Herkku-puhelin
Annalle piiskaa
XXX

Tyttöystäväni Anna petti. Hän katui sitä ja tuli itse kertomaan siitä minulle. Anna on 18 vuotias. Hän on melko pienikokoinen, mutta hänen rintansa ovat isot sekä kiinteät. Annalla on pitkä ruskea tukka, kauniit kasvot, sekä perse, jollaista en ole nähnyt kenelläkään muulla. Se on niin ihanan pyöreä ja tiukka!

Anna on aina iloinen ja hilpeä, mutta nyt hän oli surullinen, koska pelkäsi, että jättäisin hänet. Sanoin Annalle, että hän on ansainnut piiskauksen. Käskin Annan riisumaan itsensä alasti ja nojaamaan kämmenet seinää vasten, peppu taaempana. Hain kaapista itse tekemäni piiskan. Se on noin 30 cm pitkä "mela", jonka päällystin karkealla nahkalla. Kun anna näki melan, hän alkoi rukoilemaan, että en käyttäisi sitä.

Käskin Annan olla hiljaa ja menin hänen taakseen. Vein käteni kauas olkani taakse ja löin. Piiska läjähti Annan upeaan perseeseen. Iskusta lähti paljon kovempi ääni, kuin olin uskonut. Mutta kova oli Annan kiljahduskin. Hänen pakaransa alkoi heti punottaa. Löin uudelleen. "Slash, auuuh, whack, aaaaah, läps, aiiih" kuului ehkä kadulle asti! Kymmenen iskun jälkeen lopetin. Anna itki ja rukoili minua lopettamaan. Rangaistus oli kuitenkin vasta puolivälissä. Läimäytin kämmenellä Annan persettä, joka nyt oli kirkkaan punainen muutaman mustelman kera, ja käskin häntä menemään sängylle selälteen makaamaan. Löin häntä saman tien piiskalla tissiin. Lävähdys ei ollut niin kova, koska piiska osui ensin nänniin, mutta Annan huuto oli entistäkin kovempi! Löin kolme kertaa molempiin rintoihin. Tämän jälkeen lähdin huoneesta ja vein piiskan pois. Kun tulin takaisin, menin itkevän Annan luo sängylle. Annan peppu oli aivan sinipunainen, povi tummanpunainen ja nännit lähes mustana. Sanoin Annalle, että kaikki on nyt hyvin ja panin häntä vielä oikein kunnolla.

Eipähän tyttö enää uudestaan pettänyt!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute