levittämään huolella joka paikkaa. Koitin aluksi vältellä hävyn keskiosaa mutta kuulin Salmen sanovat että joka paikkaan. Tunsin miten kaluni alkoi taas kangistumaan sormieni hieroessa vaahtoavaa voidetta kaikkialle tädin hävyn alueelle. Kuulin myös miten Salmen hengitys kiihtyi aina sormieni hipaistessa turpeita häpyhuulia. Otin partakoneen ja aloin poistaa karvoja. Karvat olivat sen! verran pitkiä että terä tahtoi tukkiutua mutta useasti huuhtelemalla sain sileää jälkeä aikaiseksi. Kaluni seisoi kivi kovana tädin välillä muistuttaessa että sänkeä ei saa jäädä yhtään. Jouduin painamaan häpyhuulia saadakseni kaiken pois poimuista jolloin keskisormeni ikään kuin vahingossa sujahti hänen vaginansa sisään. Tädin pylly värähti ja kuulin miten hän veti henkeä. Aloin itse olla sietokykyni rajamailla sillä mieleni teki painaa kieleni tuolle kosteutta tihkuvalle aukolle. Sellaisesta olin kuullut poikien koulussa puhuvan lopulta sain viimeisetkin karvat ajettua. Kumarruin lähemmäksi tarkastellakseni työni tulosta. Naamani oli n. 10 cm päässä Salmen hävystä. Tunsin ihanan kiiman tuoksun nenässäni ja vaikka pelkäsinkin tädin reaktioita en voinut enää vastustaa vaan kieleni lipaisi turvonneita huulia. Kuulin miten täti veti terävästi henkeä sisäänsä ja kuulin hänen kuiskaavan ”lisää, lisää”. Nuolin pitkin vedoin tädin ihania häpyhuulia. Hänen lantionsa nytkähteli kieleni tahdissa. Lopulta hän pudotti jalat lattialle ja komensi minut mukaansa. Seurasin tuon mahtavan leveän lantion liikkeitä tädin kävellessä edelläni kohti makuuhuonetta. Salme istahti sängyn reunalle ja komensi ”Nyt housut pois” Olin niin kiimoissani että en enää ujostellut vaan painoin housut alas .Kova kaluni ponnahti esiin melkein napaa koskettaen. ”Ooh” kuulin tädin sanovan ”Täällähän on ihan miehinen kalu”, hän jatkoi. ”Aika sotkuisessa kunnossa vaan” enkä voinut väittää vastaan sillä niin paljon oli spermaa housuihini tullut.

Salme otti kädestäni kiinni ja talutti minut takaisin kylpyhuoneeseen. Hän tarttui suihkuun säätäen veden sopivaksi ja suuntasi suihkun kovalle kangelleni. Toisella kädellä hän tarttui elimeeni ja aloitti varovaisen pesun. Olin tulla siihen paikkaan sillä se oli eka kerta kun naisen käsi kosketti kaluani. Vetäydyin vähän kauemmaksi jolloin tätini naurahti sanoen ” Taitaa tehdä herkkää”. ”Pesepä loppuun itse että et laukea” . Otin suihkun ja pesin pois loput spermat. Siirryimme takasin makuuhuoneeseen jossa Salme istui sängyn laidalle tarttuen käsiini. Tuntui vähän hullulta seistä alastomana oman tätini edessä kalu teräksen kovana. ” Kuule Pertti, tämä on jotakin sellaista mitä kukaan ei koskaan saa tietää. Lupaatko ”, Sanoin ”Kyllä, en koskaan kerro tästä kenellekään” ”Sinä olet ihana poika”, täti sanoi tarttuen samalla seisovaan kaluuni,” vaikka joskus olen ankarakin sinua kohtaan niin kuitenkin rakastan sinua kuin omaa poikaa ja nyt näyttää kuin miestä” Täti kallistui samalla taaksepäin sängylle vetäen minut kalustani päälleen. Kuin luonnostaan tädin reidet aukenivat ja tunsin miten tädin käsi ohjasi terskani noille turvonneille häpyhuulille. Pysähdyin hetkeksi mutta tädin kädet siirtyivät pakaroilleni ja vetivät lantiotani itseään vasten. Tunsin miten kokematon pojankaluni upposi hiljaa syvälle tädin ihanaan tiukkaan vaginaan. Täti puristi minut voimakkaasti itseään vasten ja piti minua paikoillaan. Tunsin miten pillun lihakset hiljaa lypsivät kaluani. En mahtanut mitään että tunsin nuo tutut laukeamista edeltävät reaktiot itsessäni ja sanoin tädille että ”kohta multa tulee” Täti huohotti kiivaasti ja kuiskasi ” Nai, nai minua!”. Tein työtä käskettyä ja aloitin raivokkaan pumppauksen kunnes en enää kestänyt vaan nuori kaluni syöksi lastini syvälle Salme-tädin pillun perukoille. Tunsin samalla miten Salmen vartalo jännittyi yhtäaikaisen orgasmin kourissa. Makasimme pitkään sylikkäin kaluni hiljaa kutistuessa ja lipuessa ulos tädin pillusta. ”Se oli ihanaa”, täti kuiskasi korvaani samalla silitellen päätäni. Tuon lämpimän uhkean vartalon läheisyys sai aikaiseksi nuo tutut nytkähdykset kalussani sen aloittaessa jäykistymisen . ”Sinähän olet mahdoton”, täti sanoi tuntiessaan jäykistyvän kaluni painavan reittään. ”Nuoruus, nuoruus”, kuulin hänen hiljaa sanovan. Hetken kuluttua rakastelimme paljon rauhallisemmin nauttien toisistamme. Välillä täti päällä, välillä minä. Pikkuhiljaa tahti kiristyi ja lopulta valtaisain rynkytyksen jälkeen tädin vartalo nousi orgasmin voimasta kaarelle hänen huutaessa jotakin käsittämätöntä. Tuo oli kuin merkki itselleni ja annoin palaa nuoruuden innolla kunnes kullini syöksi toistamiseen kuumat liemensä tädin vaginaan.

Nukuin yöni tädin vieressä ja rakastelimme vielä aamulla ensitöiksemme ennen kouluun menoa Matti palasi kotiin ja ei mennyt pitkään kun Salme ilmoitti miehelleen että hän nai ainoastaan minun kanssani. Matti tyytyi osaansa ja joskus näytti että hän oli mielissään siitä että hänen ei tarvinnut olla Salmen vaativien reisien välissä. Kuukauden kuluttua Salme määräsi meidät vaihtamaan huoneita ja niin minusta tuli vakituinen rakastaja tädilleni kun myös nukuin hänen kanssaan. Joskus mietin että mitähän Matti ajatteli kun kuuli Salmen kiljuvan kolmekin kertaa yössä orgasmin kourissa mutta ei hän mitään koskaan puhunut vaan jatkoimme yhteisiä töitämme sulassa sovussa. Silloin alkanut suhteemme kesti kaksi vuosikymmentä kunnes kaikkien tuntemana vanhana poikana tapasin nykyisen vaimoni. Ilolla kuitenkin muistelen menneitä vuosia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute