Herkku-puhelin
Anopille kyyti
KK

Avovaimoni on tyttöporukalla risteilyllä. Itse olen katsonut TV:n myöhäiselokuvan kun puhelin soi. Anoppi soittaa. Hän on ollut miehensä kanssa tuttavilla teatteri illan jatkoilla ja tarvitsisi kyytiä kotiin. Lupaudun lähtemään. Yllätyn kun anoppi tulee yksin autoon. Matti, appiukkoni, oli innostunut liikaa ja sammunut tuttavien sohvalle, anoppi hermostui ja halusi kotiin. Pieni (153/48) anoppini on ikäisekseen nuorekas 43-vuotias. Hänellä on yllään hieno, kapeilla olkaimilla ja avaralla etumustalla ja pitkällä halkiolla varustettu iltapuku, korkeakorkoiset mustat kengät ja päällä puoliturkki. Anoppi on itsekin hyvin humalassa, ajomatka menee hiljaisuuden vallitessa.

Saavumme heidän talon pihaan. Anja pyytä minua taluttamaan ettei liukastuisi jäisillä portailla. Talutan hänet sisään, turkki tipahtaa eteisen lattialle. Anja huojuu olohuoneeseen ja rojahtaa nojatuolille. Kysyn että tarvitseeko hän vielä jotain muuta. Silmät ummessa hän vain valittaa kuinka kengät ovat puristaneet. Teen lähtöä ja kysyn vielä että pärjääkö hän. Yllätyn kun hän pyytää minua ottamaan häneltä kengät pois. Palaan olohuoneeseen, polvistun lattialle ja otan toisen jalan syliini. Kyrpäni reagoi välittömästi, olen fantasioinut Anjasta jo kauan ja korkkarit ja sääret ovat saaneet minut aina kuumaksi. Varovasti hyväilen vähän kaunista nilkkaa, ja otan kengän pois. Samoin toisenkin. Yllätykseni on vielä suurempi kun Anja pyytää vähän hieromaan jalkoja.

Mielikuvitukseni laukkaa kun hieron hellästi jalkoja, Anja tuntuu olevan puoliksi unessa. Hyväilen myös sääriä. Yhtäkkiä Anja kysyy: ”ovat sääreni kauniit”. Mumisen ajatuksistani nolona myöntävän vastauksen. ”Haluaisitko suudella niitä?”, Anja jatkaa. Mitään vastaamatta nostan oikean jalan ylemmäs ja suutelen sukkahousujen verhoamaa nilkkaa, hyväilen samalla säärtä kun suutelen varpaita ja jalkapöytää. Tuntuu kuin laukeaisin siihen paikkaan. Anja ojentaa vasemman jalkansa minulle, samalla hän nostaa oikean jalan tuolin käsinojalle. Katseeni osuu ylemmäs ja huomaan että Anjalla onkin sukat ja nauhat, häpyä peittää pieni valkoinen pitsi kappale. Kyrpäni on aivan räjähtämispisteessä. Suutelen vasenta jalkaa samalla kun käteni uskaltautuvat polvelle asti. Hitaasti otan isonvarpaan suuhuni ja kieleni leikittelee sillä. Kuulen Anjan hengittävän raskaasti. Katson ylemmäs ja huomaan Anjan puristelevan rintojaan toisella kädellä, toinen käsi on niskan takana. ”Säärenikin pitävät suutelusta”, Anja huokaisee raskaasti. Siirryn lähemmäs ja suutelen vasenta säärtä kiihkeästi mutta hellästi. Lähempää katsottuna pikkupöksyissä erottuu selvästi häpyhuulien aiheuttama kohouma. Kohouma housuissani sitä vastoin alkaa olla kivulias. Rohkenen suudella myös ylempää reidestä. ”Oikea”, tokaisee Anja lyhyesti, vetäessään vasemman jalkansa nälkäisten huulieni ulottuvilta. Anjan nännit näkyvät selvästi ohuen ja tiukan kankaan läpi hänen niitä hieroessa. Vasen jalka löytää paikkansa tuolin käsinojalta, samalla Anja työntää lantiotaan eteenpäin, siten että pakarat juuri ja juuri pysyvät tuolilla. Suutelen oikean jalan säärtä ja pohjetta. Vasen jalka joutuu oikean käteni tutkimus kohteeksi. Hetken suudeltuani Anja nostaa oikeankin jalan käsinojalle ja sanoo lyhyesti, ”reidet!”.

Anja siis istuu nojatuolissa jalat täysin levällään hieroen rintojaan, naamani on vain neljänkymmenen sentin päässä nyt jo kostean näköisistä pitsipöksyistä, voi kalu parkaani. Nojaan käsilläni Anjan polviin ja suutelen sisäreisiä. Kiihkoissani lähestyn sukkien suuta. Anja huokailee kiihottavasti. Kuumien huulieni koskettaessa paljasta ihoa sukkien yläpuolella Anja sävähtää ja hänen huulilta purkautuu vaimea ynähdys. Suutelen paljasta ihoa niin rauhallisesti kuin vain kykenen. Hipaisen nenälläni pöksyjen etumusta kääntäessäni pääni toiselle reidelle, Anja jännittyy melkein kaarelle. Samalla kun suutelen kierrän käteni alakautta reisien ympäri. En kestä enää, tökkään hellästi nenälläni Anjan haarojen väliä. Inahduksen saattelemana hän siirtää toisen kätensä niskaani. Kädellä hän ohjailee pääni liikkeitä, kun nenäni hyväilee hänen turvonnutta häpyä housujen läpi. Anja ottaa käden niskastani, siirtää pöksynsä sivuun. Posliiniksi ajeltu märkä vittu on avoimena edessäni. Klitoris on suurin näkemäni. Mieleni malttaen jätän klitoriksen vielä rauhaan. Pitkin lipaisuin nuolen märkää vakoa välilihasta lähes klitorikseen asti. Välillä kieleni pujahtaa sisälle, imeksin häpyhuulia ja työnnän nenäänikin vaossa. Otan klitoriksen suuhuni ja imaisen sitä voimakkaasti. Anja ulvahtaa, ottaa tiukasti molemmin käsin hiuksistani kiinni ja nostaa jalkojaan vielä ylemmäs.

Imen klitorista, pyörittelen kieltäni sen ympärillä ja välillä lipaisen sitä. Työnnän oikean käteni kolme sormeani yllättävän tiukkaan, märkään vittuun. ”AAAAAHHHH! JATKA! IME!”, huutaa Anja ja pyörittää vittuaan villisti vasten kasvojani. Sormeni kiihottavat G-pistettä samalla kun klitoris on suuni käsittelyssä. ”UUUHH, AAAA, UUUU, NYT! NYT!, AAAAHHHH!!!”, huutaen Anja laukeaa kasvoilleni. Hetken kouristeltuaan hän herpaantuu ja valahtaa tuolilta alas. Anja retkottaa tuolin edessä hiukset sekaisin, kasvot kiimasta punaisina, toinen rinta paljaana ja jalat levällään. Vuoroin vieraissa ajattelen, avaan housuni, kaivan kyrpäni ulos. Liikun anopin kasvojen eteen ja sanon, ”ime!”. ”Se on isompi kuin Matilla!”, huokaisee Anja ja ottaa sykkivän kaluni suuhunsa. Otan anopin hiuksista kiinni. Melkein samassa huudan, ”Nyt tulee! AAHHRRGGHH!!”. Anja nielee melkein kaiken, vain pieni noro spermaa valuu suupielestä. Kahdeksantoistavuotiasta kyrpääni ei niin vain lannisteta. Anja imee sen puhtaaksi, seisokki jatkuu edelleen.

Käännän orgasmista ja humalasta sekaisin olevan anopin ympäri, nostan hänen yläruumiinsa nojatuolille. Nostan hänen puvun helman selän päälle ja lasken stringit polviin. Levitän hieman hänen jalkoja. Näky on erittäin irstas. Anopin valuva vittu on kutsuvana edessäni, sukkien verhoamat sääret ja reidet kiihottavat minua entisestään. Levitän Anjan kiimamehuja kädelläni aina ryppyreiälle asti. Vitun huulet ovat punaiset ja turvonneet. Anja mumisee tuolia vasten, ”ei enää..”. Työnnän sormeni sisään. Litisevä vittu supistelee hieman sormieni ympärillä. Otan käteni pois, hyväilen anusta. ”Ei sinne!”, Anja huudahtaa. Ohjaan kyrpäni sisään, työnnän sen suoraan pohjille. ”AAAHHH”, purkautuu Anjan suusta. Hän työntää kätensä suoriksi nostaen yläruumiinsa melkein pystyyn. ”Nussi! Pane nyt!”, Anja komentaa. Pysyen edelleen pohjilla kierrän käteni Anjan ympäri, hyväilen aluksi kiinteää rintaa. Lasken käteni klitorikselle, anoppi sävähtää. Aloitan hitaat työnnöt, sormeni hyväilee klitorista. Anjan ollessa melkein pystyssä kyrpäni painaa vitun etuseinämää, missä G-pistekin on. Anja vinkuu kiimaisesti. Kiihdytän tahtia, sormeni painelee ja kutittelee klitorista voimakkaammin. ”Nyt! Nyt! Jatka! Aahhh! Oooo! NYT! AAAHHHH!!”, huutaen Anja saa toisen orgasminsa. Hänen käsistään loppuu voimat ja hän lysähtää tuolille. Otan käteni pois klitorikselta. Jatkan raivokasta pumppaustani, anopin limoista märän sormeni lykkään yllättäen hänen anukseen. ”AAAAIIIIIHHHH!!!”, anoppi saa jo kolmannen orgasmin. Pyörittelen hetken kyrpääni pillussa ja sormea perseessä Anjan kouristellessa. Otan kaluni pois supistelevasta vitusta ja asetan sen anukselle. ”Ei, älä”, vastustelee anoppi vaimeasti. Otan tukevan otteen Anjan lantioista, painan hitaasti kyrpääni ihan tiukkaan perseeseen. Anja kourii nojatuolia ja valittaa vaimeasti. Yhtäkkiä kyrpäni lupsahtaa sisälle. Varovasti työnnän kyrpää syvemmälle. Hitaasti kiihdyttäen nain anopin tiukkaa, neitseellistä persettä. Anja ulisee nyt kiimasta. Otan viereiseltä pöydältä kynttilän ja tuikkaan sen märkään vittuu pohjia myöten. Anja pyörittää kiimaisesti persettään. Kiihdytän vauhtia. Anjan selkä taipuu kaarelle, ”Oi Jumalaaaaahhhh!!!” Anopin perseen kouristellessa neljännen orgasmin kourissa tunnen kuinka omakin lastini lähtee. ”AAAHHHHHH!!!”, laukean räjähtäen anopin suoleen.

Hengähdän hetken, vedän hieman lerpahtaneen kullini pois nyt jo väljemmästä pyllystä. Istun Anjan taakse, hän aivan puhki eikä jaksa liikkua. Hetken katselen todella irstasta näkyä: avoimesta perseestä valuu spermani ja märästä naidusta vitusta pilkistää kynttilä. Otan kynttilän pois, nostan Anja pystyyn ja talutan kylpyhuoneeseen. Riisun nainnista ja viinasta puolitajuttoman anoppini. Lasken hänet varovasti lattialle makaamaan, otan suihkun ja suihkutan hänen vittunsa ja anuksensa. Anja valittaa nautinnosta kun hieron hänen vittuaan hellästi. Välillä suutelen hänen rintojaan. Nostan hänet ylös ja talutan makuuhuoneeseen lasken hänet sängylle ja otan pyyhkeen. Kuivaan hänen haarovälinsä hellästi. Lopuksi suutelen sammuneen anopin häpyä. Menen hänen vaatekaapeille, hetken tongittuani löydän yöpukuhyllyn. Minä kun saan päättää, valitsen lyhyen ja läpikuultavan yöpaidan. Sammuneen pukeminen ei olekaan helppoa. Tulos kyllä korvasi vaivan: anoppi makasi selällään, toinen jalka sivulla koukussa, nännit näkyy pidan läpi ja turpea häpy on edelleen kutsuvan näköinen. Peittelen anopin ja lähden tyydytettynä kotiini nukkumaan.

Semmoinen, mitäs piditte? Jos haluatte lisää lähettäkää mailia kivikalle@hotmail.com

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute